| potwora napisał/a: |
| Ale to romantyczne ;]!
|
| Pulkownik Nikt napisał/a: |
| heh ciekawego jakie szoku kulturowego doznaje mnich z tybetu gdy odkrywa ze ten sam stan oscwiecenia co on typowy mezczyzna z zachodu osiaga w kilka minut po kilku kielichach |
| Cytat: |
| widze ze chyba nikt tu techno nie slucha? |
| nasty_girl napisał/a: |
| widze ze chyba nikt tu techno nie slucha? techno, trance, hardstyle itd.. no i czasem starego polskiego hip hopu |
| potwora napisał/a: | ||
Nikt nie slucha bo techno to syf ;] |
| potwora ja ci nie mowie ze to czego ty sluchasz to syf.. ja slucham tego, tobie sie podoba co innego, gdzie tolerancja ? |
| nasty- nie istenieje takie cos jak tolerancja- przunajmniej ja tego nie znam i na pewno tego nie stosuje wobec muzyki ;] |
| kradziejka- teraz to mnie rozwalilas- cala moja ideologia zyciowa legla z gruzach ;/ andergrand to nie gatunek ? A ja zawsze myslalam, ze to te wszystki elo piosenki ktore tak kooofasiam ;=((( |
| tenchion napisał/a: |
| ale jeszcze bardziej nie lubie - ba - nienawidze - HH ;P (beznadzieja i zalosne) |
| jakies dziefcze napisał/a: |
| Ja pieprze |
| wy naprawde jestescie tady DURNI |
| czy tylko udajacie tak jak ja zeby robic pozory :/? |
| pewnie ze bym chciala ale nie mam pod reka nikogo chetnego |
| JA PIERNICZE! ;] I po co mi to mowisz skoro ja to DOSKONALE wiem ;]? Ja pieprze wy naprawde jestescie tady DURNI czy tylko udajacie tak jak ja zeby robic pozory :/? *ryczy ze smiechu i zelewa sie lzami rozpaczy patrzac na dzisiejszy swiat* ;( |
| btw, tenchion, moze mala wojenke domowa? Spalic wiejska, rozstrzelac rzad i prezydenta, spalic kilka kosciolow, zagarnac narodowe rezerwy i pojechac, bo ja wiem, na cypr albo wyspy kanaryjskie? |
| Tenchion napisał/a: |
| spoko.... tyle, ze jedyne, czym mozesz skrzywic nam umysly to potworna dawka smiechu, jaka wynika z przeczytania Twoich postów |
| altruista napisał/a: |
| panowie o orientalnych nickach, troche tolerancji, jak widac sa tez ludzie majacy lmozgi z tluczki szklanej i nieheblowanych desek. |
| jeszcze sie nie rozkrecilam po prostu ;] |
| orientalnych nickach |
| to ty zdobadz sprzet w postaci spiewnika, skrzynki win i broni, ja zalatwie kobiety [rewolucjonistki oczywiscie |
| Tenchion napisał/a: |
| A - przymierzam się do Okudżawy - ktoś może ma na Jego temat opinie? :) |
| moja od fizyki ma glos jak chlopiec przechodzacy mutacje.. tez nie milo sie jej slucha .. |
| prawde mowiac nie wiem dokladnie co to jest kalifornijsko punk i emo ale jakos tak punk i szerokie spodnie mi dziwnie nie pasuje.. |
| agag napisał/a: |
| A na stresa jest taki jeden kawałek autorstwa "kaczki z naszej paczki"
tytuł "dziub dziub" |
| Tsej napisał/a: |
| nie ma polskiej muzyki którą sie da słuchać...nie posiada ona klimatu z założenia (zebyście sie nie denerwowali to wytłumacze ze ze względu na twarda forme języka i istote wymawiania wyraźnie koncówek wyrazów). |
| panienka_wierzba napisał/a: |
| radia winampowego wlasnie, slucham, ale innego chlopcze = )
ska punk i reggae |
| panienka_wierzba napisał/a: |
| oh nie to TY bajmów sluchasz =D |