Na luzie... - gierka Anonymous - Czw 07 Kwi, 2005 20:50 Temat postu: gierkahttp://www.dropkickthefaint.com/ super gierka.Bierzesz 'start the game' i wciskasz spacje i biegniesz do sceny do kolesia ktory stoi wciskasz spacje odpowiednio wczesnie i musisz tak go kopnac zeby koles jak najdlaej poleciał :]
Ile macie pkt?
Ja 2569 na ulicy wylądował :] frigg - Czw 07 Kwi, 2005 21:20 Temat postu:
gabra ty to boga w sercu chyba nie masz - jutro pogrzeb a ty nam gierki z kopaniem w tylek proponujesz, papa takich gier chyba by nie popieral - poza tym ty chyba mialas wizje...moze to byl znak od boga....
ja nie wiem jak wy - ale dla mnie to dziwne ze najpierw - placz i zgrzytanie zebow, zamkniete fora z grami a tu gabra - juz po swojej wizji, a przed pogrzebem -taka gre proponuje Anonymous - Czw 07 Kwi, 2005 21:41 Temat postu:
to bylo pod wplywem chwili znalazłam gdzies linka mimowolnie zagralam i jakos no niewazne wiem ze jestem głupia,wybaczcie. Kinga - Pią 08 Kwi, 2005 14:08 Temat postu:
zagralam raz 4467 ... huh mroweczka - Sob 09 Kwi, 2005 19:23 Temat postu:
Ja grałam pare arzy i nigdy nie moge w niego trafic... Buuu... Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 20:30 Temat postu:
Kopnełam tylko raz nie wiedziałam o co biega i ... 1639 :/ Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 14:41 Temat postu:
polly_ napisał/a:
Ja grałam pare arzy i nigdy nie moge w niego trafic... Buuu...
Ja też, matata. Z powodu tej gry mało mój monitor nie roztrzaskał się na pobliskiej ścianie... ;>