Cytat: |
Francesko ma rację. |
Francesc0 napisał/a: | ||
>> to mi sie podoba ;d |
Cytat: |
Błehehe, stawiasz mi za to Colę :].
|
Francesc0 napisał/a: |
aaa dupisz fleki ;p
juz mi odbija bo spiacy jestem ;] |
blackLady napisał/a: |
Największa liczba użytkowników na forum to dotychczas 108 osób. Pobijmy ten rekord! W sobotę, 12 marca, o godz. 15:30 niech każdy z Was postara się być na forum ![]() ![]() W postach niech wypowiedza się osoby, które także się do tego zgłaszają ![]() ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
Nic nie dupię :]. Po prostu nie lubię podawać publicznie ani mojego wieku, ani adresu, ani nic takiego :]. Ale to, że jestem starszy od Ciebie, to prawda :]. I nie jestem pełnoletni (jeszcze ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
Świętochłowice? : > |
nidhogg napisał/a: |
hmmmm to by tlumaczylo falszywa date w profilu ![]() |
Największa liczba użytkowników na forum to dotychczas 108 osób. Pobijmy ten rekord! W sobotę, 12 marca, o godz. 15:30 niech każdy z Was postara się być na forum ![]() ![]() W postach niech wypowiedza się osoby, które także się do tego zgłaszają ![]() ![]() |
Himitsu napisał/a: | ||
Milion należy do Ciebie ;]. |
Miracle napisał/a: |
Cholera!!! Zapomnialam glupia z emoja starsza siora ma urodziny w sobote eh... Pewnie jak zwykle bedzie -karolina posc mnie na chwila potem bedziesz sobie siedziec. jak ja tego nie znosze. Postaram msie ejdnak ja pokonac. jeszcez niewiem jak ale cos wymysle. Hmm... Moze przykl;eje karteczke na kompa "15:30 wchodze!!!"??? |
Napastnik napisał/a: |
Wybiła dokładnie 15.30, a na forum jest 58 użytkowników :: 8 Zarejestrowanych, 5 Ukrytych i 45 Gości.
Słabo... |
Akacja12 napisał/a: |
a po za tym najlepiej było by powiadomić poprzez prywatne wiadomości |
Zerowanie i wiadomości na PW to świetny pomysł ;-D |
AmazonkAA napisał/a: |
ale nie tak calkiem wieczor, tylko tak kolo 16-18, bo wtedy to sie jeszce nie idzie na zadne zabawy (przynajmniej ja ![]() |