Nikita napisał/a: |
A nie uważasz, że to wszystko dzieje się za wcześnie ? A jakby przy stosunku doszło by do zapłodnienia ( odpukac ) to czy Twój partner i ty bylibyście w stanie wziąć na siebie taką odpowiedzialność jak dziecko ?
Co do pettingu to myślę, że powinnaś podchodzić do tego z dystansem, umiarem . Nie możesz się od tego uzależniać ! |
nasty_girl napisał/a: |
potwora i za 1 i 2 razem bylo ci juz cudownie? na pewno tak od razu orgazmu miec nie bedziesz |
potwora napisał/a: |
Nikita- nie nie sadze zeby dzialo sie za wczesnie, po 2 latach bycia ze soba nie jest za wczesnie ;p Moze jak Ty bys miala sie kochac z facetem w wieku 1 lat bylo by to za wczesnie ale to juz jest Twoje subiektywne odczucie- ja nie uwazam, zebym sie pospieszyla- czekalam juz i tak dlugo. poza tym do tych spraw nie da sie podchodzi z dystansem sama zobaczysz jak sie w to wciagniesz :p poza tym to o uzaleznieniu bylo hmm... powiedzmy przenosnia. To jest tak, ze nie wyobrazam sobie zycia bez tego bo bylo by ono dla mnie puste nudne i bezsensowne. Po to sie ma potrzeby zeby je zaspokajac i po to sie ludzi lacza w pary zeby sobie umilic czas w roznorodny sposob- czasem rowniez w ten.
Otwierasz ile masz lat, ze tak mowisz? Chyba niewiele... Zobaczymy czy jak Ty zaczniesz odczuwac jakies potrzeby to bedziesz sam zagluszal wlasny glos bo bedziesz twierdzil, ze mowienie o nich to wykle kurestwo;/ to co Ty robisz jest za to zwyklym gowniarstem Kinga- to, ze Ty nie widziesz sensu w tym tematcie nie ma zadnego znaczenia bo moze sens zobacza inni. Forum nie sklada sie tylko z Ciebie i kazdy ma prawo sie tu wypowiedziec w sumia na kazdy temat- rozumiem gdyby ktos zalozyl temat w ktorym zachecalby ludzi do czegos zlego, wmawialby im jakies obiektywnie nie odpowiednie rzeczy, ale ja w tym temacie pytam tylko i wylacznie- kto chce odpowiada kto nie nie odpowiada nikt tu nikogo nie zmusza. Wiec jesli ten temat Ci sie nie podoba i nie doroslas jeszcze do tego, zeby o tym rozmawiac to najlepiej go nie czytac i nie bedzie problemu. Heyah- dzieci uwazaja ze oral jest ble ;] Ale oral jest wspanialy ![]() |