Dzieci OnLine

Webdesign Grafika Pomoc - szablony ;)

I¶ka - Wto 29 Mar, 2005 22:19
Temat postu: szablony ;)
Wiem, ze wielu tu na forum robi swoje szablony i jest ogolnie dobra w grafice, wiec prosze ocencie moje pierwsze dziela =]
szablon 1
szablon 2
szablon 3 (z moich zdjec)
szablon z mojego bloga tez zrobiony samodzielnie ^^

No i cóż tu wiecej dodac, czekam na krytykę =)
BamBI - Sro 30 Mar, 2005 08:05
Temat postu:
Bardzo ładne. Najbardziej podoba mi sie ten z żonkilami Thum
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 11:45
Temat postu:
Sliczne sa. :> A moze bys tak przypadkiem miala ochote dolaczyc do mnie (Gabry itd.) w robieniu layow, na szablony.boo.pl [jak strona ponownie ruszy] ? :> Razz biggrin
I¶ka - Sro 30 Mar, 2005 14:43
Temat postu:
Bardzo chetnie bym dolaczyla... wlasnie staralam sie do kogos 'przyczepic' hehe, ale moge?
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 16:06
Temat postu:
I¶ka napisał/a:
Bardzo chetnie bym dolaczyla... wlasnie staralam sie do kogos 'przyczepic' hehe, ale moge?

of kors Razz tylko musimy poczekac az strona na nowo ruszy (bo sie cos popsulo), ale tak mysle ze max. 2 tyg i powinno byc dobrze Smile
thx:*
nasty_girl - Sro 30 Mar, 2005 16:31
Temat postu:
ja se akurat pare dni temu dodalam nowy szablonik na bloga i narazie bym sie nie mogla z nim rozstac Smile
ajeczka11 - Sro 30 Mar, 2005 18:10
Temat postu:
1 szablonik- super! Taki prawdziwy, smutny i melancholijny(ale się zapisałam:D) podoba mi sie!!
2 szablonik-moze być! Pewnie niektórym sie podoba,ale to nie w moim typie...Ale on ma w sobie to co¶!! Więc sorki ze mi sie ¶rednio podoba...
3 szablonik-col odjazd! Super!!
4 szabloni- nic dodać nic ujać Wink
Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 18:52
Temat postu:
swietne!
żonkile s± spoczko i te maski Smile
I¶ka - Sro 30 Mar, 2005 21:42
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
I¶ka napisał/a:

of kors Razz tylko musimy poczekac az strona na nowo ruszy (bo sie cos popsulo), ale tak mysle ze max. 2 tyg i powinno byc dobrze Smile
thx:*

Ooo, no to super ^^ Do tej pory jeszcze kilka dorobie =)
Fajnie, ze sie Wam podobaja =P
Anonymous - Sob 02 Kwi, 2005 21:39
Temat postu:
Sliczne avy. Pierwszy jest najladniejszy i ten z zonkilami.
Mam pytanie czy moglabys zrobbic mis zablon z Harrym Hermiona i Ronem? wyslalaabym ci zdjecie do szablonu ... bylabym wdzieczna.
I¶ka - Pon 04 Kwi, 2005 21:21
Temat postu:
Jasne, wy¶lij mi zdjecie na pw. Ale nie wiem kiedy zrobię Wink
dziewczyneczka - Wto 05 Kwi, 2005 08:32
Temat postu:
Piękne szablony.... Mr. Green
Masz talent. Wszstkie bardzo mi się podobaj±.

P.S. dopiero teraz przeczytałam... Gratulacje z okazji tego że niedługo będziesz miała małego braciszka albo sisotrzyczkę Kwiat
Anonymous - Sro 06 Kwi, 2005 14:40
Temat postu:
Oki I¶ka wy¶le Ci zdjęcie.
Anonymous - Sro 06 Kwi, 2005 16:36
Temat postu:
I¶ka bardzo fajne szablone a szczególnie ten z żonkilami Smile Moge go wstawić do siebie na bloga ?

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group