Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - obfita miesiączka

Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 16:29
Temat postu: obfita miesiączka
Ile moze trwac taka obfita miesiaczka? ja mam juz 5 dni. Ile jeszcze musze sie meczyc, tak mniejwiecej?
codi - Nie 17 Kwi, 2005 16:40
Temat postu:
Z tego co wiem miesiączka może trwać 2-7 dni Twisted Evil
Możesz przestać miesiączkować lada chwila nawet teraz Twisted Evil
Więc poczekaj jeszcze troche i będzie gucio Wink
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 17:08
Temat postu:
Obfita miesiączka może trwać nawet 8 dni !
W tych dniach trzeba wyjątkowo zadbać o higienę i najlepiej używac tamponów Wink
Nikita - Nie 17 Kwi, 2005 17:10
Temat postu:
Codi, nie wiedziałam, że ty teges... Razz
Słyszałam, że najbardziej obfita miesiączka może trwać nawet do 7 lub 8 dnia Wink Także niestety musisz jeszcze troske poczekac....Życzę wytrwałości i jak najmniejszego bólu ^^
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 18:20
Temat postu:
Thnx Smile ale nic mnie nie boli:) naszczescie tylko nienawidze miesiaczki:)
Anonymous - Nie 17 Kwi, 2005 19:02
Temat postu:
Jak się nie mylę, to niedawno zaczęłaś miesiączkować. Więc miesiączka może twrać grubo ponad 8 dni. :/ Jednak obfita powinna się lada chwila skończyć. Wink

Pozdrawiam.

Cytat:
najlepiej używac tamponów

Nie prawda. Co kto woli. Wink
nasty_girl - Nie 17 Kwi, 2005 20:50
Temat postu:
miesiaczka trwa tak od 4-8 dni.. zazwyczaj najbardziej obfite sa pierwsze dni.. ale to zalezy od dziewczyny i bywa roznie.. wiec nie masz sie czym martwic..
ajeczka11 - Pon 18 Kwi, 2005 08:47
Temat postu:
To zależy! Moja tak gdzie leciało dużo trwała tydzień, a po tem takie nie wiadomo co leciało przez kolejny tydzień. I wreszzcie odetchnęłam Wink
mroweczka - Pon 18 Kwi, 2005 12:45
Temat postu:
Czemu mówicie,ze 8 maks? Może być 8, może zarówno 14. Moja koleżanka miałą pierwsze pare miesiączek 14...I żyje i ma sie dobrze Wink To jest jak najzupełniej normalne.
Za to ja dla odmiany nie mam juz okresu trzeci miesiac Razz .
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 15:24
Temat postu:
polly_ - bo obfite trwa tak własciwie do 10 dni... tak około, czasem sie zdarza, ze 14, a cala miesiaczka 3 tygodnie... Wink
nasty_girl - Pon 18 Kwi, 2005 21:04
Temat postu:
Polly_ bo tak zazwyczaj trwaja, ale na poczatku moga byc niereguralne.. moja kolezanka miala np miesiaczke ponad 4 miesiace codziennie.. po paru miesiacach brania hormonow jej dopiero ustalo i juz ma dobrze..
Anonymous - Wto 19 Kwi, 2005 09:29
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Polly_ bo tak zazwyczaj trwaja, ale na poczatku moga byc niereguralne.. moja kolezanka miala np miesiaczke ponad 4 miesiace codziennie.. po paru miesiacach brania hormonow jej dopiero ustalo i juz ma dobrze..

O Boze - -" Moja mama miała oik. 2 miesięcy to myślałam, że się skończy... Razz
Nirfanka - Pią 22 Kwi, 2005 20:47
Temat postu:
a czy nie da sie jakoś ograniczyć dni miesiączkowania Question
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 14:18
Temat postu:
Nirfanka nie da sie.. chyba ze masz naprawde bardzo nieregularne to ginekolog moze ci hormony przepisac na wyregulowanie..
Kinga - Sob 23 Kwi, 2005 17:32
Temat postu:
<loL> moje to od 2 dni do 10 zazwyczaj trwaja Razz

Jeden z moich cykli trwał 15 dni = = jakos tak z tydzien po zakonczeniu pierwszej miesiaczki sie druga zaczęła = =
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 19:17
Temat postu:
moje od paru miesiecy zawsze 4 dni trwaja wiec nie mam na co narzekac:d
Nirfanka - Sob 23 Kwi, 2005 22:44
Temat postu:
czyli moje 6 dni to nie jest tak najgorzej Question Very Happy ohh jak sie ciesze Very Happy jak czytam wasze wszystkie posty to mi sie zawsze lepiej na duchu robi..
to chyba dlatego że nie tylko ja mam takie prblemy z dorataniem chyba

POZdRÓwKA Twisted Evil dzieki
Akacja12 - Wto 26 Kwi, 2005 22:09
Temat postu:
Wybaczcie offtopa ale musze zapytac - mroweczka zmieniłaś spowrotem z poly_? Jeśłi o tym już było to niezauważyłam :)
Anonymous - Wto 26 Kwi, 2005 22:12
Temat postu:
Akacja12 napisał/a:
Wybaczcie offtopa ale musze zapytac - mroweczka zmieniłaś spowrotem z poly_? Jeśłi o tym już było to niezauważyłam Smile
Ja też przepraszam za offtopa i przepraszam Mroweczke że ją wyręczam. Mrowa zmieniła sobie nick już jakiś czas temu (bo ja wiem tydzień o ile sie orientuje) biggrin
Akacja12 - Sro 27 Kwi, 2005 10:40
Temat postu:
Ale moja spostrzegawczosć pozwoliła mi zauważyć to dopiero teraz Smile

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group