girl_in_black napisał/a: |
siemka! mam taki problem .... dość typowy ... ale nie wiem co mam robic! podoba mi się dwóch chłopaków. jeden z mojej szkoły ... drugi o 2 lata starszy. Wiem że ja obojgu tez nie jestem obojętna. Od koleżanek nasłuchałam się że oni chodzą z dziewczyna tydzień i zrywaja a później ją obgadują. Mi się wydaje że tak nie jest. Jednego znam dobrze (tego starszego), drugiego mniej, ale już mówił że możemy się bardziej poznać. Nie wiem czy wogóle mam zaczynać z którymś z nich coś wiecej bo boję się jakie będą skutki. Podobają mi się obaj i do obydwu coś czuje ..... ale kogo mam wybrac ? Tego starszego czy młodszego? Jak mam odmówić jednemu z nich wiedzac ze nie jestem mu obojetna ? pomóżcie! |
Agnieszka napisał/a: |
JAk napisała akasia, posłuchaj głosu swojego serca... a moze najpierw poznaj dobrze tego chłopaka w Twoim wieku, kiedy dowiesz sie o nim czegos wiecej bedzie ci łatwiej zdecydowac.
Napisałas,ze oboje nie są Ci obojętni ... rozumiem ale skkoro chcesz byc z jakims musisz wybrac. powodzenia. |
ajeczka11 napisał/a: | ||
Ygufif? Czy ja wyglądam na Akasię? mam nadzieję że chodziło Ci o mnie bo rzadnej akasi tu nie widzę ![]() |
dziewczyneczka napisał/a: |
A Ci chłopacy cię znają?
Rozmawiałaś z nimi kiedyś? Jeśli nie - to najpierw musisz z nimi spędzać dużo czasu poznać ich bliżej - jako koleżanka. Ten, który jest milszy widać że jest z tobą na serio, nie przeklina, jest w twoim typie itp. jest dla ciebie odpowiedni. No bo wątpie żeby jakiś chłpoak był z tobą na serio skoro cię nie zna, a jak już by był.. to wątpie żebyście byli długo razem. |
Cytat: |
Był tam jeden z chłopaków ... ten starszy ... troche do mnie zagadywał .... i tam wogóle ... ale jedna dziewczyna która mnie nie lubi nagadała mu głupot |
on mnie teraz uważa za debilke |
nie wiem co mam robić .... wyszłam na szmatę ... nie wiem czemu mnie to spotkało i za co |
płakałam dzisiaj ... jest mi źle .... straciłam nadzieje na fajnego chłopaka ale przede wszystkim straciłam koleżankę i zaufanie do niej |
napewno w najbliższym czasie nie znajdę żadnego chłopaka |
Tenchion napisał/a: |
no i nie zapomnij potem odpowiednio rozliczyc sie z tamta.... cios w ryj i po niej ;] - zalatwisz ja na cacy, bo niedosc, ze zaboli to jeszcze jej zrobisz.. OCH NIE ... siniaka na twarzy ; ( [to takie smutne.. jak ona teraz sie bedize pokazywac przed chlopakami? ![]() |