altruista napisał/a: |
co widzicie? Ja widze buty ktorych nie rozwale, ktore sa wygodne i moge polamac komus kilka zeber kopem. Tak zwana funkcjonalnosc sie klania. |
Gabra napisał/a: |
a ja polecam steel'a.Maja śruby,są ze skory,to porządne i solidne buty,nie przemokną [żadne nie przemakają].Są z Anglii,wiec bardzo dobre.A wiadomo że w Anglii moda jest buntownicza i super wogule wiec są takie z efektem sprayu :] |
Miracle napisał/a: | ||
A ile one tak mniej wiecej kosztuja???? |
panienka_wierzba napisał/a: |
i ne drogie, 160 |
altruista napisał/a: |
Cena to rzecz wzgledna, szczegolnei za niezniszczalne buty |
Miracle napisał/a: |
A ja mam pytanko( nie ma sensu akladac nowego tematu). Ile mialyscie lat kiedy mialyscie swoje pierwsze glany??? Co na to wasi rodzice co powiedzieli??? |
A ja mam pytanko( nie ma sensu akladac nowego tematu). Ile mialyscie lat kiedy mialyscie swoje pierwsze glany??? Co na to wasi rodzice co powiedzieli??? |
blackLady napisał/a: |
Heheehe Gabrielen fajnie to musiało wyglądać: ty w halówkach a tam 50 cm śniegu ![]() Ale sposób przyznam że dobry ![]() |
blackLady napisał/a: |
No! Jutro sobie ide po moje kochane glany ^^. Kupuje z Steel czarne, chyba ze w sklepie jeszcze fajniejsze jakieś będą ![]() Ja-Chciała bym kupić sobie glany na wiosne Rodzice-Hmmm nie uważasz że to troche za wcześnie? Ja-Nie, przecież to buty jak każde inne(taaa jane ![]() R-No zobaczymy(w ich języku to znaczy tak ![]() J- To fajnie dzięki ![]() Po kilku dniach: R- To ile potrzebujesz na te glany? J- No gdzieś 3 stówki Tata daje mi kase ^^ KONIEC :* |
mroweczka napisał/a: |
No wiesz gabra glany to bądź co bądź buty (!)...Nie trzeba być jakimś super metalem,żeby je nosic...Mi (teraz) pasuja ale wcześniej nosiłam bo mi sie podobały...chyba tak jak jedenastce zwariowanej ( :P ). Dopiero niedawno zaczelam słuchać rocka,metalu nosić kostke z naszywkami Nirvany itp :P |
Gabrielen napisał/a: |
Chce przypomniec, ze to iz ktos slucha metalu czy ma naszywki nie zobowiazuje go do noszenia glanow. ;]
Ale nie czepiam sie - podobaja sie Wam, okey, bo to spoko buty. ![]() |
Agnieszka napisał/a: |
Ja nienawidze metalu bo uwazam ze to wrzaski ale glany bardzo mi sie podobaja i nikt nie zabroni mi ich nosic ![]() |
Cytat: |
stee'la sa świetne strasznie podobaja mi sie te: (ale lepiej by bylo zeby były cale czarne |
Cytat: |
a nirvana to grunge moja droga. |
nidhogg napisał/a: |
hmmmmmm blacha z tylu ? z tym to siem nigdy nie spotkalam, prosze ile to sie czlowiek uczy... |
AloneMoon napisał/a: |
A czy glany mozna nosic na wiosne,czy bedzie za goraco? |
nasty_girl napisał/a: |
ja tam sie nie znam ale chyba do takich jakie metale nosza itd.. jakies czarne spodnie, skury.. |
heyah przepraszam nie mialam zamiarunikogo urazic, napisalam ze sie nie znam, po prostu tak mi sie skojarzylo.. w mojej klasie jest panna, czarne spodenki, glany, skurzany plaszczyk, czesto widze jak w miescie w 1 miejscu ludzie tak poubierani siedza wiec tak mi sie kojarzy.. ja osobiscie nie mam z glanami nic wspolnego wiec nie wiem jak jest dokladnie i doczego pasuja |
no wim, czasem widze panienki w dzinsach, obcislych bluzeczkach i glanach.. |
lol odnowiony temat do tego nie na temat.. |
Shaleniec napisał/a: |
a ja mam glany 10-dziurkowe na zime, maja juz chyba 2-3 lata i sa zniszczonn deczeńko =] nie są jakieś firmowe... a drugie glany 3-dziurkowe, nieocieplane, STEEL'a ![]() ![]() |
HeyaH napisał/a: |
Tja, ja z Jasła. Jeszcze przez niecały rok ![]() Bardzo fajne, zwlaszcza ze je cale przejdziesz w 10 minut ;P A ubierac sie to juz naprawde nie ma gdzie ;D |
elfkaNenar napisał/a: | ||
A potem do gór na wieś być molestowaną przez Nenar ![]() |