olga1445 napisał/a: |
hej...mam na imię olga i mam 14 lat. Mam pewien problem, już od 13 roku życia mam okres, od tamtego czasu nie urosłam ani cm, mam przez cały czas 154, więc jestem niska.
Mój chłopak ma 186cm, no chyba rozumiecie, że trudno jest nam być ze sobą. Niektórzy mówią że od pierwszej miesiączki już się nie rośnie, inni że tylko 5-10cm, a jeszcze inni że do 18 roku życia. Nie wiem już kogo mam słuchać, chciałabym żebyście mi powiedzieli kto ma racje. Bardzo bym chciała mieć np 172cm, no musiałabym jeszcze urosnąć 18cm. A może znacie jakieś sposoby,żebym szybciej rosła??? Boję się że zostanę taka niska ![]() Proszę pomóżcie....!! z góry dziękuję osobą które mi pomogą! |
ajeczka11 napisał/a: |
Pisało tam,żeby dziewczyna dużo spała(bo podczas snu się rośnie),duzo biegaj, ruszaj sie, skacz,czytaj książki na siedząco i gaś wszystkie światła przed zaśnięciem! |
kradziejka napisał/a: | ||
ejj możesz mi to kochanie bliżej wytłumaczyć coś niestety ominął mnie ten numer gaszenie świateł przed zasnięciem hm? czytanie książek na siedząco hm? |
kradziejka napisał/a: | ||
ejj możesz mi to kochanie bliżej wytłumaczyć coś niestety ominął mnie ten numer gaszenie świateł przed zasnięciem hm? czytanie książek na siedząco hm? |