Dzieci OnLine

O Forum - Ostrzezenia

adam(o)_1991 - Pon 18 Kwi, 2005 13:47
Temat postu: Ostrzezenia
Według mnie ten "system" ostrzeżen jest troche zły.Ostrzezenia moze usunąc tylko admin po prośbie moderatora(czy jakąs inaczej).Lepiej by było aby po prostu same znikały po jakimś czasie.Albo mozliwosc poproszenia moda o zdjecie ostrzezenia lub czekanie powiedzmy miesiąca az ostrzezenie zniknie.
mroweczka - Pon 18 Kwi, 2005 13:56
Temat postu:
Ta...a jeśli ktoś sie nie poprawi po...załóżmy jednym ostrzeżonku? :> Lepiej niech admin zauważy zmaine i zdejmie ostrzeżenie...A poza tym moderatorzy zbyt dużej włądzy mieć nie mogą,bo za duży chaos by był :>.
ToJa - Pon 18 Kwi, 2005 14:11
Temat postu:
Można ustawić, że ostrzeżenia same znikają po jakimś czasie. Znikną jednak również dla tych, którzy mają zablokowane pisanie (wartość 3) i dla tych, którzy mają zablokowane wejście na forum (wartość 6). Nie da się tego rozgraniczyć. Ostrzeżenie za drobne przewinienie będzie znikało tak samo jak dla ludzi, którzy robią tu niezłą zadymę.
Nie ma tygodnia żebym nie zaglądała na forum. Wystarczy, że moderator napisze PW żeby komuś zdjąć ostrzeżenie i po sprawie. Ale moderatorzy muszą chcieć czasami przeglądnąć komu i za co dali ostrzeżenie...
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 14:42
Temat postu:
jak mozna otrzymac 6 ostrzezen, jezeli po 3 nie mozemy juz pisac na forum?
Kinga - Pon 18 Kwi, 2005 14:44
Temat postu:
3 ostrzezenia ... mozesz wchodzic na foruma le nie mozesz pisać

6 ostrzezen nie mozesz wejsc na forum
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 15:07
Temat postu:
Kinga napisał/a:
3 ostrzezenia ... mozesz wchodzic na foruma le nie mozesz pisać

6 ostrzezen nie mozesz wejsc na forum

No i to jest właśnie dziwne.
Jak może ktokolwiek zarobić na 3 kolejne ostrzeżenia, jeśli pisać nie może?
Dla mojego umysłu jest to niepojęte Razz.
Kinga - Pon 18 Kwi, 2005 15:08
Temat postu:
Jak jest bałaganiarzem to odrazy dostaje 4 ostrezenia od ToI np byly takie sytuacjie ze sie ktos nie poprawial i odrazu banaaneek :>
Elun - Pon 18 Kwi, 2005 15:13
Temat postu:
no to juz chyba lepiej, zeby po 4 ostrzezeniach byl ban
Kinga - Pon 18 Kwi, 2005 15:14
Temat postu:
W sumie to tak mi sie wydaje ze tak jesta le co tam ...

A tak btw ... to adamo widze ze bardzo zalezy Ci na tym zeby ostrzezenia byly czasowe ... Hym ?
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 15:58
Temat postu:
Zalezy mu zeby mogl pisac glupoty,dostawac ostrzezenie,ostrzezenie by wygasalo,znowu pisal by glupoty i tak w kolko...
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 16:23
Temat postu:
Mam dla ciebie radę, idź na najbliższy most i skocz z niego. Oszczędzisz w ten sposób kilku osobom wielu nerwów
mroweczka - Pon 18 Kwi, 2005 17:55
Temat postu:
Bo po 3 ostrzeżeniach jest zakaz pisania, ale nie blokada PW. W ten sposob ktos moze na PW innych cały czas meczyc i zarobic nastepne ostrezenie, potem jeszcze nastepne az w koncu 6 i ma bana.
Elun - Pon 18 Kwi, 2005 18:46
Temat postu:
polly_ napisał/a:
az w koncu 6 i ma zakaz pisania .

chyba chcialas powiedziec bana Wink
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 22:49
Temat postu:
AmazonkAA napisał/a:
polly_ napisał/a:
az w koncu 6 i ma zakaz pisania .

chyba chcialas powiedziec bana Wink

Zaszalalas :/
Anonymous - Pon 18 Kwi, 2005 23:06
Temat postu:
Wiesz co Adamo moda można prosić, ale żadko on zdejmuje ostrzeżenia sam mnie prosiłes przez długi czas a ja odmawiałam i nadal uważam, ze słusznie, bo ostrzeżenia pokazują czy uzytkownik zachowywał się jak powinien, a wszyscy wiedzą jakie jazdy robiłeś... jesli się poprawisz w przeciagu paru miesięcy możesz poprosić o zdjecie ostrzezenia, a takto ja bynajmniej nie ustąpie
adam(o)_1991 - Sro 20 Kwi, 2005 08:11
Temat postu:
nie o to mi lezie, niektorzy moderatorzy są głupi i źle interpretuja to co napisałem i daja ostrzezenie - jednym słowem gnomy sie uwzieły
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 08:55
Temat postu:
chcesz dostac ostrzezenie zaobrazanie moderatorow mlody?
nie?
to sproboj jeszcze raz cos takiego powiedziec

ze interpretują to co napisales?
przepraszam, ja w Twoim wieku (jestem rok starsza) jakos nie pytalam sie o takie banalne rzeczy chlopczyku jak Ty
prosze, zanim zapytasz eee co to jest masturbacja? ;/ przeczytaj sobie cale forum, od gory do dolu
moze sie podumiesz troche
ajeczka11 - Sro 20 Kwi, 2005 09:00
Temat postu:
Ej,ale jak mozna nie dawac Ci ostrzeżeń jeśli ty ciągle zadajesz bezsensowne pytaniaa!A to o palcówei co dziś przeczytałam to mnie zrujdnowało do końca Confused
panienka_wierzba - Sro 20 Kwi, 2005 09:02
Temat postu:
nie no znowu to nie są bezsensowne pytania
ale nie na jego wiek =/
i takie pytania są zleksza denerwujące'
spytaj sie kolegów, albo rodziców
a ostrzezenia mozna dawac za obrazanie np.
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 13:28
Temat postu:
adam(o)_1991 napisał/a:
nie o to mi lezie, niektorzy moderatorzy są głupi i źle interpretuja to co napisałem i daja ostrzezenie - jednym słowem gnomy sie uwzieły

Za to ten tekst da się bardzo łatwo zinterpretować :]. I wycenić. Na około 2 ostrzeżenia Razz.

PS. Nie obrażaj gnomów :]. Nie znasz ich prawdziwej potęgi :].
Kinga - Sro 20 Kwi, 2005 14:57
Temat postu:
Gnomy = = swietnie ...
Jesczze tupnij nożką odwroc sie na piecie i idz z naburmuszoną miną ... byle dalej stad ...

Sorry ale bulwersujesz sie ... a moze bys tak pokazał swoją wiedze przestał takie głupotyy pisać ... looknąłbys w tematy na forum Dojrzewanie stare i juz
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 21:45
Temat postu:
Adamo Skarbeńku mój kochany dać Ci ostrzeżenie za tego gnoma kotku? Ja to zrobie chętnie, ale za każde PW będę dawać następne, aż rekord w ostrzeżeniach pobijesz, a ja nie będę chciała tak łatwo je zdjąć
Anonymous - Sro 20 Kwi, 2005 22:31
Temat postu:
Wedle mnie za niepoprawne użycia tak szlachetnego słowa jak "gnom" powinno się od razu dostawać po 5 banów XP.
Chesterka - Pią 22 Kwi, 2005 20:32
Temat postu:
To może zamiast takiej paplaniny, niech dostanie to 3 ostrzeżenie co? :[
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 20:40
Temat postu:
albo jak menek dostac 'range' spammer ;p
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 10:25
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
To może zamiast takiej paplaniny, niech dostanie to 3 ostrzeżenie co? :[

A po kiego grzyba się nas pytasz? Jesteś modem, to daj mu to ostrzeżenie... Confused
Chesterka - Pon 25 Kwi, 2005 18:33
Temat postu:
No jestem moderatorem, ale już kiedyś było powiedziane, że ostrzeżenie powinien dawać moderator komuś, kto 'naśmiecił' w jego dziale. A on nie pisał zbytnio ani w TWC ani w S&S :]
Anonymous - Wto 26 Kwi, 2005 20:15
Temat postu:
Chesterka napisał/a:
No jestem moderatorem, ale już kiedyś było powiedziane, że ostrzeżenie powinien dawać moderator komuś, kto 'naśmiecił' w jego dziale. A on nie pisał zbytnio ani w TWC ani w S&S :]

Forum to Forum. Jest wspólne. A moderatorzy są jak wymiar sprawiedliwości, który powinien być bezlitosny w swoich poczynaniach, jeśli chodzi o dobro ogółu, czyli Forum.
Innymi słowy - czy to Twój dział czy nie, Adam(o) zaśmieca Forum. Więc ostrzeżenie dać należy.
Chesterka - Wto 26 Kwi, 2005 20:18
Temat postu:
No nie wiem... wolałabym, gdyby zrobił to ktoś, komu 'naśmiecił' w dziale :]

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group