Na luzie... - Święta Wielkanocne EU07 - Czw 24 Mar, 2005 07:01 Temat postu: Święta Wielkanocne
Całej Społeczności Forum z okazji zbliżających się świąt Wielkiej Nocy chciałem złożyć życzenia wszelkiej pomyślności, radości na co dzień, rodzinnej atmosfery przy rodzinnym wielkanocnym stole, a także głębokiego przeżycia Triduum Paschalnego i nadziei, płynącej ze zmartwychwstania naszega Pana Jezusa Chrystusa.
EU07 ajeczka11 - Czw 24 Mar, 2005 10:48 Temat postu:
EU jesteś kochany że o nas pamiętałeś!
I ja też chcę sie dołączyć do zyczeń EU i życzyć tego co najlepsze wam czyli drówka radości spełnienia marzeń i tego wszystkiego o czym naprawę od dawna marzycie!
From ajeczka
PS. No i mokrego dyngusa:D
Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 10:55 Temat postu:
Ja też dołączam się do życzeń. Elun - Czw 24 Mar, 2005 11:53 Temat postu:
Moc życzeń Wam składam,
jak kraszanki kolorowe,
aby święta Wielkanocne
były wesołe i zdrowe
Najlepszego zdrowia,
wiele przyjemności
- przy świątecznym stole
pośród miłych gości.
BamBI - Czw 24 Mar, 2005 11:54 Temat postu:
Też życze wam wszystkiego naj naj z okazji świąt Wielkanocnych Noid - Czw 24 Mar, 2005 11:55 Temat postu:
Dołączam się do tych życzeń i of course nawzajem Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 12:59 Temat postu:
Też sie dołączam do życzonek!! Kicających kurczaczków, mokrych pisanek i żółciutkich zajączków Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 13:11 Temat postu:
Ja też się dołącze do życzonek.
Dużo jajków na święta i żeby wody w kranach nie zbrakło na dyngusa
HAPPY EASTER panienka_wierzba - Czw 24 Mar, 2005 13:40 Temat postu:
nie chce mi sie zyczen pisac jak na boze narodzenie
to sie dolaczam
i smacznych jajkow Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 14:04 Temat postu:
a ja bede oryginalna i nic wam nie zycze <pokazuje ozor> Kinga - Czw 24 Mar, 2005 15:17 Temat postu:
No syskiego naj :>
Chojnego zająca i żółtych koorczakoow :> i wogole
Naj naj naj ... i thx Eu i nawzajem :>
A specjalne życzenia dla tych co zwykle <loL> Naomi - Czw 24 Mar, 2005 16:55 Temat postu: Wszystkiego co sobie chcecie...
Smacznego karpia, ładnej choinki itp. Akacja12 - Czw 24 Mar, 2005 17:05 Temat postu:
AAAAA te opisy wasze mnie dobijają . Wesołego karpia. Chesterka - Czw 24 Mar, 2005 17:15 Temat postu:
My god.. tu jajeczko, tam kurczaczek oczopląsu dostanę...
Taa wszystkiego dobrego i tam teges innych... ;] Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 17:19 Temat postu:
i fajnego przebrania halloweenowego! Anonymous - Czw 24 Mar, 2005 17:31 Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
AAAAA te opisy wasze mnie dobijają
I o to chodzi Miracle - Pią 25 Mar, 2005 08:49 Temat postu:
A mnie sie nie chce za bardzo rozpisywac i poprostu zycze smacznego jajca i rozkicanego zajaca. No i dolaczam sie do zyczen Eu. Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 09:04 Temat postu:
Życzę Wam, aby...
... kurczaki były żółte...
... jajka były jajowate...
... rzeżucha była na kanapce...
... baranek był cukrowy...
... zajączek był czekoladowy...
... słońce było było...
... śmigus był dyngusowy...
... grono było działające:)...
... ciotki były i nie było...
... jedzenie było i się dobrze przetrawiło...
... titanic był w lany poniedziałek...
... shrek był w sobotę...
... miło było miło...
... piwo się piło...
... skarbonka była się wzbogaciła...
... smutno nie było...
... pamięć o Elfce nie przeminęła! Anonymous - Pią 25 Mar, 2005 12:19 Temat postu:
Szczęsliwego nowego roku EU07 - Pią 25 Mar, 2005 12:23 Temat postu:
Chesterka napisał/a:
My god.. tu jajeczko, tam kurczaczek oczopląsu dostanę...
Taa wszystkiego dobrego i tam teges innych... ;]
Masz dosyć zmasowanego ataku pisanek, kurczaczków, zajączków?
Idź do Seata... Nikita - Sob 26 Mar, 2005 10:50 Temat postu:
A ja Wam kochane dziatki moje ^^ zyce kolorowych jajeczek, wacianych owieczek, rozkwiczanych króliczków , pyszności w koszyczku i mokrego ubrania w dniu wielkiego lania A przy okazji dużo śniegu na Wielkanoc i dużo sprawdzianów po Świętach ;P Anonymous - Sob 26 Mar, 2005 13:06 Temat postu:
Dziekuje i dołaczam sie do zyczen panienka_wierzba - Sob 26 Mar, 2005 21:20 Temat postu:
za śnieg to ja podziękuje ale nie = ]