Dzieci OnLine

Moda, Uroda, Wygląd - pomocy włosy buraczysko

Anonymous - Sro 30 Mar, 2005 22:18
Temat postu: pomocy włosy buraczysko
czy zna ktoś jakąs fryzure jeśli ma się połowe włosów prawie do pasa a druga połowe do uszu? tak mniej więcej te "na górze" do uszu są.... to troszke strasznie pilne ... eee no tak błagam pomocy.... [ale jestem burakiem]
prosze o późniejsze usunięcie tematu bo wiem że podobne były ale nie mam chyba już czasu szukać
nasty_girl - Sro 30 Mar, 2005 22:31
Temat postu:
to chyba hakies bardzo wycieniowane, albo cos jak kukulska kiedys miala w jednym miejscu kruciutkie a tam jej cos wisi.. lol
Anonymous - Czw 31 Mar, 2005 10:33
Temat postu:
Lol współczuje takiej fryzury Razz A rozumiem,że chcesz je obciąć, tak? To może te 'do pasa' obetnij np. do ramion i bedzie jakoś barfddziej po ludzku wyglądało Rolling Eyes
Miracle - Czw 31 Mar, 2005 16:40
Temat postu:
Najlepiej jak napisala black lady obciac te dluzsze wlosy. Mozesz tez poprostu wybrac sie do fryjera i on ci cos poradzi.
Anonymous - Czw 31 Mar, 2005 17:47
Temat postu:
hej hej...nie ścinaj...zapusć takie by mozna sie było na ich warkoczu wdrapać do Twej wieży"
...czytajcie przez pryzmat Freud'a
zygusia - Czw 31 Mar, 2005 21:02
Temat postu: Mocno wycieniować
Ja tak miałam. Bo miałam grzywkę i zapuszczalam ją. Przeczekałam i już mogłam normalnie chodzić w kitkach itp. Jeśli nie chcesz cieniować to zepnij je w taki mały kucyk z tyłu(te do uszu) żeby nie lecialy do oczu. Ale cieniować ci nie radze bo potem trudno jest je zrównać.
panienka_wierzba - Pią 01 Kwi, 2005 16:04
Temat postu:
Tsej napisał/a:
hej hej...nie ścinaj...zapusć takie by mozna sie było na ich warkoczu wdrapać do Twej wieży"
...czytajcie przez pryzmat Freud'a

Freud to zboczeniec był Wink

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group