Gladiatorpl napisał/a: |
jezeli jestes z 1991 tak jak widac po nicku to raczej jeszcze nie gol, tez mi pod swiatlo widac wlosy a jeszcze nie gole, zacznij najwczesniej od liceum, chyba ze masz juz wasy ale nie widzialem kogos w gimnazjum z wasami ![]() |
Agnieszka napisał/a: |
a takie mydlo Fa mozna zastapic innym albo np. Rexone tez. |
Otwieracz napisał/a: |
Ja tam golę się jak mam chwilę czasu. Stosuję porządną, starą maszynkę na żyletki. |
Otwieracz napisał/a: |
Stosuję porządną, starą maszynkę na żyletki. |
altruista napisał/a: |
sajmon - mow co chcesz, ale dla mnie takie brodki wygladaja, hmmm, gejowsko ![]() |
Sajmon napisał/a: |
rzecz gustu ![]() ![]() ![]() |
Cytat: |
właśnie zarost nas odóżnia od dziewczyn i noszenie bródki nie jest niczym gejowskim chłopak powinien coś z zarostu mieć na twarzy tylko żeby mu pasowało czy bródka czy wąsy czy baki to zależy chyba od wyglądu |
Sztona napisał/a: |
Adamie
Nie wiesz że faceci w pierwszej GMN z zarostem (brutka i lekki wąsik) wyglądają slycznie? Kup sobie golarkę żeby zarost katrolować. |
Kinga napisał/a: |
Yy ... Ja wam powiem że z tym zarostem to zalezy od wyglądu chłopaka ![]() Jak ktoś ma taką chłopięcą ... ( no nie wiem jak to okreslic ale sie chyba domyslicie ) delikatną i zapuszcza sobie brodke i 3 wąsy ![]() To Yy ... brak słów ![]() ![]() <lol> Co do starszych chłopaków czy z Yym ... inną urodą ... taka bardziej Yy ... no dorosłą ? ![]() Czasami jak widze facetow jakis no 20 letnich z wasami brodami to Yyhh = = Z siostrą bratowej :p normalnie juz sie smiałyśmy ze założymy front pozbawiania wąsów facetów ![]() No bo ja akurat jestem zdania ze lepiej bez ![]() |
Sajmon napisał/a: | ||
rzecz gustu ![]() ![]() ![]() Moze dlatego ze jestem rock/metalowcem? ![]() |
Ant0n napisał/a: |
Olej, chyba, ze w wieku 17 lat chcesz wspomagac sie kosiarka ;]. |