Dzieci OnLine

Na luzie... - Dzień Kobiet i Kobietek =)

Nikita - Wto 08 Mar, 2005 13:35
Temat postu: Dzień Kobiet i Kobietek =)
Witam
Jak wiadomo dzisiaj 8 III jest Dzień Kobiet. Zwracam się tu głównie do dziewczyn: Czym dla Was różni sie ten dzień od pozostałych ? Ten dzień dla mnie różni się tym, że zawsze dostanę jakiś drobny upominek z tej okazji i , że w tym dniu mogę rozkazywać osobom płci przeciwnej Very Happy
Do chłopaków : Jeżeli jeszcze nie złożyliscie życzeń swoim dziewczynom, koleżankom,nauczycielom,babciom,mamom,ciociom to niech juz was tu nie widzę Twisted Evil Razz
panienka_wierzba - Wto 08 Mar, 2005 13:43
Temat postu:
czym się ten różni?
niczym
po prostu w szkole dostajemy coś tam, kilka miłych słów, znów wszyscy sztucznie sie kochaja i lubią jak w walentynki.'
W tym roku dostalismy od chłopaków w klasie małe drewniane kwiatuszki w doniczkach, z czego główka kwiatka jest podtrzymywaczem na zdjęcie, trzeba przyznac prezent uroczy =)
frigg - Wto 08 Mar, 2005 13:50
Temat postu:
niczym - tzn dostawalam kwiatka ale w tym roku nie dosatne wiec z czystym sumieniem zakupilam sobie torebke Smile a co ja tez jestem kobieta hehe
Nikita - Wto 08 Mar, 2005 13:53
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:

W tym roku dostalismy od chłopaków w klasie małe drewniane kwiatuszki w doniczkach, z czego główka kwiatka jest podtrzymywaczem na zdjęcie, trzeba przyznac prezent uroczy =)

O_o_O Smile A my skromniutko, po lizaczku Razz
Wero-Trelo - Wto 08 Mar, 2005 14:06
Temat postu:
Ten dzień jest najgorzy w moim życiu.
Oto cała historia.
My na DZIEŃ CHŁOPCA się starałyśmy, a tu co?
Żadnych życzeń, żadnych występów.
My się staramy a oni co? Wielkie JAJO?
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 14:11
Temat postu:
Niczym ! Tyle że chłopcy żartują sobie ze mnie Wink
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 14:14
Temat postu:
a dzisiejszy dzien kobiet jest najgorsy w moim zyciu [powody sercowe Crying or Very sad ]
Olcia - Wto 08 Mar, 2005 14:28
Temat postu:
Dla mnie ten dzien kobiet i tak niczym sie nie roznil...tyle, ze dostalam kwiatka od mojego wujka, o bozie jaki on milutki Confused
W szkole chlopcy z klasy nawet nam zyczen nie zlozyli...tyle ze Arek sie postaral i zlozyl zyczonka i nawet dostalam buziaka...
Po za tym ... ten dzien jest jakis smutny.. w radiu piosenki zamulaja i wogole plakac mi sie chce...
Elun - Wto 08 Mar, 2005 14:41
Temat postu:
mi sie totalnie nie rozni ten dzien, jest taki sam jak kazdy inny. Chlopacy i tak nam nic nie kupili, nie dziwie sie im, bo my tez im nic nie kupilysmy a to tylo przez to, ze ich jest 22 a nas 8 i rok temu kupilismy im takie ladne kubki i wydala kazda kolo 15 zl, a oni nam po jakims zwyklym kwiatku i to jeszcze tylko kilka chlopakow sie zlozylo. To moge powiedziec: niech sie wypchaja Twisted Evil
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 15:23
Temat postu:
tulipanka mam ślicznego dostałam od...... mojego słońca:) [Kaśki] bo chłopacy to nic a nic
Ona89 - Wto 08 Mar, 2005 15:40
Temat postu:
U mnie w klasie wyjątkowo płeć męska złożyła się na róże dla wszystkich dziewczyn więc ja też dostałam pomarańczową różyczkę oraz moc zyczeń od nich. A po powrocie do domu czekały jeszcze na mnie życzenia na gg od pewnej miłej i sympatycznej osoby Wink
ajeczka11 - Wto 08 Mar, 2005 17:07
Temat postu:
Oprócz tego że tata rano poszedł do kwiaciarni(jak co roku) to norma;)

Mi złożył jak co roku mój kochaniutk Tomi:D Dał mi nawet kwiatuszka i buziaczka Laughing

W szkole od chłopaków odtaliśmy błyszczzyki z DiddlinkąSmile Takie tam skromnisie...
Chesterka - Wto 08 Mar, 2005 17:30
Temat postu:
W klasie to nic nie dostawaliśmy, ale po lekcjach dostałam tulipanka =]

I tyle.
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 18:05
Temat postu:
wybaczcie dziewczątka iź Wam życzeń nie składają lecz sie poprostu nie chce ani to życzliwości ani wdzięczności nie nadaje i zdaje sie to byc bardzo codzienne jakby ów dzień był co roku nic sie nie wydarzy wyjatkowego, wybaczcie że i ja zyczeń nie złoże ( no może zdrowia bo tego nikomu ująć nie wolno) ale ni uważam bym coś na tym zyskał, i nie chce brzmieć sztucznie a wszelekie życzenia ostatnio maja zabarwienie sztucznosci i/lub obowiązku (przykład z tatusiem co zajedzie do kwiaciarni co roku)
to tyle moje panie

to stanowczo nie mój dzień biggrin
Naomi - Wto 08 Mar, 2005 18:41
Temat postu:
My jeszce lepiej =]
Dostaliśmy po lizaku od chłopaków biggrin
Ich jet tylko 10, a dziewczyn 21...Heh Wink
Miracle - Wto 08 Mar, 2005 19:14
Temat postu:
My dostalysmy ciulipanka(tulipanka) i porcelanowa lalke. Za to niezla byla akademia.Wystepy ale najlepszy byl pokaz mody i wystep takich dwoch "glupoli" co im czasami odbija.Synki przebierali sie w dziewczyny, i robili wybory miss. Mieli staniki wypchane wata, spodniczki, umalowani byli na git i udawali tam miss. Niezle jaja byly.
Malutka=] - Wto 08 Mar, 2005 20:13
Temat postu:
Nom ja dostalam od Tatusia tulipanka=]
I od kolegow z klasy lizaczki (serduszka), a na osiedlu duzo buziaczkow i jedna rozyczke=]
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 14:39
Temat postu:
czym się różni tym, że dostaje pełno życzeń na gg i SMS'owych w szkole od kilku kolegów i widze panny szpanujące różami, których nasza klasa oczywiście nie dostała od panów, bo a jak
frigg - Sro 09 Mar, 2005 14:45
Temat postu:
a dlaczego trzeba liczyc na facetow? ja nie liczylam i dlatego jak juz mowilam kupilam sobie torebke a potem poszlam z kolezanka na 'pile'.....gdybym liczyla na wspanialomyslnosc swojego chlopaka to siedzilabym w domu przed tv a tak....Smile
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 14:49
Temat postu:
Nie tyle, ze liczymy na nich, ale mogliby sie odwdzięczyć, ze zawsze jesteśmy dla nich takie wspaniałe i wogule, a nie, ze nas tylko wkur*** w ten dzień Confused bo nawet kultury od niektórych sę wymagać nie da
Po za tym mamusia oczywiscie znlazła gdzieś bombonierki z jej urodzin więc słodko było w ten dzień =)
panienka_wierzba - Czw 10 Mar, 2005 08:53
Temat postu:
a mamusie masz tez słodka =D
nie no prócz w skzole dostałam jeszcze tulipanka (jezu jak ja kocham kwiaty =] dzisiaj se jakis mały bukiecik kupie chyba =D) od kumpli z sesji (Dnd) a po 'wszystkie najlepszego' nastąpiło 'po inauguracji kapitalistycznego swięta przejdźmy do sesji' Wink heh
Anonymous - Czw 10 Mar, 2005 13:08
Temat postu:
\hmmm... dla mnie ten dzien jest taki jak inny... tyle ze dostajemy prezenty. Od chłopaków z klasy dostalismy takei figurki porcelanowe misie słodkie Smile no i spiewali nam sto lat hehehe myslalam ze sie porycze ze śmiechu. No i od taty zyczonka i w muzycznej jeszcze chlopacy staneli an wysokosci zadania i skladali zyczenia na dodateg calowali w reke biggrin heh i to sie nazywa dzentelmenskosc (ale słowo)
dziewczyneczka - Czw 10 Mar, 2005 13:47
Temat postu:
A ja jestem zawiedziona... od zawsze w moich klsach chłopacy kupowali "kobietą" a dziewczyny chłopaką Jednak w tym roku ta tradycja została przerwana ponieważ chłopacy w ostatniej chwili zżucili się i kupili nam po 2 zozole... nawet życzeń nie złożyli
Anonymous - Czw 10 Mar, 2005 13:55
Temat postu:
Ob bojow z klasy kazda laska dostala tulipana, cukierka i kinder bueno. Ja oczywiscie tez. Razz
Jak przyszlam do domu to czekal... inny prezent, tudziez ktos Razz Z innym prezentem biggrin Nom... bukiecik i lancuszek srebrny z wisiorkiem Wink
A od taty perfume.... tzn. on jeszcze nie wie jaki koszt bedzie (juz gdzies o tym pisalam) ;]
Kloe - Pią 11 Mar, 2005 19:05
Temat postu:
U mnie ten dzień różni się tylko tym, że chłopaki kupują nam jakiś prezent (w tym roku były to stringi Mr. Green ) i tata też coś daje Wink .
A tak to normalny, zwykły dzionek Wink .
mroweczka - Sob 12 Mar, 2005 17:52
Temat postu:
Hm...Dostałam od taty kwiatka. I tyle. Chłopcy z klasy nic nam nie dali. Gdyby chociaż zapomnieli. Ale oni NIE zapomnieli,zwyczajnie NIE CHCIELI nam nawet życzeń złożyć :/.
9 czy 10 marca po szkole chodzili chłopacy z 3 klasy i rozdawali dziewczynom batoniki Mr. Green .

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group