Dzieci OnLine

O Forum - Propozycja

zazulita - Wto 08 Mar, 2005 18:55
Temat postu:
Ostatnio powstało wiele tematów z pytaniem o jakies streszczenia. Może dobrze było by założyć jeden temat, gdzie wszyscyby pisali jakie chcą streszczenie?
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 19:02
Temat postu:
Albo taki hmm jak to nazwać Razz taki poddział w "pomoc w lekcjach" i tam byłyby posty z prośbami o streszczenia Smile Napewno wielu z nas się to przyda Smile Można by w tym dziale tez podawać linki z opracowaniami itp.
Chesterka - Wto 08 Mar, 2005 20:41
Temat postu:
Myślę, że to byłby dobry pomysł z tym podziałem ;]
Anonymous - Wto 08 Mar, 2005 20:58
Temat postu:
niedługo to będzie forum dla leni
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 17:58
Temat postu:
Ej kurde czemu już nie ma tego streszczenia?! Crying or Very sad
EDIT: spanikowałam, już mam Very Happy
Miracle - Sro 09 Mar, 2005 18:04
Temat postu:
Dobry pomysl.
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 20:01
Temat postu:
Nie. lektury powinno sie czytac. Okej, sama nie przeczytalam wszystkich ,ale tak to sie ludzie rozleniwia i beda zyli ze streszczen i opracowan. :/ Poprostu nie...
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 20:18
Temat postu:
Ja ja chce żeby powstał taki poddział Smile
Leniuchom od życia też się coś należy Wink
nidhogg - Sro 09 Mar, 2005 21:40
Temat postu:
a potem sie nazeka, ze polskie dzieci sa coraz glupsze... Wink
(wystarczy sobie "dzieiaki z klasa" obejrzec, toz to rece opadaja)
Sztona - Czw 17 Mar, 2005 14:25
Temat postu:
Tak. może się nazywać "Lekka ściąga" albo "Streszczenia"

Sztona
Anonymous - Czw 17 Mar, 2005 17:18
Temat postu:
kupcie sobie Gregi
Inversja - Czw 17 Mar, 2005 17:26
Temat postu:
Zazulita masz moje poparcie. Musze się pryznać że mi samemu się to przyda bo od 1 klasy nie przeczytałem ani jednej lekutry:D
Anonymous - Czw 17 Mar, 2005 18:08
Temat postu:
ja nie wiem co to za trud wystukać w google.pl np. krzyżacy streszczenie albo streszczenie krzyzakow Rolling Eyes
ajeczka11 - Czw 17 Mar, 2005 18:10
Temat postu:
To zależy ...Jeśli to ma być podział do pomoc w lekcjach to tak.. A jeśli to ma być oddzielne forum to nie... Ale pomysł ok!!
Anonymous - Czw 17 Mar, 2005 18:11
Temat postu:
Gabrielen napisał/a:
Nie. lektury powinno sie czytac. Okej, sama nie przeczytalam wszystkich ,ale tak to sie ludzie rozleniwia i beda zyli ze streszczen i opracowan. :/ Poprostu nie...

Nie zgodze sie z Tobą.... Rolling Eyes Ja np. czytam lektury(no,pare sie opuściło), ale jak przeczytam streszczenie, to lepiej pisze mi sie wypracowanie, lub opowiada tą książkę. Poza tym więcej osób jesta na "TAK", a to,że taki dział powstanie nie zmusza Cię do czytania opracowań Wink
Anonymous - Czw 17 Mar, 2005 19:58
Temat postu:
blackLady napisał/a:
Gabrielen napisał/a:

Nie zgodze sie z Tobą.... Rolling Eyes Ja np. czytam lektury(no,pare sie opuściło), ale jak przeczytam streszczenie, to lepiej pisze mi sie wypracowanie, lub opowiada tą książkę. Poza tym więcej osób jesta na "TAK", a to,że taki dział powstanie nie zmusza Cię do czytania opracowań Wink

Ej a nie sadzisz ze to moje zdanie? Chyba moge je miec, prawda? Poza tym mam na mysli to, ze jak jakas osoba zobaczy streszczenie, to "po co mam czytac lekture, jak mam streszczenie" i sie potem zaczyna bledne kolo. Dlatego jestem na nie. Fakt faktem, opuscilo mi sie kilka lektur, ale coz. to moje zdanie, dlatego jestem na nie. potem przyjdzie do kogos dziecko "tatusiu, opowiedz mi pinokia" i rodzic bach - czytal streszczenie i nie pamieta Wink ale skoro duzo osb jest na tak - powstanie i fak faktem czytala nie bede. wyrazilam tylko swoje zdanie. ;]

pozdrawiam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group