Iśka napisał/a: |
Dodane po chwili namyslu: to tak jakbyscie se kurde imiona zmieniali =p |
Iśka napisał/a: |
Popieram tylko zmiane Młodej na Noami |
HeyaH napisał/a: | ||
Czemu popierasz, skoro jedno z drugim (jak podobnie - Gabrielen na HeyaH, czy mroweczka na polly_) ma niewiele wspólnego? Czuję się dyskryminowana... Łee... ;(;(;( |
Iśka napisał/a: | ||||
Oj tam, od razu dyskryminowana ![]() |
Akacja12 napisał/a: |
Spostrzegawczość rlz. Myślałam że HeyaH jest inną osobą a nie Gabrielen ![]() Ja chciałam se odciąć 12 od nicku ale teraz se mysle ze mi to nie przeszkadza. Zresztą po co, ładnie wygląda z 12 ![]() I już nie będzie mój męski Aragorn...bo Odi nie brzmi męsko ;( |
Cytat: |
Ja se zmieniłem nicka bo Odi jest krutszy od Aragorna |
Ona89 napisał/a: |
Normalnie się załamałam. Do tego tematu nie wchodziłam i dopiero wczoraj Naomi uświadomiła, że HeyaH to Gabrielen, nie mogłam w to uwierzyć, a jak zobaczyłam nowy nikt mróweczki to już normalnie to mnie dobiło ![]() |
polly_ napisał/a: |
szit...zaczynam czuc sie winna,ze sobie ten nick zmienilam ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: |
nie będzie niczyja wina jesli sie będzie mylic |
ja niestety będę wciaż mówić Gabr. jak mówiłam poprzednio
po prostu tak wole |
gaba mnie sie mylu z gabra
wiec gabr =P |
i do którejś tam (nie pamietam nowego nicku) młoda |
no
ale naomi mi sie kojarzy z tą modelką naomi camp czy capim costam =P hehe młoda kochana : > (ja bym była za panno mrówo) |
Gabra napisał/a: |
ej!!
polly_ jest znowu mróweczka.. ;/ |
noi fajny av av ![]() |
mroweczka napisał/a: | ||
heh ![]() ![]() A tak jakby co to polly nie wzielo sie od zadnej papugi ![]() ![]() |
agag napisał/a: |
no to wyszła "mróweczka Polly"
(chociaż historia tej polly z piosenki nieciekawa) |
Gabra napisał/a: |
a mnie sie kojarzy z kurtem->nirvaną->piosenką 'Polly' |
AmazonkAA napisał/a: |
kurka, a mi juz zbrzydl moj nick, tak jakos jest oklepany na kazdym forum, na jakim bylam. Nie wiem, jak myslicie, zostawic go sobie, czy zmienic? |
kurka, a mi juz zbrzydl moj nick, tak jakos jest oklepany na kazdym forum, na jakim bylam. Nie wiem, jak myslicie, zostawic go sobie, czy zmienic? |