Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - plotkara
Kenai14 - Nie 06 Mar, 2005 12:47
Temat postu: plotkara
Ja mam big probleme(jak zwykle
). A więc mam koleżankę, która jest straszną plotkarą. Wszystko co jej powiem powtarza innym, mimo iż wcześniej obiecuje że nic nie powie. A jak jej to mówię to się obraża i zaprzecza. A ja mam różne źródła i wiem że kłamie. Cały czas mnie obgaduje za plecami. Ostatnio sie dowiedzialam ze mowi wszystkiem ze ekhm.. "chwalę się Bartkiem" na forum.. Ja tylko chcialam zaczerpnąć rady. Czasem mam wwrażenie że po prostu czegoś mi zazdrości. Tylko nmie wiem czego.. Ta osoba jest tu na forum, ale mniejsza.. Co zrobić z takim przyjacielem zdradliwym?
Nikita - Nie 06 Mar, 2005 13:10
Temat postu:
Heej
Twoja przyjaciółka jest osobą do której nie masz zaufania, także radziłabym Ci nie zwierzać się jej ze swoich spraw,sekretów...Jak wiesz, że ona i tak wszystkim zaraz po minucie wygada
Ja bym takiej osoby nie nazwała przyjaciółką...
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 13:17
Temat postu:
Niestety nic nie powiem, bo się domyślam o kogo chodzi... na forum nie chwalisz się Bartkiem, bo nie gadasz o nim tylkoco ja o Łukaszu jak na nawiedzona, a to, ze masz problem i się spytałaś no to bez sensu...
nidhogg - Nie 06 Mar, 2005 13:40
Temat postu:
ja sie nie domyslam o kogo chodzi, natomiast na chlopski rozum rozwiazanie jest proste - nie zwierzac sie ze wszystkiego i czesc zachowac dla siebie. tekst o chwaleniu olac, skoro zainteresowani i tak wiedza o co chodzi.
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 13:43
Temat postu:
a co ty teraz robisz? plotkujesz i to jak bo obmawiasz ją tam gdzie ona bywa więc będziesz miała dodatkowe nieprzyjemności, mogłabyś być dyskretniejsza
Idda - Nie 06 Mar, 2005 13:47
Temat postu:
Buhehe XD powiem tylko jedno-ciekawych rzeczy można się tu o sobie dowiedzieć XD
Malutka=] - Nie 06 Mar, 2005 13:51
Temat postu:
Hehs ale sie porobilo.
Jezeli kolezanka jest plotkara, to radze nie zwierzac sie jej ze swoich problemow.A jezeli nie jestes tego do konca pewna (ze plotkuje o tobie) to daj jej szanse moze to te "inne zrodla" z ktorych dowiadujesz sie ze ONA klamie, probuja was ze soba sklocic.
Gladiatorpl - Nie 06 Mar, 2005 14:12
Temat postu:
ja nie znam osobiscie sytuacji tak jak kilka osob na tym forum, ale jak widze ze ktos mi mowi co innego a za plecami co innego to niech spi******
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 14:19
Temat postu:
wiesz,ja tez mam kolezanke plotkare.kiedys pokluciłam sie z Agatą i ona sie pyta 'pokluciłas sie z agatą'?Ja mowie ze nie i uniknelam zlego.jak cos mi przyjdzie do glowy,napisze w tym poscie.
Kenai14 - Nie 06 Mar, 2005 14:51
Temat postu:
kradziejka, ja jej wcale nie obgaduje, nie mam zamiaru tego robić. Tylko wiem ze na tym forum są ludzie którzy potrafią pomóc. Zawsze jakaś rada się przyda. Wiem że ona tu wchodzi i że czyta moje posty ale to już dla mnie nie gra większej roli.. Chcę tylko porad i z góry dzięki za nadesłane
PZDR dla wszystkich formułowiczów
Anonymous - Nie 06 Mar, 2005 17:01
Temat postu:
Poprostu olej ją, lub spróbuj z nią na spokojnie porozmawiać
Najprostsze wyjścicie jest takie,żeby poprostu przestać sie jej zwierzać
justka007 - Nie 06 Mar, 2005 19:30
Temat postu:
Porozmawiaj z tą koleżanką i powiedz jej, ze nie chcesz, zeby rozpowiadała twoje tajemnice. Jeśli to nie podziała poprostu przestań mówić jej rzeczy których nie chciałabyś zeby się ktoś o nich dowiedził.
Kenai14 - Nie 06 Mar, 2005 19:36
Temat postu:
to chyba najprostrze wyjście z tego problemu.. I dzięki za rady.. tak zrobie
pozdrówka dla wszystkich i jak jakieś jeszcze rady ro wiadomo- pisać. Będę wdzięęęczna
Idda - Nie 06 Mar, 2005 22:46
Temat postu:
uuu...Ida...jaka plotkara z Ciebie...nie no...chyba musisz iść do psycholożki ...bo przecież masz coś z deklem i do psychoLOGA się boisz iść,bo Cię pewnie wykorzysta seksualnie,a potem wywiezie za granicę i każe pracować w domu publicznym... XD Nyah!! Jak ja lubię sama z sobą dyskutować : P
(Sorry,ale odwala mi
)
Wysłany: Nie 06 Mar, 2005 13:47 Temat postu:
--------------------------------------------------------------------------------
Buhehe XD powiem tylko jedno-ciekawych rzeczy można się tu o sobie dowiedzieć XD
no,rzeczywiście,bardzo ciekawych.Oj,Ido,Ido.Co się z Tobą dzieje?/me załamuje ręce,jak meine nie liebe mutter : P
buhahaha! XD No,tak,ale przecież są gorsze osoby i bardziej pechowe... CHYBA XD XD !
(SORRY ZA TEN JEDEN WIELKI OFFTOP ,SPOWODOWANY PRZEZ IDDĘ I IDDĘ,ALE NIE MOGLYŚMY SI>Ę OPANOWAC!! XD)
ajeczka11 - Pon 07 Mar, 2005 16:59
Temat postu:
Pogadaj z tą koleżnką ,albo zerwij z nią przyjaźn poprostu;) Powiedz jej co o niej myślisz...I jeśli juz bedziecie gadać ze sobą to wspomnij o przyjaźni Moze zostaniecie best friend? ale najpierw daj jej do zrozumienie co od niej oczekujesz
AloneMoon - Czw 24 Mar, 2005 16:53
Temat postu:
A tez mam taka "kolezanke".
Jak mnie niema to mnie obgaduje,a jak jestem to gra "kolezaneczke".
Ja bym taka ignorowala.A gdyby cie spytala dlaczego nie chcesz z nia gadac to odpowiedz jej "Tobie nic powiedziec nie mozna bo zaraz rozgadasz po klasie" i odejdz.Mysle ze to najlepsze wyjscie bo tej dziewczyny nie mozna nazwac "Kumpela".
Kenai14 - Pią 25 Mar, 2005 16:40
Temat postu:
wszyscy myslą że chodzi o Iddę! Ale przecież nie o nią chodzi! Ja ją kocham po bratersku i jak coś kiedyś na mnie powiedziała to dlatego że się zapomniała...
Idda - Pią 25 Mar, 2005 18:40
Temat postu:
Jasne,Agata,jasne :PPPPP ja wiem,ze o mnie chodzi,nie musisz tego ukrywać ;D i wcale mnie nie kochasz po bratersku,bo nawet sygnała mi nie odpuścisz ;( xDDD Kto inny wchodzi na to forum,jest na tym forum ,czyta Twoje posty,Aguto,no kto?? : P (odpowiedź dla downów-JAAA !
)
Nokia - Pią 25 Mar, 2005 20:26
Temat postu:
Ja nie nazwałabym jej przyjaciółką.-> to po pierwsze.
Po drugie-> jak piszesz, ze rozmowa nic nie pomaga, bo ona sie obraza, to znaczy, ze za przeproszeniem jest to tym osoby, która uwielbia skupiać na sobie uwagę całego świata i bawi sie ludzmi. Dlatego też uważam, że powinnaś zerwać z nią kontakty, ale to juz jest wyłącznie twoja decyzja..
Pozdrawiam.
malina160 - Nie 27 Mar, 2005 22:54
Temat postu:
też miałam ten problem że wszystkie moje sekrety były ujawniane przez jedną osobę i małam ten problem że na forum pisałam o bardzo bolesnych i trudnych dla mnie sprawach a ona to podawała dalej do mojej szkoły(klasy) lecz nie mogę się zbytnio rozgadywać bo ta osoba nadal tu jest choć nieuczestniczy w tej rozmowie i mam nadzieję że ona się sie domyśli że to o nią chodzi mimo że sprawa zagoiła się rok temu ale niestety pisanie o moich problemach się na rok skończyło musiałam opuścić forum bo wszystkie moje kompleksy i problemy wychodziły stąd do szkoły ale teraz powruciłam pod nowym nikiem i teraz raczej staram się odpisywać na problemy niż o problemach pisać ale jest tego jasna strona pozbyłam się kompleksówbo gdybym tego niezrobiłam to bym nie mogła wrócić teraz jeszcze trochę potrwa aż może napiszę tu o jakimkolwiek problemie. To jest trudne bo forum dużo pomagaale ja tobie bym radziła to samo opuścić forum na jakiś czas albo zmienić nik i wpisać się pod inne miasto.
Sztona - Sro 06 Kwi, 2005 09:27
Temat postu:
malina ale daj że spokuj z tym kolorem!
Porozmawiaj z nią Kenai Albo rub w baloona np- "Wiesz zakochałam se w tym i tym ale nikomu nie mów"
Sztona
Kenai14 - Pią 22 Kwi, 2005 21:23
Temat postu:
oftpost:
nieprawda, kocham moją dunię, a jak czsem jest gorzej to potem znów jest lepiej!
Przyjaźń na ym polega: są lepsze i gorsze chwile
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group