Dzieci OnLine

SONDY ANKIETY - cos o modzie

olKa - Pią 16 Maj, 2003 13:55
Temat postu: cos o modzie
[size=24][/sola
odpowiedz na pytania
jakie sa twoje buty?????
jak masz na imie??????
jak chodzisz ubrana??????/
jaka jest twoja bluska???
jaka jest twoja spodnica//?????????????/
jaka jest twoja sukienka??????????
Wicherek - Nie 25 Maj, 2003 16:58
Temat postu:
Żle zrobiłaś ankietę...
panienka_wierzba - Pią 06 Cze, 2003 17:05
Temat postu: urghhhh..............
Macie rację, ta ankieta jest źle zrobiona, ale ja postaram się na nią odpowiedzieć:
ja chodzę ubrana wygodnie, luźo, zazwyczaj na czarno bo to mój ulubiony kolor.
Moje imie to katarzyna
Moja bluzka jest czarna
spódnic zazwyczaj nie nosze, ale jak już są to są czarne
sukienek nie nosze tym bardziej więc powiem że moje spodnie są to szwedy, ale chcę czarne szwedy Razz
moje buty? jak narazie to zwykłe trapery, ale już we wrezśniu będą to glany !!!!!!!!!!!! Twisted Evil
Pan_Feanor - Nie 08 Cze, 2003 17:51
Temat postu:
BWAHAHAHAHHAHAH ten post wyżej jest mojej siostry, ona chodzi ubrana normalnie jak każdy, w jakies tam spodenki (rybaczki??) kolorowe bluzeczki na ramionczkach i takie tam ale NIE! ona MUSi SZPANOWAC NA FORUM Twisted Evil BWAHAHAHAHA !!!!!!!
panienka_wierzba - Nie 08 Cze, 2003 19:14
Temat postu:
drogi panie Fa (braciszku), może i mam rybaczki, ale są one w kolorze black, moje bluzeczki na ramiączkach też są kolorowe, bo czarny to też kolor czyż nie? mam z 6 bluzeczek na ramiączkach, z czego ze trzy są w czarnym kolorze, przecież matka nie pozwoliłaby mi nowisc całyc zas czarnych rzeczy. Nawet już gada mi że jak jakich cholerny satanista wyglądam . Kwiat
Pan_Feanor - Nie 08 Cze, 2003 19:29
Temat postu:
czyżby -_-" i czy to ma jakieś znaczenie ??? jesteś jaka jesteś Surprised hehehe
panienka_wierzba - Nie 08 Cze, 2003 21:32
Temat postu:
dobra finorku, przecież mogemy se pogadać równie dobrze w domku, a nie na forum, mieszkamy jeden pokój obok siebie, a koputer to przecież też mamy jeden Smile
Gościówa - Pią 18 Lip, 2003 14:12
Temat postu: moda
Źle zrobiłas ankiete ale mimo to odpowiem:
Lubię wygodne dopasowane bawełniane bluzki z jakimis wzorami najlepiej dużymi i brokatowymi...lubie kolorowe i zwariowane ciuchy...\Troche mnie wnrwia jak chodzą takie piękne i młode wesołe dziewczyny w ciemnych ciuchach...same fiolety czernie i brązy..
brrrrr... Moja soudnica jest zazwyczaj troche przed kolana i wąska ale nie za bardzo... Moje buty sa na koturnie bo obcasow nie lubie.. Smile pozdrawiam!
Iśka - Pią 18 Lip, 2003 16:20
Temat postu:
Jak dla mnie ankieta jest poprostu inna, wyjątkowa, a nie źle zrobiona biggrin

Ale odpowiedzieć na nią nie umiem biggrin !
Akacja12 - Nie 28 Wrz, 2003 12:23
Temat postu:
Zgadzam się z Iśką ankieta może być można sobie zaznaczyc pytanie i na nie odpowiedzieć czy coś...nawet fajna
moti - Wto 22 Cze, 2004 16:10
Temat postu:
Ankieta rzeczywiście źle zrobiona... -_-
No ale... Ja staram ubierac się modnie, ale i wygodnie... Sukienek nie noszę, to nie dla mnie :/ Ja chodzę zawsze w spodniach... jeans'y najczęściej biggrin
dziesieciolatka - Sob 26 Cze, 2004 19:24
Temat postu: 4trt
kiti miti kuti muti
sami10 - Pon 28 Cze, 2004 10:57
Temat postu: ????????
ja wównież nie wiem o co w tym chodzi bo to mają być odpowiedzi na pytania a nie pytania
ełe piotr - Pon 28 Cze, 2004 11:04
Temat postu:
ja nei staram sie być modny, chodze ubrany tak zeby mi było wygodnie.
Fajermonka - Sob 11 Wrz, 2004 14:49
Temat postu:
Ankieta... ehem, jest zrobiona jak jest... Dobra, ja się ubieram w różne kolory( ale też najczęściej na czrno), zawsze w biodrówki i najczęściej w topy, latem i wiosną nad pępek Wink...
Anonymous - Sob 11 Wrz, 2004 21:11
Temat postu: Re: cos o modzie
Moje buty to glany
Mam na imię Paulina
Chodze ubrana na czarno
Bluzka jest z Metallicą
Spudnica plisowana w biało czarną kratę
Sukienek raczej nie mam, a jedyna jest w moro
klacz - Sro 22 Wrz, 2004 16:22
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
drogi panie Fa (braciszku), może i mam rybaczki, ale są one w kolorze black, moje bluzeczki na ramiączkach też są kolorowe, bo czarny to też kolor czyż nie?

Nie wiem, czy ktoś już nie powiedział, ale ja słyszałam, że czarny nie jest kolorem, tylko uproszczeniem cośtam cośtam Rolling Eyes Rolling Eyes
Anonymous - Sro 22 Wrz, 2004 16:36
Temat postu:
Glany i czarne adidasy.
Kaśka
Czarno, w spodniach (czarnych) - bojówkach albo biodrówkach.
Mam dużo bluzek.
Mam kilka - krótkie, nigdy za kolana.
Nie cierpię sukienek.
Malvina - Sro 22 Wrz, 2004 17:39
Temat postu:
Buty ... jakies adidasy
Malwina
Róznie ... jakies dzinsy i luźna bluza na zamek ( i nieraz bez )
Bluzek mam duuuuzo ..
Spodniczki mam 3 (jenda moro , druga dzinsowa ... a trzecia z takiego dziwnego materialu... jakas tak dziwna Smile ) ... ale one są TYLKO na dyskoteki Wink . Normalnie nigdy nie chodzę w spodniczkach . Nawet na rozpoczecie roq i jakies swieta szkoły . Tak jak Tavion nie mam spodniczek za kolana
Sukienek nie lubię i nie mam ani jednej Wink
Pulkownik Nikt - Sro 22 Wrz, 2004 18:52
Temat postu:
jakies dzinsy buty trekkingowe sweterek oraz jakas koszulka.. no i majtki i skarpety .
a na imie mam Wojciech.
Anonymous - Sro 22 Wrz, 2004 21:06
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
no i majtki i skarpety

Bielizna to podstawa Smile
mroweczka - Nie 26 Wrz, 2004 19:05
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
Pulkownik Nikt napisał/a:
no i majtki i skarpety

Bielizna to podstawa Smile

Hmmmmmm:>

Glany na zmianę z trampkami.
ANONIM:mrgreen:
Najczęściej ciemne kolory.
Najczesciej w paski Razz.
Mam jedną dżinsową dostałam od babci na urodziny Razz.
-----.
Anonymous - Nie 29 Mar, 2009 09:34
Temat postu:
najczęscieej jestem ubrana na fioletowo lub ciemna-zieleń lubię ciemne kolory czrne też mam ale u mnie się czepieja jak nosze same czarne kolory

Mam na imię Ananda (na serio) wiem idiotycznie

a to zalezy jaka...do szkoły to najczęsciej albo tunika albo bluzki na takich krótkich rękawka ,duzo cekinów brokatu ...lubie jak się błyszczy a na codzień to zalezy od pory roku w lato bluski bez pelecków na ramiaczkach oczywiście

spudnice nosze żadko a jak nosze to do leginsów moja spudnica jet krótka ,napewno przed kolana obcisła albo pilsowana to tez zależy jaka ale moja ulubiona jest do pól uda z czarnego dzinsu

sukienki żadko nosze albo wcale..ale mam kilka większość jest letnia na ramiączkach ale koloryy ciemne albo zielony...moja ulubiona jest z lużniego materiału bez plećów na ramiączkach zielona oczywiście

buty to różnie tez zalezy jakie w zimę czarne sznórowane kozaczki na wiosne adidaski moje ukachane sa z pumy takie białe z czrnymi paskami a w lato/wiosnę to sandałki na małym kotornie albo pół buty często balerinki bez obcasów

a choć nie ma takiego pytania to co do spodni nosze najcęsciej rurki z ciemnego dzinsu lub z mateiału takie zielone a inne to mniej lubie....jak krótsze to bermudy z bezowego materiału lub dzisiwe albo krociutkie to dzinsowe lubfioletowe z materiału takiw go sztywnego

no to tyle o mnie w mojej szwce kiedyś panowała misz-masz ale teraz to już brzdej zecydowane jestem ale zostało kilka starych ubrań

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group