Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - cos jest chyba nie tak

hajdulka - Sob 17 Maj, 2003 18:07
Temat postu: cos jest chyba nie tak
Confused to chyba nie nalezy do dojrzewania mam 13 latek i mi jeszcze wypadaja zeby np.. teraz wypadl mi 1 zab a jeszcze 2 sie ruszaja !!
mood - Sob 17 Maj, 2003 18:55
Temat postu: Ok.
nie martw się pewnie bardzo dobrze dbałaś o swoje zęby i poprostu te zęby mleczne które ci jeszcze nie wypadły teraz wypadają bo pod nimi rosna już zęby stałe jest dobrze i niema się czym martwić biggrin
Anonymous - Sob 17 Maj, 2003 19:48
Temat postu:
Po co ten temat właściciel postu powinien pisać z sensem ja uważam że to bez sensu ponieważ każdemu w każdym wieku ruszają się zęby a to że mleczaki czy coś to tymbardziej świadczy o ruszaniu sie bo to mleczaki zawsze na początku sie ruszająTrochę się przytym napisałam ale przytym rośnie Aktywność
guga15 - Nie 18 Maj, 2003 15:49
Temat postu:
mam ciotkę dentystkę i jej się pytałam wszytsko z toba ok, ja bym się cieszyła bo stałe zęby będą mi dłuzej słuzyć.... biggrin
ejjjj dziewczyny spokojnie, wrzuccie na luzik, myślę że kleO chodziło o post weroniki a nie Twój Hajdulko.
hajdulka - Pon 19 Maj, 2003 14:33
Temat postu:
jesli KleO chodzi o post Weroniki a nie moj to przepraszam.... Embarassed chyba go zle przeczytalam..... i dzienki Guga ze sie spytalas Smile wiesz mnie to za bardzo nie martwi ale Sad nie lubie tego bo musze jesc ostroznie i nie moge ugrysc lizaka ;P
Iśka - Wto 20 Maj, 2003 21:32
Temat postu:
Ja mam 13 lat i mam jeszcze połowę szczeny wypełnioną zębami mlecznymi !!! Pytałam się pani dentystce (potem też ortodontce) i powiedziała mi, że to wyśmienicie. Oznacza to poprostu, że mam bardzo mocne i zdrowe "mleczaki" biggrin
mood - Wto 20 Maj, 2003 21:38
Temat postu: :(
Iśka niestety ja niemam tyle szczęścia mi już chyba wszystkie mleczaki wypadły nie wiem dlaczego myję zęby reguralnie po posiłkach a moje zęby są nadal słabe Sad chyba będę musiała się zgłosić do taty Władka ha ha ha biggrin
mood - Wto 20 Maj, 2003 21:45
Temat postu: pomocy
hej Iśka poradź mi jakąś dobrą pastę do zębów proszę Smile
*SaUrAdAn* - Sro 21 Maj, 2003 21:15
Temat postu:
Don't worry!! Smile Ja zgubiła swojego ostatniego mleczaka w dniu kiedy dostałam okres Wink
Lilly - Sob 07 Cze, 2003 17:20
Temat postu: ...
Słuchaj hajdulka.
Nie martw się tym. To jest normalne. Niekiedy zęby wypadają nawet do 18 roku życia (wiem, bo mam zaprzyjaźnioną dentystkę, która mi to mówiła).
Mi np.: zaczęły wypadać w 2 roku chodzenia do przedszkola, potem przerwa od 2 klasy w podstawówce i zaczęły mi zrowu wypadać na wakacje po 3 klasie.
Więc się nie martw.
Pozdroffionka...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group