Kinga napisał/a: |
No mo wiek nie gra roli ... ale inaczej to wyglada jak dziecwzyna ma 12 lat a inaczej jak ma ich 17 |
kinga napisał/a: |
Bije ją ? Tzn jak ją bije ? strzela jej z liscie ( czy tzw lepe) w twarz ? czy co ??
Ja z moimi kolegami tez sie <loL> czasami wyglupiam ale sie wtedy przeepychamy takie tam glupoty <rotfl> Moze to faktycznie dla zartu ... nie wiem jakbym wiedziala jak to wyglada to moze bym umiala ocenic ![]() |
kinga napisał/a: |
Co do seksu ... to skąd masz takie informacje sami CI powiedzieli ? a moze to tez tylko zart był ? ...
Troche głupio ze dziewczyna jest tak slepo zapatrzona ale nic nie poradzisz ... A ja jeszcze powiem na swoim przykladzie ![]() ![]() |
Cytat: |
Ona ma 15 a on 16 lat |
Z liscia to moze nie, ale potrafi do niej podejsc i kopnac ja w brzuch niespodziewanie...a potem sie z tego smieje...albo ciagnie ja za wlosy.Oczywiscie wszyscy sadza ze to "zarty" |
Jego kumpel mi powiedzial, ze im wszystkim chodzi o seks...tyle ze on juz sie z tego wycofal bo sie zakochal i takie tam....Ze mna tez tak mialo byc, tylko ze akurat dla mnie byl taki Michal i on jest oblesny i nawet nie pozwolilam mu stac kolo siebie fuuujjjj....
No i ja juz do nich nie jezdze...w sumie prawie nikt juz do nich nie jezdzi a kolezanka X rozpacza ze musi jezdzic sama... |
elfkaNenar napisał/a: |
a po za tym to od kiedy zabawy damsko-męski odbywają się w piwny. J |