Dzieci OnLine

Inni Autorzy - Ot,tak

Idda - Wto 12 Kwi, 2005 21:23
Temat postu: Ot,tak
(chcecie,to nie dawajcie komentów.Nie obchodzi mnie,co myślicie o tym wierszu biggrin Jest inny,niż wszystkie,które do tej pory napisałam biggrin Cały powstał z tego pierwszego,jakże prawdziwego w moim przypadku zdania ^^ biggrin
PS Brak jakiejkolwiek interpunkcji,prócz "?" był zamierzony : P)

Lubię pisać bzdety
Sama jestem bzdetem
Zapisuję się na bzdetnej
kartce papieru
Bzdety
Otaczają ludzi świata
Nawet tego trzeciego
Bzdety uzależniają
i zabijają
Pomagają
i utrudniają
Upiększają
i obrzydzają
Trudno czegoś nie nazwać bzdetem
Może śmierć naturalna?
Chesterka - Wto 12 Kwi, 2005 21:26
Temat postu:
Bzdet... biggrin Właśnie pojęłam śmieszność tego słowa xD
Idda - Wto 12 Kwi, 2005 21:36
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
Bzdet... biggrin Właśnie pojęłam śmieszność tego słowa xD

Czyżby dzięki mnie??
W nagrodę,że jako 1# skomentowałas mego wsiuńskiego wiersza...(ach,ta moja poprawność gramatyczna biggrin xDDD) dostaniesz..
TAM TARARAM TAM TAM TAAAM!!!<trąbki>....................................................................................................

Krowie wymiono xDDDDDDDDDD biggrin
Chesterka - Wto 12 Kwi, 2005 21:40
Temat postu:
Idda napisał/a:
Krowie wymiono xDDDDDDDDDD biggrin

OMG.... Dziękuję... dziękuję.... naprawdę, niespodziewałam się..... Chciałabym pozdrowić moją mamę, bo to właśnie dzięki niej mogę tu być i odbierać tak wspaniałą nagrodę... ach.... Przeznaczę ją Łódzkiemu Sierocińcowi nr.1 imienia Zygfryda Zsiadłemleko!!! xD
Pulkownik Nikt - Wto 12 Kwi, 2005 21:41
Temat postu:
No ladnie... To tatus nie mial z tym nic wspolnego?:]
Anonymous - Wto 12 Kwi, 2005 21:42
Temat postu:
a mnie sie bardzo podoba...bo to nie jest wiersz bez sensu nie zlepek słów widać emocje...panna jesteś zła za to ze źle komentuje inne twoje "twory" i to widać w wierszu..
ale najbardziej mnie ujeło uzycie słowa bezdet...oceniam ten wiersz na dobry plus bo uwielbiam słowo "bzdet" :>
i jest jakas konwencja złamana ...a to sie liczy pomimo ze ejstem maniakiem klasyki to jednka mi sie podoba
Chesterka - Sro 13 Kwi, 2005 15:17
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:

Ee yy... no... tatuś.... aaa... gejem był ;P Hehe ;]
Idda - Sro 13 Kwi, 2005 15:51
Temat postu:
Chesterka napisał/a:

Rozumiem,Chesterko,że nie chciał zranić mamusi i nic nie powiedzial,tylkko potajemnie wkradł się do banku nasienia i..dalej już chyba wszyscy się domyślą xD biggrin

Tsej-huh,no,to prawda,że się wkurzyłam : P Jestem jakaś inna,ale jak wszyscy,co piszą wiersze, lubią komentarze typu-to i to misię nie podoba-to mnie takie wypowiedzi wkurzają = =' A ten wiersz powstał tak nagle,że nawet nie musiałam się zastanawiać nad sensem..pierwszy raz tak jakoś mi wyszło biggrin (bez skojarzeń : P)W ogóle..pisałam to,jak opowiadanie,a wiedz,że jak piszę opowiadanie,to mając jeden wyraz na kartce papieru,w głowie mam z 10 biggrin i po prostu piszę jednym tchem biggrin (uff,rozpisałam się zdeczko biggrin)
Chesterka - Sro 13 Kwi, 2005 16:15
Temat postu:
Idda napisał/a:
Chesterka napisał/a:

Rozumiem,Chesterko,że nie chciał zranić mamusi i nic nie powiedzial,tylkko potajemnie wkradł się do banku nasienia i..dalej już chyba wszyscy się domyślą xD biggrin

Hyh... żeby się mutti nie kapnęła to tą spermę wlał do krowiego wymiona... xD
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 16:16
Temat postu:
ja kce krowie mymiociny biggrin <lol>
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 22:01
Temat postu:
tak dalej Id
Idda - Sro 13 Kwi, 2005 23:11
Temat postu:
Tsej napisał/a:
tak dalej Id

Id??To jakiś skrót od Idda,czy moze płci zaczynasz nie rozróżniać?? xDDD biggrin
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 10:38
Temat postu:
Id - z łac. "to"

ale nich ci bedzie idda

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group