Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - www.boo.pl

malenstwo - Sob 26 Lut, 2005 15:49
Temat postu: www.boo.pl
Mam problem w zaejestrpwaniu na www.boo.pl wpisuje tam wsyztsko ( oczywiscie nie wsyztsko prawdziwe ;P ) i pteom wysyłam esa za 10 zł wpisuje kod i powraca mi to do tego tej tabelki gdzie ma wsyztsko wpisywac i wpisuje jeszcze raz ( pod ta tabelka jest napisane co zle wpisałam ) i to samo jeszcze raz esa mam wysłac ;( zbankrutuje ;( ... czy ktos jest wstanie mi pomóc? Sad z góry dziekuje Głupek
Anonymous - Sob 26 Lut, 2005 16:34
Temat postu:
Może podaj prawdziwe dane... ?
Ja takiego problemu nie miałam, w każdym razie.
Ona89 - Sob 26 Lut, 2005 19:24
Temat postu:
Ja mam założony serwer na tej stronie tylko, że wpisałam prawdziwe dane. W końcu i tak musisz płacić, więc czemu ci zależy na ukrywaniu danych? Wpisz wszystko poprawnie jeśli chcesz mieć tam serwer.
malenstwo - Pon 07 Mar, 2005 10:47
Temat postu:
No załozyłam juz konto.. i działa Smile) tylko ze jak cos wgrywam to mi sie nie wsywietla tylko jest jakby taka lista plikow.. jak wiec je tam wgrywac??
Anonymous - Pon 07 Mar, 2005 18:49
Temat postu:
malenstwo napisał/a:
No załozyłam juz konto.. i działa Smile) tylko ze jak cos wgrywam to mi sie nie wsywietla tylko jest jakby taka lista plikow.. jak wiec je tam wgrywac??

Każdy plik jaki ma się wyświetlać wgrywasz do katalogu public_html. Wtedy na 1000000000% działa. Wink
malenstwo - Pon 07 Mar, 2005 19:11
Temat postu:
Cytat:
Każdy plik jaki ma się wyświetlać wgrywasz do katalogu public_html. Wtedy na 1000000000% działa.

Tylko mam tam wgrane pliki i wyswietla mi sie cos takiego : www.amberdance.boo.pl
Dexter - Pon 07 Mar, 2005 20:52
Temat postu:
malenstwo napisał/a:
Cytat:
Każdy plik jaki ma się wyświetlać wgrywasz do katalogu public_html. Wtedy na 1000000000% działa.

Tylko mam tam wgrane pliki i wyswietla mi sie cos takiego : www.amberdance.boo.pl

Wrzuć plik index.html lub index.php i będzie działać Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group