Dzieci OnLine

Do śmiechu - Demokracja jako sekta.

spookysnake - Pią 01 Kwi, 2005 01:09
Temat postu: Demokracja jako sekta.
- dławienie indywidualności
- gorliwość z jaką utrzymuje się jedyne "prawdziwe" rację polityczne i zbawienne pomysły autorstwa xcz ugrupowania.
- psychiczne wykorzystywanie i znęcanie się
- jedyny prawdziwie wolny ustrój na świecie
- uzależnia finansowao
- jak chcesz odejść to cię ciągle nachodzą "z urzędu"
- kto nie jest z nami jest przeciwko nam (czyli żadnych odłamów, sekt...)
itp. fajnie co?
Cool
Anonymous - Pią 01 Kwi, 2005 11:58
Temat postu:
spookysnake przestań już chrzanić ciągle o tych sektach i 'sektach' ! Evil or Very Mad To jeswt naprawde wkurr[piiiiii] :[
EU07 - Pią 01 Kwi, 2005 14:12
Temat postu: Re: Demokracja jako sekta.
spookysnake napisał/a:
- gorliwość z jaką utrzymuje się jedyne "prawdziwe" rację polityczne i zbawienne pomysły autorstwa xcz ugrupowania.
- uzależnia finansowao
itp. fajnie co?
Cool

Pozwole sobie skomentowac to slowami Winstona Churchilla: "Demokracja to najgorsza forma rządu, z wyjątkiem wszystkich innych form."
Anonymous - Pią 01 Kwi, 2005 14:25
Temat postu: Re: Demokracja jako sekta.
spookysnake napisał/a:
- uzależnia finansowao
itp. fajnie co?
Cool

Tym razem też skomentuję. Jeśli Ci się demokracja nie podoba, wymyśl lepszy ustrój. A jak narazie będę trwał przy swoim bo lepszy w moim mniemaniu nie istnieje.
spookysnake - Pią 01 Kwi, 2005 16:04
Temat postu:
Miałem nadzieje, że kogoś to chociaż będzie śmieszyć. Ale znów brak zrozumienia...
To nie system jest zły, ale ludzie go tworzący i ten post nie był atakiem na ideę demokracji, ale to co z niej zostało. Anarchia rulez!!
Anonymous - Pią 01 Kwi, 2005 16:09
Temat postu:
spookysnake napisał/a:
Miałem nadzieje, że kogoś to chociaż będzie śmieszyć. Ale znów brak zrozumienia...
To nie system jest zły, ale ludzie go tworzący i ten post nie był atakiem na ideę demokracji, ale to co z niej zostało. Anarchia rulez!!

Dla mnie to nie było śmieszne, śmiesznym dla mnie jest to, że czepiasz się prawie, że wszystkiego.
EU07 - Pią 01 Kwi, 2005 17:03
Temat postu:
spookysnake napisał/a:
Noto jesli mialo byc smieszne to dlaczego znalazlo sie w dziale Trudne Pytania? Lepiej coby znalazl sie w Do smiechu. Chociaz nic smiesznego w tym nie widze...Confused
Anonymous - Pią 01 Kwi, 2005 17:18
Temat postu:
Dziwne, ze widziałam tylko jeden taki temat... Spooky jeszcze 10 w różnych działąc i ktoś to uzna za żart... a kiedy uznasz więzi rodzinne za sektę? Przecież z tego się nieda wyrwać =/
spookysnake - Sob 02 Kwi, 2005 16:22
Temat postu:
Cytat:
Dziwne, ze widziałam tylko jeden taki temat... Spooky jeszcze 10 w różnych działąc i ktoś to uzna za żart... a kiedy uznasz więzi rodzinne za sektę? Przecież z tego się nieda wyrwać =/

Nie da się? To zacofany pogląd.
Pulkownik Nikt - Sob 02 Kwi, 2005 16:57
Temat postu:
do smiechu? No to przenioslem:]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group