Gabra napisał/a: |
Ba-moj ojciec nawet nie wie w ktorej klasie jestem ![]() |
0chomik0 napisał/a: |
Wiecie co naprawdę nie wiem jak ale czasami mam wrażenie że moja mama kocha się w przyjaciółcę!!-czytałam (z ciekawości) w gagdu gadu i ona do tej przyjaciółki same serduszka śle i takie pocałunki!! Seryjnie!! I tam są teksty typu : Kocham cię, mój kwiatuszku itp. -ZAMUROWAŁO MNIE O__0 TA jej przyjaciółka teraz prawie codziennie siedzi u nas w domu i mama teraz mnie uważa za pupila bo nic nie mam do tej jej przyjaciółki i mówie jej dzieńdobry dowidzenia -a czasami DOBRANOC (JAK U NAS NOCUJE!!) a moja siora jest zbuntowana i pyskuje do tej babki za to mama często na nią krzyczy - dla tego wole tego tematu przy mamie nie zaczynać bo będe wrogiem numer 1!!!!!!!! nie chce ostrej kłótni!!! Mam chorą rodzine gdzie są rodzice rozwiedzeni nie widziałam taty od 3 lat tylko na zdjęciach- a mama flirtuje sobie z przyjaciółką i to chyba na serio! |
Cytat: |
Taak to już prawie od urodzenia moja mama prawie się mną nie interesuje. Naprawdę!!Gdy tylko szczęśliwa pochwalę się że dostałam 5- z kartkówy to
ona mówi mi tylko-Uczysz się tylko dla siebie - |
tym zdaniem mnie dobija i dalej jestem w smętnym nastroju bo czuje że to co powiedziała mama znaczy inaczej:,,Twoje oceny mnie nie interesują!'' ![]() |
ja próbuję mieć dobre oceny i jak czegoś nie rozumiem to tylko się pytam mamy-wytłumaczysz mi mamo?- to ona na mnie wżeszczy ze jestem jakaś głupia i ona myśli że ja śpię na lekcja i że nie słucham nauczycielki-to nie prawda na serio sama się pytam nauczycielki chodzę na douczanki i nic! |
A jak dostaje z kartkówki 3 i mama widzi że mam złą minę to odrazu na mnie wrzeszczy że co to za oceny że ja niby musze je poprawić |
Jedynie z WF jestem suuper chodze do drużyny uni hokeja, koszykówki,siatkówki i jeździmy na zawody-wtedy mama jest szczęśliwa bo myśli że ja jestem tuman z nauki i tylko trzyma nadzieje że ze sportu coś osiągne.. |
a tu dzisiaj zonk! Ostatnio przez 3 dni byłam chora bardzo.. I w sobote miałam jechać na trening a pani miała mi powiedzieć czy mam jechać na ważne zawody z dziewczynami miałam czas dobry lepszy od niektórych i miałam jechać jednak zaczełam głośno kaszleć (bo byłam przeziębioiona) i pani powiedziała że nie jade-teraz jestem w totalnym dołku!!!!!!!!!!!!!!! |
Taak to już prawie od urodzenia moja mama prawie się mną nie interesuje. Naprawdę!!Gdy tylko szczęśliwa pochwalę się że dostałam 5- z kartkówy to
ona mówi mi tylko-Uczysz się tylko dla siebie - |
tym zdaniem mnie dobija i dalej jestem w smętnym nastroju bo czuje że to co powiedziała mama znaczy inaczej:,,Twoje oceny mnie nie interesują!'' ![]() |
ja próbuję mieć dobre oceny i jak czegoś nie rozumiem to tylko się pytam mamy-wytłumaczysz mi mamo?- to ona na mnie wżeszczy ze jestem jakaś głupia i ona myśli że ja śpię na lekcja i że nie słucham nauczycielki-to nie prawda na serio sama się pytam nauczycielki chodzę na douczanki i nic! |
A jak dostaje z kartkówki 3 i mama widzi że mam złą minę to odrazu na mnie wrzeszczy że co to za oceny że ja niby musze je poprawić |
Jedynie z WF jestem suuper chodze do drużyny uni hokeja, koszykówki,siatkówki i jeździmy na zawody-wtedy mama jest szczęśliwa bo myśli że ja jestem tuman z nauki i tylko trzyma nadzieje że ze sportu coś osiągne.. |
a tu dzisiaj zonk! Ostatnio przez 3 dni byłam chora bardzo.. I w sobote miałam jechać na trening a pani miała mi powiedzieć czy mam jechać na ważne zawody z dziewczynami miałam czas dobry lepszy od niektórych i miałam jechać jednak zaczełam głośno kaszleć (bo byłam przeziębioiona) i pani powiedziała że nie jade-teraz jestem w totalnym dołku!!!!!!!!!!!!!!! |
czytałam (z ciekawości) w gagdu gadu |
Myślicie że jak rozplanuje dzień to będzie mi łatwiej? Słyszałam że to czasami skutkuje-myślę że za dużo spędzam czasu przed kompem.. o__0 |
ja znam osobe ktora w 2gimnazjum z matka odrabia wszystkie lekcje, w takim przypadku to ja juz wole sie uczyc bez motywacji |