malina160 napisał/a: |
z 2 osobami z mam słaby dość kontakt mimo że chodzę z nimi do klasy |
Ant0n napisał/a: |
Powiedz, ze jak sie zabija, to tez sie zabijesz
;] |
....samobójstwo. jestem optymistką ale ostatnim czasie dookoła mnie są sami pesymiści i to nie tacy zwykli tylko tacy co uważają że życie jest do du** i chcą się go pozbyć staram się ich odciągać od takich zamiarów ale tego jest coraz więcej |
cztery moje kumpele już sobie podcinały żyły ale na szczęście nic większego niż krótka wizyta w szpitalu im się nie stało bo zawsze ktoś zdążył przyjść i zobaczyć co się dzieje |
kumpela której co wizytę u niej wyżucam z szawki żyletki i daję jej wykład |
altruista napisał/a: |
Anton - co ci przeszkadza napisac 'ogrish.com'? albo 'rotten.com'? Normalne strony, tylko o niecodziennej tematyce. Swoja droga - nie polecam. Osoby o slabszych zoladkach moga nie wytrzymac, a reszta sie znudzi. |
Cytat: |
I hereby affirm, under the penalties of perjury pursuant to 28 U.S.C 1746, that I am at least 18 years old AND agree to the terms and conditions and want to enter Ogrish.com at my own risk
If you do not agree with the terms and conditions or you are below 18 years old, please LEAVE |
Cytat: |
The soft white underbelly of the net, eviscerated for all to see: Rotten dot com collects images and information from many sources to present the viewer with a truly unpleasant experience. |
nasty_girl napisał/a: |
altruista pamietaj o tym ze nie kazdy zna angielski a niektorzy sie ucza krotko i moge nie zrozumiec tego co tam pisze.. |
Himitsu napisał/a: | ||
Chciałbym zwrócić uwagę na fakt, że podane teksty nie są wcale trudne do zrozumienia. Podstawa języka angielskiego. A jeśli ktoś się do nauki nie przykłada i dalej nie wie, co tam pisze, to wystarczy sięgnąć po słownik. :] |