Dzieci OnLine

Muzyka, Kultura, Media - Jaka roznica?

Olcia - Sro 09 Mar, 2005 19:55
Temat postu: Jaka roznica?
Moze to glupie pytanie..nom ale jestem ciekawa.
Tak sobie przegladalam stronki z muzyka i na jednej stronce bylo cos o hip-hop'ie a na drugiej o rapie...CZYM SIE ROZNI HH OD RAPU?Bo ja w sumie nie zauwazam roznicy, bo sie tym duzo nie interesuje...ale podobno jakas roznica jest...
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 20:07
Temat postu:
Rap to muzyka,hip-hop to cala kultura czyli deskorolka,grafitti itd.
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 20:11
Temat postu:
Kiedys ktos o tym wspominal i mowil, ze rap jest rymowany, a hh nie. Ale nie wiem czy to o tochodzi. Razz
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 20:17
Temat postu:
Hehehe..... HH jest gorszy od rapu Razz
HH to jak powidział Christine fan to kultura a rap to muza Cool
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 20:47
Temat postu:
No ale chyba jak widzę jacy¶ wielcy zaczeli to mylić tak jak hip hopowców ze skejtami... same problemy z tymi, ze tak powiem pozerami, bo wszystko myl± Cool
Olcia - Sro 09 Mar, 2005 21:19
Temat postu:
hehs pomimo ze slucham hh (teraz juz coraz rzadziej) to nie moge sie w tym wszystkim polapac..hh a rap...skate a hiphopowiec...no i jeszcze jedno ( nie byla bym soba gdymym sie wszystkiego dokladnie nie dowiedziala) czasami na teledyskach pokazuja taki znak na palcach...nie pamietam juz jaki ale oznacza on "dwie wierz" albo "dwie wiktorie" czy CÓ¦ TAKIEGO. Co to znaczy??
Anonymous - Sro 09 Mar, 2005 21:27
Temat postu:
hip hop - kultura
rap - muzyka
hip hopowiec - ubiera się na szeroko i słucha hip hopou ogulnie zwany spu¶ciportem oczywiscie tylko je¶li jest nietolerancyjny, ale tkaich jest niestety za wiele
skate - jeĽdzi na desce, niestety mylony z HH, słucha muzyki ala Papa Roach dajmy nawet jako przykład soundtrack do Tony'ego chociaż wiem, ze to marny przykł±d, ubiera się trochę inaczej niż HH i zupełnie inna kultura
Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 20:17
Temat postu:
Olcia napisał/a:
czasami na teledyskach pokazuja taki znak na palcach...nie pamietam juz jaki ale oznacza on "dwie wierz" albo "dwie wiktorie" czy CÓ¦ TAKIEGO. Co to znaczy??

"zloze dwie victorie, lewa na gorze to ze damy rade, to lezy w naszej naturze"
to jest cos typu jak "\m/" >>metalowcow<< Razz
ajeczka11 - Sob 12 Mar, 2005 20:59
Temat postu:
podpisuję sie pod elfk±Wink Osobi¶cie wole i słucham hip-hopu:D

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group