Dzieci OnLine

Na luzie... - Rozstępy O_o ?

Kinga - Nie 17 Kwi, 2005 15:03
Temat postu: Rozstępy O_o ?
No tego ... patrze dzis rano ... na nodze jednej ... pod samym kolanem ale ... nie z przodu tylkoz tyłu dwie niezbyt duze kreski - - ... czerwone takie

Rzekomo sa to rozstepy moja mama tak uważa ... ale zastanawiam sie od czego ... w sumie ostatnio duzo na rolkach jezdzilam ... duzo biegalam i na rowerze tez duzo jezdzilam = = ... napewno nie przytulam ... wrecz przeciwnie = =

Czy to sa rozstepy ? i co mozna z nimi zrobic ? = =
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 15:13
Temat postu:
Myślę, ze nie są to rozstepy. Kiedy ma sie duzo ruchu czesto cos takego sie robi. np. jesli jezdzilas na rowerze to zginalas kolana i wtedy mogly powstac te kreski. Poczekaj troche, powinny niedługo zejść.
Kinga - Nie 17 Kwi, 2005 15:18
Temat postu:
tzn nie wiem ... ae ta jedna to juz z miesiac jest ... nie zwracalam uwagi bo mylalam ze to zqadrapanie jakies
a jak dzis te 2 zobaczyłam to ło !
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 15:28
Temat postu:
Nie wem czy to są rozstepy ale polecam maść CEPAN do blizn i rozstępów, mi ona pomaga bo rostępów mam od cholery :/
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 15:31
Temat postu:
wydaje mi sie ze to nie rozstepy..
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 16:16
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
Nie wem czy to są rozstepy ale polecam maść CEPAN do blizn i rozstępów, mi ona pomaga bo rostępów mam od cholery :/

łer i po ile można takie cudo kupić?
Kinga - Nie 17 Kwi, 2005 16:18
Temat postu:
Ha wlasnie sie dowiedzialam ze ... czesto robia sie w okresie dojrzewania z powodu braku cynku <loL> nic dziwnego malo ryb jem biggrin jutro po kielki do sklepu <rotfl>

A i co do ceny tez ciekawa jestem
Jak macie jakies rady jeszcze to mowic mowic biggrin
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 17:15
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
Stokrotka napisał/a:

łer i po ile można takie cudo kupić?
Dokładnie nie wiem, muszę się spytać mamy, a chwilowo jej w domku nie ma, ale raczej niedrogo. Dowiem sie i napisze wieczorkiem.
panienka_wierzba - Nie 17 Kwi, 2005 17:16
Temat postu:
sie spytaj również gdzie
BamBI - Nie 17 Kwi, 2005 17:37
Temat postu:
Jakies info znajdziesz tu: Very Happy

http://www.wizaz.pl/basia_rozstepy.php
agag - Nie 17 Kwi, 2005 17:40
Temat postu:
skąd wiesz o tym cynku?

I jeszcze pytanie, bo ostatnio tego szukałam: a jakich naturalnych produktach jest dużo cynku? poza nasionami dyni i słonecznika (bo to wiem)?
Kinga - Nie 17 Kwi, 2005 17:42
Temat postu:
A na jakiejs www czytałam

A Cynk jest w mleku rybach ... mieczkach morskich
pozatym w miesie ... produktach pełnoziarnistych ... roslinch straczkowych ... warzywach korzeniowych ... czosnku i w kiełkach Smile
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:11
Temat postu:
No w wieku dojrzewania się robią. Może za szybko urosłaś, schudłaś... Mojej koleżance zrobiły się, jak gwałtownie schudła, mi jak urosłam (z 155 na 172 w niecałe 2 miesiące)... Dobre są krtemy speszal na rostępy, ale te na cellulit też je redukują... Chociaż tak do końca nie wiadomo, czy to rostępy. Najlepiej poobserwuj je i zobacz, czy nie schodzą z czasem. Wink
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:28
Temat postu:
Moja mama niestety nie pamięta ile ta maść kosztuje, ale w granicach 10 zł
Niezaszkodzi zajść do apteki i spytać
Maść można kupić bez recepty oczywście Smile
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 20:18
Temat postu:
noscar jakies nowe cos takiego jest
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 21:14
Temat postu:
no masc nie jest droga tak jak pisane bylo ok 10 zl.. w aptece, moja kumpela strasznie wyglada jak np przez tydzien schudla z 10 kilo, potem w pare dni znow tyle przytyla potem znow chudla itd..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group