bartek92 napisał/a: |
1.Czy to ze masturbuje sie codziennie, podczas kąpieli ze 2 godz przed snem moze to prowadzic do tego ze nie mam w nocy polucji...?
2.Czy jak zapoprzestane masturbacji, bede mial polucje? 3.Czy jeżeli się masturbuje, i leci mi cos bialego z penisa, ale nie mam polucji to znaczy ze to biale to nie sperma? Jesli mam biala wydzieline podczas masturbacji, ale nie mam polucji, to oznacza ze w kazdym przypadku to nie sperma? |
bartek92 napisał/a: |
1.Czy to ze masturbuje sie codziennie, podczas kąpieli ze 2 godz przed snem moze to prowadzic do tego ze nie mam w nocy polucji...?
2.Czy jak zapoprzestane masturbacji, bede mial polucje? 3.Czy jeżeli się masturbuje, i leci mi cos bialego z penisa, ale nie mam polucji to znaczy ze to biale to nie sperma? Jesli mam biala wydzieline podczas masturbacji, ale nie mam polucji, to oznacza ze w kazdym przypadku to nie sperma? |
nasty_girl napisał/a: |
elfkanenar masturbacja nie zapobiegniesz polucji.. to normalne i wystepuje u kazdego chlopaka w okresie dojrzewania.. |
nasty_girl napisał/a: |
elfkanenar masturbacja nie zapobiegniesz polucji.. to normalne i wystepuje u kazdego chlopaka w okresie dojrzewania.. |
marog6 napisał/a: |
Wiem że jesteś dziewczyno to sie nie denerwuje, ale musze ci powiedzieć, że codzienna albo co kilka dni masturbacja skutecznie hamuje nocne polucje. Bo polucje sa to niekontrolowane pozbywanie sie spermy więc jeśli sie ktos masturbuje to nie ma czego sie pozbywac |
adam(o)_1991 napisał/a: |
ale jak ja zacząłem walić konia to przestaly się te polucje. |
Cytat: |
ale jak ja zacząłem walić konia to przestaly się te polucje. |