O Forum - Where is album?! + Zmiany Chesterka - Sob 12 Mar, 2005 12:30 Temat postu: Where is album?! + Zmiany
Są te takie prztyczki do chata, FAQ, szukaj, Użytkownicy, grupy, statystyki, profil, PW, wyloguj/zaloguj.... i na końcu był album! I go nie ma.... Co się z nim stało? Czy juz go nie będzie? Sztona - Sob 12 Mar, 2005 12:35 Temat postu:
Nio nie ma... Dziwne Where is album?
Sztona Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 12:37 Temat postu:
może zajmował za dużo miejsca a i tak niewiele osób już z niego korzystało oglądając zdjęcia i dodając, chociaż ja tam bylam z raz na tydzień i ewentualnie... Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 12:37 Temat postu:
U mnie też nie ma Albumu.... może ToJa coś z nim zrobiła ! Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 12:42 Temat postu: www.dziecionline.pl/album.php tez nie dziala może album zostal zawieszony Elun - Sob 12 Mar, 2005 13:33 Temat postu:
nie no, ale mam nadzieje, ze album powroci. Nikita - Sob 12 Mar, 2005 14:45 Temat postu:
Pewnie ToJa znów coś przez przypadek poprzestawiała Albumiku, gdzie jesteś ? Taś,taś,taś wróć do nas !
P.S. Zauważyliście, że wczoraj czy tam przedwczoraj zniknęły też ' E-karteczki ' ? Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 14:50 Temat postu:
Heh Nikita właśnie chciałam to napisać z tymi E-karteczkami Ale teraz są same potrzebne rzeczy, zauważcie. Mam nadzieje tylko że jutro nic nie zginie Chesterka - Sob 12 Mar, 2005 14:52 Temat postu:
Ja zauważyłam, ale myślałam, ze to przez to, że coś się w nich od czasu do czasu pieprzyło... Bo kiedyś w nie weszlam a tam jakieś htmlowe szlaczki mroweczka - Sob 12 Mar, 2005 16:49 Temat postu:
Może zajmowały za dużo miejsca na serwerze...
Albo ToJa przez przypadeks kasowała,choć nie sądzę ToJa - Sob 12 Mar, 2005 20:44 Temat postu:
No więc sprawa jest taka. E-Karteczki wywaliłam, bo robię kartki w serwisie http://www.dziecionline.pl/ekartki/ To na razie tylko testy i linku nigdzie nie ma.
Album wyłaczyłam. Sprawdzam, co tak obciąża mysql-a, bo niestety szykują się zmiany. Te wszystkie dodatki, kolorki i bajerki są świetne, ale niestety...
A co do zmian to:
Zmiana softu. Nie będzie phpBB a vBulletin. Tu możecie sobie je obejrzeć http://www.vbulletin.com/forum/
Dwa, to niecierpię tak dużych zmian, więc olewam wszystko. Nie wiem kto będzie zajmował się forum, ale prawdopodobnie nie ja (nie mam ochoty poznawać nowego softu). To oczywiście na na 100%, ale najprawdopodobniej. Oczywiście wszystkie posty, użytkownicy, itd zostaną. Baza zostanie przekonwertowana, więc nie będzie problemu.
Do wakacji zostaje wszystko bez zmian. Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 20:51 Temat postu:
VBulletin jest okropny,nie cierpie go.Po przejsciu na VB chyba dam sobie spokój z forum,nie jestem masochista...:/ Noid - Sob 12 Mar, 2005 20:55 Temat postu:
Mi tam bez różnicy co będzie ;] Anonymous - Sob 12 Mar, 2005 20:57 Temat postu:
Podpisuje sie pod Christine fan, niepodoba mi sie VBulletin, ale raczej(!) nie zrezygnuje od razu Chesterka - Sob 12 Mar, 2005 21:30 Temat postu:
Cooo? Tamto vcośtam zamias naszego przytulnego foraska??? I na dodatek ToJa odejdzie? I po co to wszystko? PYTAM SIĘ: Po co te zmiany??? Przecież jest ok! ToJa - Sob 12 Mar, 2005 21:44 Temat postu:
O to chodzi, że nie jest OK. Jak pisałam forum mocno obciąża mysql-a. To przez te wszystkie dodatki. Czyste forum phpBB zupełnie inaczej chodzi niż modyfikacja Przemo. Dodatkowo sporo tu jest dodatków (Pomógł mi, SB, Chat) i takich pierdołek jak pokazywanie urodzin, kolorowania tematów, itp.
Niestety nie jestem u siebie, więc jest jak jest. Iśka - Sob 12 Mar, 2005 22:55 Temat postu:
Ale ta zmiana jest konieczna?
Bo może zrezygnowalibyśmy np z czata i innych [cenzura], a reszta zostalaby tak jak jest?
Poza tym... Aga, nie odchodź... dla mnie to juz nie bedzie to forum jak zajdą tak radykalne zmiany. A szkoda by było. Sztona - Sro 16 Mar, 2005 08:58 Temat postu:
Agunia! NIEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!!!!!!!!!!!!! Ja protestować! Wyżucić CHat i iinnee pierdoły! PLIS!
Sztona Akacja12 - Wto 05 Kwi, 2005 20:52 Temat postu:
Domyślam się że gdyby się dało, ToJa by to już dawno zrobiła. Inversja - Nie 10 Kwi, 2005 17:21 Temat postu:
Podoisuje się wywalić chata i te wszystkie pierdoły. Ten VB jest ...... nie komentuje nawet. A ty najlepiej kierujesz tym forum a już nie wspomne o sewisie dziecionline.pl
EDIT: Sorry tak z przyzwyczajenia... Kinga - Nie 10 Kwi, 2005 17:22 Temat postu:
Odi napisał/a:
Podoisuje się wywalić chata i te wszystkie pierdoły. Ten VB jest ...... nie komentuje nawet. A ty najlepiej kierowałaś tym forum a już nie wspomne o sewisie dziecionline.pl