Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - 18-stka

justka007 - Sro 13 Kwi, 2005 18:02
Temat postu: 18-stka
W czerwcu moja siostra urządza 18-stkę. Robi w klubie i zaprosiła dużo osób. Niestety nie wie co chce dostać, a ludzie sie dopytują. Moze wy macie jakieś pomysły?
zazulita - Sro 13 Kwi, 2005 18:12
Temat postu:
Zalezy co Twoja siostra lubi. Mozę jakąś płytę ulubionego zespołu, albo jakąś ksiażkę. no nie wiem. Nie wiem po prostu co Twoja siostra lubi.
nasty_girl - Sro 13 Kwi, 2005 18:23
Temat postu:
ty lepiej od nas znasz swoja siostre i powinnas wiedziec co ja interesuje, co jej sie podoba..
agag - Sro 13 Kwi, 2005 18:47
Temat postu:
ja ostatnio podarowałam na 18 złotą rybkę w szklanej kuli i powiedziałam że ten prezent spełni jej 3 najskrytsze życzenia Wink
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 19:42
Temat postu:
yyy 18 hm....ja mojej siostrze.... sie złozyłam z dwojką jej przyjaciół na encyklopedie średniowiecza i rycerstwa za jakieś 250zł o któej marzyła...

pomyśl nie ma najskrytszych marzeń?
panienka_wierzba - Sro 13 Kwi, 2005 21:28
Temat postu:
na 18 sie zwykle kupuje głupie, najmniej użyteczne prezenty (jakiś taki każdy mały od siebie) i sie mozna wszystkimi osobami złozyć na jedną wymarzoną, drogą
nasty_girl - Sro 13 Kwi, 2005 21:32
Temat postu:
mi tez najtrudniej jest wybierac prezenty wlasnie na 18.. ale tak pozatym bardzo je lubie.. jak juz mam prezent kupiony:d
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 21:40
Temat postu:
cos o czym marzy,bo to jej powazne urodziny,staje sie dorosla etc jakis sprzet moze.
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 21:42
Temat postu:
ja dałem koledze duże opakowanie chałwy królweskiej...
panienka_wierzba - Sro 13 Kwi, 2005 21:44
Temat postu:
bo zwykle sie takie dostaje
brat dostał 'różowy kąplet łazienkowy: pojemnik na mydło, szczoteczke, kubek grzebien, szczotke a to wszystko w ekskluzywnej przeźroczystej kosmetyczce w różowe kropki" : >
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 21:45
Temat postu:
Justka... jesli zjawie sie na 18 twojej siostry Smile a mysle ze tak bedzie .. Mr. Green to wiesz wczesniej polazimy po sklepach... ale zlozymy sie z dziewczynami na jakis taki wiesz nie pierdulkowaty ale taki przydatny i fajny Smile
zreszta ty najlepiej znasz swoja siostre wiec powinnas wiedziec jakie ma marznia.
Albo jak mowi WIerzba jakies takie smieszne rzeczy.Smile
panienka_wierzba - Sro 13 Kwi, 2005 21:49
Temat postu:
na 18 to śmieszne
takie najlepsze
18 urodziny ma sie pamiętać przez cale zycie nie?
noi nie zapominajcie o 18 batach po duupie, najlepiej skorzanym paskiem : >
nasty_girl - Sro 13 Kwi, 2005 21:51
Temat postu:
justynka007 to co twoja siostra zaprasza ciebie wraz z kolezankami?
Anonymous - Sro 13 Kwi, 2005 22:03
Temat postu:
Ee dla mnie wogole prezenty na urodziny sa glupie (przynajmniej od przyjaciol itp, bo od rodzicow czy od dziadkow, to juz taka opiekuncza tradycja ;]]).
18 zamierzam spedzic tak samo jak zawsze - z dziewczyna w kinie/spacerze. :]
Ale mam jeszcze cale dluuugie 1,5 roku ;]
nasty_girl - Sro 13 Kwi, 2005 22:07
Temat postu:
ja na pewno bede chciala jakos szczegolnie je uczcic.. ale na pewno nie w towarzystwie siostry z jej kolezankami Razz
Holy Knight - Sro 13 Kwi, 2005 23:39
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
na 18 sie zwykle kupuje głupie, najmniej użyteczne prezenty (jakiś taki każdy mały od siebie) i sie mozna wszystkimi osobami złozyć na jedną wymarzoną, drogą

Idealistka .
Ja bym był za czyms praktycznym ale co tam.
A tak szczerze to dla mnie to raczej nic od serca nie kupowali tylko karzdy po flaszcy by się samemu móc schlać
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 10:07
Temat postu:
Ant0n napisał/a:
Ee dla mnie wogole prezenty na urodziny sa glupie (przynajmniej od przyjaciol itp, bo od rodzicow czy od dziadkow, to juz taka opiekuncza tradycja ;]]).

Tradycja dofinansowywania solenizanta?

Moje rodzeństwo na 18-tki dostali same pokręcone rzeczy. Jeden brat otrzymał śliniaczek, drugi smoczek, potem jakieś płyty i pierdoły. Ale właśnie rzeczy najśmieszniejsze najlepiej się wspomina, więc warto "zaszaleć" i kupić siostrze coś śmiesznego, zabawnego. Razz
panienka_wierzba - Czw 14 Kwi, 2005 14:26
Temat postu:
Holy Knight napisał/a:

Idealistka .
Ja bym był za czyms praktycznym ale co tam.
A tak szczerze to dla mnie to raczej nic od serca nie kupowali tylko karzdy po flaszcy by się samemu móc schlać

czy idealistka? ja bym chciała dostać coś [cenzura] głupiego zamikst przydatnego
przydatne rzeczy dostane od rodzinki (od rodziców juz wiem, bede mogla zrobic impreze urodzinowa i wykupią mi szkolenie na prawo jazdy) itp.
Od znajomych wolałabym głupoty.
sloneczko - Czw 14 Kwi, 2005 15:40
Temat postu:
no bo taka chyba jush jest tradycja ze 18-tka to dzien wkraczania w doroslosc i trza to zapamietac do konca zycia i wymyslec cos zwalowego:D dlatego zazwyczaj robi sie glukowate smieszne prezenty (u nas najczesciej zdarzaja sie lalki dmuchane itd hee) wiec najlepiej zlozyc sie na cos smieszneg fajnego i niezapomnianego;) ostatnio na 18-tke qmplowi siostra zamowila striptiz hehe
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 15:54
Temat postu:
Tak, justke siostra zaprasza wraz z kolezankami zeby Justynie bylor azniej. Bo tam beda sami starsi.
Ej a wiecie co ze ten pomysl z rybka jest zajefajny. JEszcze dopiszemy chmurke: spelnie twoje trzy zycczenia. Oczywisnie an akwarium Smile. i git.

Moja siorka dostała takiego mnicha duzego, taka figurke ze jak mu sie podniesie "sutanne" hehe to widac pewne czesci ciala lol... jakies misci i glupkowate rzeczy ale to bylo 6 lat temu.
panienka_wierzba - Czw 14 Kwi, 2005 16:02
Temat postu:
ja u mojego brata na 18 byłam
nie bylo wiele ludzi
bylam sama, bez zadnej kolezanki (moglam wziasc jedna, ale jakos zadna nie chciala)
noi bawilam sie dobrze z tymi'starszymi' Wink
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 16:28
Temat postu:
Ant0n napisał/a:

To która to już będzie Twoja 18? Razz
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 18:28
Temat postu:
striptizerka to nie byl dobry pomysl...bo ładna to ona wogule nie była...nawet nago
choc z drugiej strony jeden z trzech solenizantów był tak wstawiony ze jemu to chyba było wszytko jedno i sie dobrze bawił...potańczył pobawił :>
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 18:31
Temat postu:
(moglam wziasc jedna, ale jakos zadna nie chciala)

ale ci dobrze 18 mojej siostry wygląda jeszcze lepiej:P ona jej chłopak przyjaciółka przyjaciel ja i zdechła karpatka którą upiekli rano czyli 4 godziny siedzenia przy stole jak na stypie
justka007 - Czw 14 Kwi, 2005 19:19
Temat postu:
To nie tak, ze u mojej siostry bedę tylko ja i moje kolezanki. Tam będzie bardzo dużo ludu. Wszyscy po 17, 18 lat.
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 19:41
Temat postu:
Agnieszka napisał/a:
Moja siorka dostała takiego mnicha duzego, taka figurke ze jak mu sie podniesie "sutanne" hehe to widac pewne czesci ciala lol... jakies misci i glupkowate rzeczy ale to bylo 6 lat temu.

Moja kuzynka też to ma. xP

PS. Brat dostał jeszcze płytę pt. "30 największych seks-przebojów!". Hm... Wink
nasty_girl - Czw 14 Kwi, 2005 20:27
Temat postu:
justka007 no ja rozumiem, ale ja i tak swojej siostry nie zaprosze Razz
Anonymous - Czw 14 Kwi, 2005 20:58
Temat postu:
hehe fajny ten mnich biggrin a jaka ma "sutanne" mojej siorki niebieska hehe i taka spiszasta pupe i ekhm piiiiiiiiii piiiiiiii
Girl Zone - Czw 14 Kwi, 2005 22:35
Temat postu:
TO MÓJ WUJEK DOSTAŁ TAKĄ ZAKONNICĘ NA 18- SPOSÓB UZYCIA TAK JAK MNICHA
agag - Czw 14 Kwi, 2005 22:57
Temat postu:
Ja dostałam prawdziwy młotek, na którego rączce (nie wiem jak to się nazywa ale wiecie o co chodzi) hasło:
PREZENT WYBIJ SOBIE Z GŁOWY
Kinga - Czw 14 Kwi, 2005 23:35
Temat postu:
A ja wlasnie dostałam zaproszenie na najblizsza sobote na osiemnastke i mam dylemat ... = = nieliczni wiedza o czym mowie

Yh to tak zeby sie wyzalic wam Lolz Razz
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 09:56
Temat postu:
agag napisał/a:
Ja dostałam prawdziwy młotek, na którego rączce (nie wiem jak to się nazywa ale wiecie o co chodzi) hasło:
PREZENT WYBIJ SOBIE Z GŁOWY

Oooo fajne! biggrin Też takiew coś chce... ;>
Anonymous - Pią 15 Kwi, 2005 13:41
Temat postu:
Himitsu napisał/a:
Ant0n napisał/a:

To która to już będzie Twoja 18? Razz

eh... czepiasz sie..
Obiecuje ze nie przepuszcze od dzis zadnej Twojej literowki/pomylki Neutral
nasty_girl - Pią 15 Kwi, 2005 22:47
Temat postu:
moze on ma jak kobieta po 30 (co roku obchodzi 30 urodziny.. bo przeciez sie nie starzeje) moze on ma podobnie :d kto wie moze jakis pedofil i zeby sie nie wydalo muwi ze ma ciagle 18 lat :p
malina160 - Nie 17 Kwi, 2005 15:29
Temat postu:
moja siostra dostała od koleżanek złoty pierścionek(2 się złożyły) ale żeby bylo śniesznie zapakowały ten prezent w 18 pudełek a przerwy między pudlami wylożyły gazetami wszyscy się ździwili jak dwie dziewczyny przyszły na osiemnastkę z olbrzymim pudłem (wielkim jak pralka) a w nim pod 18 warstwami był pierścionek. Moja siostra zapamięta to chyba do końca życia. Very Happy

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group