Dzieci OnLine

RPG Fantasy SF Horror - Blog na temat zjawisk paranormalnych

Crakken - Czw 21 Kwi, 2005 19:21
Temat postu: Blog na temat zjawisk paranormalnych
Chciałbym podać adres bardzo fajnego blogu na temat zjawisk paranormalnych i inych podobnych. BYłem jednym z pierwszych którzy go ujrzeli i mogę śmiało powiedzieć że rozwija sie w najlepsze. adres: www.bartek9011.blox.pl jeśli podałem błędny adres to spróbujcie wpisać hasło bartek9011 na googl'u.
///LiNa\\\ - Nie 29 Maj, 2005 19:38
Temat postu:
Fajny blogt, ale... Weszłam na Dzikie Dzieci, a tam co? Jakiś bobas na drzewie... Laughing rety.. czy ja czegoś nie rozumiem? Laughing Laughing Laughing Laughing Laughing
Anonymous - Pon 30 Maj, 2005 15:08
Temat postu:
tak,było przeczytac cały artykuł
to dzieci wychowane przez zwierzeta
jak jakies dziecko wychowała małpa to se lezie po drzewach,logiczne,nie?
Anonymous - Pon 30 Maj, 2005 16:14
Temat postu:
nic specjalnego. I jeszcze te fotki ze swiata tajemnic..
Mroczny_jogurt - Pon 30 Maj, 2005 18:39
Temat postu:
Koles sie napracowal to fakt, duzo temtow, ale niestety- juz na podstawowym temacie tj kregi zbozowe zauwazylam wiele niedociagniec wiec nie radze opierac swej wiedzy na tym blogu bo tworca jest zbyt pewny slusznosci swoich pogladow i jest przede wszystkim strasznie stereotypowy ;] jezeli chcecie sie czegos o zjawiskach paranormalnych dowiedziec to juz ja z Antonem chyba wiecej wiemy ;]
opętana - Pią 03 Cze, 2005 22:09
Temat postu:
a mnie sie nawet podoba, jest ok
Mroczny_jogurt - Nie 05 Cze, 2005 20:39
Temat postu:
Eee zbyt stereotypowy i zamkniety na roznorodne teorie. A w parapsychologi i w strefie zjawisk takie podejscie jest niezbedne
mroweczka - Pon 06 Cze, 2005 14:56
Temat postu:
Mnie się to podoba Razz . nie mam zamiaru opierać się na wiedzy tego człowieka, ale po prostu lubię o takich rzeczach czytać, to jest ciekawe Very Happy .
opętana - Pon 06 Cze, 2005 15:41
Temat postu:
a ja wole obrazki ;D

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group