Na luzie... - Casting na mame... Miracle - Sob 09 Kwi, 2005 16:45 Temat postu: Casting na mame...
I oto kolejny temat z linkiem do kolejnego dennego i bezsensownego bloga.Trzymajcie mnie bo niewiem co zrobie http://casting-na-mame.blog.pl/ . zazulita - Sob 09 Kwi, 2005 17:51 Temat postu:
Naprawde nie wiedziałam, że ludzie moga byc takimi debilami! Ja rozumiem, że ktos sie wygłupia, ale mi nawet do głowy nie wpadłby pomysł, aby robić casting na mamę... panienka_wierzba - Sob 09 Kwi, 2005 17:52 Temat postu:
eee a widział ktoś na dole?
to jest po prostu taki wstęp dzieciaczki
potem jest normalny blog
dla mnie to nie jest głupie
tylko zabawne
sama kiedys brata opychałam na bazarku na forum sieciowym Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 18:01 Temat postu:
może ktoś mi da jakiś jeden przykład potwierdzający sens istneinia czegoś takiego jak blog... Inversja - Sob 09 Kwi, 2005 18:05 Temat postu:
Z tym to już normalnie do psychologa trzeba iść... nawet mi się komentować nie ce... ja straciłem matke w wieku 7 lat (miała raka) to nigdy mi coś takiego do łab nie przyszło żeby zrobić castng na mame.. mroweczka - Sob 09 Kwi, 2005 19:12 Temat postu:
Eh...Zgadzam sie z Wierzba...Tymbardziej ona napsiala "czytaj wszystko albo nic". fakt blog ma charakter "jajcarski" ( ) ale przynajmniej nie ejst o 15letniej matce... Pulkownik Nikt - Sob 09 Kwi, 2005 19:26 Temat postu:
Po co blogi Tseju? Poprostu dostarczaja piszacym jakichs uczuc radosci podniety itp.. w kazdym razie jakiejs przyjemnosci. w kazdym razie moze to i slusznie ze sposob osiagniecia jej jest wazniejszy:) Miracle - Sob 09 Kwi, 2005 19:52 Temat postu:
Z tym to sie zgodze mroweczko upsss sorx polly_... Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 21:53 Temat postu:
w każdym razie to że w kazdym razie tak na prawde w każdym razie blogi w każdym razie są w każdym razie conajmniej w każdym razie genialnym w każdym razie źródłem niezłej polewki ....no i jeszcze chciałem powiedzieć "w każdym razie" to w każdym razie sie sprawdza Anonymous - Sob 09 Kwi, 2005 21:55 Temat postu:
zonk Pulkownik Nikt - Sob 09 Kwi, 2005 22:53 Temat postu:
Cytat:
zonk
tzn? Anonymous - Nie 10 Kwi, 2005 17:36 Temat postu:
Głupie, jajcarskie i na pewno lepsze od ''mam 13 lat i jestem w 6 miesiącu ciąży'' Nikita - Nie 10 Kwi, 2005 18:04 Temat postu:
Ojj... Jakby to jej mamuśka zobaczyła to by jej dała ! Naomi - Nie 10 Kwi, 2005 18:18 Temat postu:
Taaa... Inteligencą to to nie swieci... Ale niech ludzie sobie piszą co chcą... To ich blogi Anonymous - Pon 11 Kwi, 2005 10:21 Temat postu:
polly_ napisał/a:
ale przynajmniej nie ejst o 15letniej matce...
15 letnia mama, to jeszcze nic. Gorzej, jak mówimy o 5 letniej :>
Co do bloga - byłam w trakcie picia DANVIVY, po czym mało się nią nie udławiłam (dodajmy, że jestem zjedwabiście chora i sie dusze co chwile :>). Więc mega giga zonk. ;] Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 20:26 Temat postu:
Ale ktoś jaja robi :/
Niechcący nacisnęłam prawy przycisk myszy a tu wyskoczyło ,,Chciałeś skopiować a tu [cenzura] ;]'' trzeba miec tupet żeby coś takie pisać :/
A ta mama to chyba chodzący ideał.... nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 21:06 Temat postu:
to jest bez sensu.. blog to blog.. a se wymyslaja jakies dziwactwa.. no ale ich sprawa, nikt im zabronic nie moze.. Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 22:27 Temat postu:
Szokes! ludziom odbija ale to szczegol... juz nie mogla czegos innego wymylec? nasty_girl - Wto 12 Kwi, 2005 22:28 Temat postu:
wszystkie takie wymyslone rzeczy sa bez sensu.. co za roznica jakie dziwactwo wymysli.. Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 13:28 Temat postu:
Wiecie dziecko chce sie podniecic :/
Ale kosztem swojej matki (bo watpie że ona jest chora psychicznie) ?!?!?!?!!?!??!?!?!?! Chesterka - Sro 13 Kwi, 2005 15:13 Temat postu:
OMG ale Wy to przeżywacie.... jedna dziewczyna (albo i chłopak, nigdy nie wiadomo, po wczoraj to już nie wiem komu wierzyć ;]) stworzyła sobie jakąś tam stronkę z castingiem na mamę, a Wy że już chora psychicznie i w ogóle... Mnie to tam rozbawiło =] ajeczka11 - Sro 13 Kwi, 2005 16:33 Temat postu:
bez komentarza... Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 14:34 Temat postu:
Cytat:
jedna dziewczyna (albo i chłopak, nigdy nie wiadomo, po wczoraj to już nie wiem komu wierzyć ;])
Zawsze może być miriam lub obojnak, a czasem i grupa osób. nasty_girl - Czw 14 Kwi, 2005 21:26 Temat postu:
albo w zaleznosci od okazji i chumoru.. raz facet raz panna po co byc ciagle tym samym? :d Kinga - Pon 02 Maj, 2005 13:34 Temat postu:
No coż ... niezbadane sa czeluscie internetu ...
Musze przyznać ze to wlasnie jest przerazające = =")