candymyszka napisał/a: |
Wszystko się zaczeło, gdy miałam rok. Zmarł dziadek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystko się zaczeło, gdy miałam rok. Zmarł dziadek ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() ![]() |
Wszystko się zaczeło, gdy miałam rok. Zmarł dziadek ![]() ![]() ![]() |
. Teraz czas, kiedy miałam 4 lata. Dostałam psa. Żył mniej więcej rok. Potem wpadł pod koła ![]() ![]() ![]() |
Wiek sześciu lat. Papuga umarła ![]() ![]() ![]() |
Wiek siedmiu lat. Tata rozwiódł się z mamą . Tata przyjeżdża tylko w soboty. |
Aren napisał/a: |
Wiem co się czuje gdy ktoś umrze, nawet kot.u w ubiegłym roku byłem na pogrzebie wujka... wtedy to było.... Chociaż śmierć zwierząt też przeżywam, koty są moimi przyjaciółmi a nie tylko zwierzęciem któremu trzeba dac jeść i pić.... Jednak słowo piekło jest zbyt wyolbrzymione. Co byś powiedziała gdyby zmarła cała twoja rodzina, porwano by cię, zgwałcono w lesie i zostawiono w centrum miasta nagą z napisem na brzuchu ,biorę 50 zł za numerek!, później znowu ktoś by cię zgwałcił, rozbiłabyś samochód, ktoś by cię wciągnął w narkomanie, a na sam koniec ktoś by cię oszkubał ze skóry żywcem i wydłubaliby ci oczy.......... to by było prawdziwe piekło ![]() |
kabama napisał/a: |
można jeszcze dodać o wbiciu ostrza w serce i rozmazaniu krwi po całym ciele... ![]() |
Aren napisał/a: |
Jednak słowo piekło jest zbyt wyolbrzymione. Co byś powiedziała gdyby zmarła cała twoja rodzina, porwano by cię, zgwałcono w lesie i zostawiono w centrum miasta nagą z napisem na brzuchu ,biorę 50 zł za numerek!, później znowu ktoś by cię zgwałcił, rozbiłabyś samochód, ktoś by cię wciągnął w narkomanie, a na sam koniec ktoś by cię oszkubał ze skóry żywcem i wydłubaliby ci oczy.......... to by było prawdziwe piekło ![]() |