Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Co odpowiadacie ?

nie podam. - Nie 27 Lut, 2005 14:57
Temat postu: Co odpowiadacie ?
Co odpowiadasz gdy słyszysz od chłopaka/dziewczyny np. "Pójdziemy do kina?" ??
Jak się zachowujecie ??
Anonymous - Nie 27 Lut, 2005 15:09
Temat postu:
No albo się zgadzam albo nie. No i umawiamy się na jakas godzine.
Wielka Łapa - Nie 27 Lut, 2005 15:13
Temat postu:
Jak takie coś słyszę, to raczej od wychowawczyni i ona to mówi do całej klasy. Laughing

A jeśli chodzi o dziewczynę, to zależy jaka... jeśli mi się podoba no to bym odpowiedział: " Kiedy? Gdzie? Ty płacisz!"
Jeżeli mi "nie przypadła do gustu" to grzecznie odmawiam i kończę "dialog".
Lecz takiej sytuacji nigdy nie miałem, więc trudno mi to ocenić.
dziewczyneczka - Nie 27 Lut, 2005 15:20
Temat postu:
Wszystko zależy kto mi się zapyta. Jeśli fajny chłopak - no to odpowiadam "pewnie!" a jeśli to ktoś kogo nie lubie no to "dzisiaj nie mam czasu i w ogóle w tym tygodniu nie mam czasu". A jeśli od koleżanki to "z wielką chęcią , a kto jeszce idzie?"
Gladiatorpl - Nie 27 Lut, 2005 15:22
Temat postu:
dziewczyneczka napisał/a:
Wszystko zależy kto mi się zapyta. Jeśli fajny chłopak - no to odpowiadam "pewnie!" a jeśli to ktoś kogo nie lubie no to "dzisiaj nie mam czasu i w ogóle w tym tygodniu nie mam czasu". A jeśli od koleżanki to "z wielką chęcią , a kto jeszce idzie?"

A nie lepiej powiedziec temu kogo nie lubisz, ze nie chcesz z nim isc do kina, niz walic takie sciemy? Cool Bo pozniej przyjdzie za tydzien,miesiac i sie okaze ze przez cale zycie nie masz czasu Razz
Anonymous - Nie 27 Lut, 2005 15:37
Temat postu:
Macie mnie!![a moze edycja mamy cie D.O ;D?] ja zawsze mysle ze ktos sie o tym dowie jak sie zgodze i sie rozniesie,albo że chlopak to wykorzysta..
Niesety..Kiedys kolega chciał zebym zeszła do niego na dwor a ja powiedziałam ze musze sie uczyc.Zaluje do dzis.
ajeczka11 - Nie 27 Lut, 2005 16:00
Temat postu:
To zależy z kim sie umawiam...Czy go lubię czy tez niecierpie,ale zazwyczaj odpowiadam tak;0
Kicia91 - Nie 27 Lut, 2005 16:18
Temat postu:
Nie miałam jeszcze takiej sytuacji o ale jesli kogos lubisz to odpowiedz tak a jesli nie lubie\sz i nie hccesz isc to powiedz nie albo powiedz ze nie masz czasu jak nie chcesz urazic tego kogos... Wydje si proste ale czy tak jest w praktyce to nie wiem ...
Anonymous - Nie 27 Lut, 2005 17:59
Temat postu:
Ja ja niełam takich propozycji ale napewno bym się zgodziła i zapytała na jaki film Razz
Anonymous - Nie 27 Lut, 2005 19:50
Temat postu:
mam zwyczaj się zgadzać. bo do kina albo zaprasza mnie mój kumpel, albo tylko mój chłopak, buehehe. Wink
Akacja12 - Nie 27 Lut, 2005 21:40
Temat postu:
No raczej bym sie zgodziła tylko przydałoby się żebym tą osobę lubiła Wink
panienka_wierzba - Pon 28 Lut, 2005 12:59
Temat postu:
zawsze chętnie =)
ja zazwyczaj osoby lubie =] a jesli kogos nie lubiek to po prosut się z tą osobą nie zadaje więc nie jest możliwym aby sie mnei zapytała.
Kolega? czemu nie? lubie ze znajomymi wybierac sie do kina =], kolezanka? tez nie ma sprawy. Chłopak? obecnie nie posiadam, ale tym bardziej chętnie : >
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 14:26
Temat postu:
Ja z reguły jestem na tak, bo to zawsze tylko kino i zawsze nic nie musi być, a i tak z reguły pytają się osoby, które wiedza na co chcę pujść i które wiedzą, ze nie dostaną za to plaskacza, bo ja ogulnie lubie zasadzać ludziom plaskacze =)
Anonymous - Pon 28 Lut, 2005 15:34
Temat postu:
ja jeszcze czegoś takiego nie słyszałem od dziewczyny ale na pewni bym się uśmiuechnął i ustalił kiedy co jak itd. itp. Smile
Elun - Pon 28 Lut, 2005 16:16
Temat postu:
hmm, ja to roznie odpowiadam, zalezy czy akurat przepadam za ta osoba, czy nie.
jesli nie to staram się ją spławiać Smile
Kasiek - Pią 04 Mar, 2005 21:16
Temat postu:
Mnie akurat nikt nie zaprosił bo hmmm.. nie ma u nas kina? Razz Ale jakby juz.. to hmm..czemu nie? Nic na tym nie strace, a zawsze moge zyskac ;]
mroweczka - Pią 04 Mar, 2005 22:00
Temat postu:
Od arzu mówie,że nigdy takiej sytuacji nie miałam Smile .
To zalezy do sytuacji. Czy mi sie chłopak podoba itp Smile Ale sądzę,że nie odpowiedziałabym NIE tak od razu Wink .

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group