Tenchion napisał/a: |
Dzisiejsze popołudnie należało do najciekawszych w moim zyciu. |
Cytat: |
Technoman, az tak bardzo sie chciales pochwalic tym, ze udajesz samurajow? |
Tenchion napisał/a: | ||
A tak on topic: Byłem dziś na tym treningu z qmplem - początkowo zachowywaliśmy się nieco nieśmiało - ale potem rozkręciliśmy się ![]() ![]() |
Kinga napisał/a: |
Oj tam przesadzacie ![]() |
wspaniała sztuka walki to Iaido - większość cięć przemyślana w tak genialny sposób, iż przeciwnik wręcz nie ma szans na przeżycie ![]() |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
Powiedz mi Anton czy on sie uczy tego aby skutecznie zabijac?
Poprostu dostarcza mu to radosci. |
w pyte mroczny samuraj 666 napisał/a: |
wspaniała sztuka walki to Iaido - większość cięć przemyślana w tak genialny sposób, iż przeciwnik wręcz nie ma szans na przeżycie |
A i jeszcez koelzanka calowala sie z portretem Paderewskiego |
miałam dokonczyc dzien dzisiejszy
stwierdze go tak mam doła, nie napisze nic |
Tsej napisał/a: | ||
|
Powiedz mi Anton czy on sie uczy tego aby skutecznie zabijac?
Poprostu dostarcza mu to radosci. |
Sztuka Iaido nie jest po to, aby się nawalać na punkty i masakrować wroga setkami cięć, polega na tym, abyśmy po treningu czuli, że jesteśmy śmiertelnie niebezpieczni |
taa szybka rozkminka ![]() |
nasty_girl napisał/a: |
udalo mi sie siedziec w ostatniej lawce wiec wiadomo zawsze cos mi sie udalo sciagnac..![]() |
himitsu no ciekawe czy bys rozwiazal wszystkie tak proste zadania.. nie kazdy jest dobry z matematyki czy fizyki.. i uwierz mi zejak bys zaczal powtarzac nie trwalo by to na pewno 2 dni! |
Himitsu napisał/a: | ||
Wolę nie rozwiązać kilku zadań, niż oszukiwać wiedząc, że nie potrafię. A u mnie właśnie tyle trwało powtarzanie. Najważniejsze wzory matematyczne i fizyczne wykułem ładnie, pięknie i ściągać nie musiałem. Na szczęście. |
Ant0n napisał/a: |
Pamietaj, ze te egzaminu rzutuja na Twoja przyszlosc w bardzo duzym stopniu.
Nie zrozumiesz tego, nie poczujesz presji i stresow przed nimi.. |
<rotfl> Oojj taaaak rzutuja straaaasznie
Napraaaawfde od tego wyniku zalezy gdzie prace dostane = = |
agag napisał/a: |
moja ulubiona kaczmarskiego "Nasza klasa" |
"Mowimy o tescie gimnazjalnym, nie o maturze" -> tak, tylko ze w duzym stopniu od tego, do jakiej szkoly sie dostaniesz, zalezy to, jak napiszesz mature. |
TEnchion ale czego sie nauczysz w szkole w ktorej nauczyciele maja wszystko gdzies i lekcji nie prowadza i tak samo uczniowie.. |
tenchnion przepraszam.. to ze jezeli siedzisz w klasie w ktorej 25/30 osob robi cos innego rzuca w nauczyciela papierami, spi, gada i przeszkadza a nauczyciel w koncu ma to w dupie i nie chce mu sie lekcji w takich warunkach prowadzic albo sie drze przez 40 min ze maja sie uspokoic to ty sie gowno nauczysz.. |
12:45:21 fuma4 (3957828)
haruwa (czy tam CH) 12:45:44 fuma4 (3957828) najpierw to pranie nastawilem , potem sie ukąpałem, podzielilem z mama sie parowkami [które nastawiłem wchodząc do wanny xD] (zjedlismy po jednej) 12:45:55 fuma4 (3957828) potem jednocześnie myłem naczynia 12:45:57 fuma4 (3957828) i pralem recznie 12:45:59 fuma4 (3957828) te cztery koszulki 12:46:07 fuma4 (3957828) potem do prania dalem bielizne 12:46:12 fuma4 (3957828) tyle ze najpierw ja wytrzepalem 12:46:17 fuma4 (3957828) to musialem zetrzec podloge == 12:46:23 fuma4 (3957828) i w pokoju u siebie to samo 12:46:27 fuma4 (3957828) umylem ten garnek 12:46:33 fuma4 (3957828) potem zlozylem w pokoju 12:46:38 fuma4 (3957828) (lozko, na szafkach etc) 12:46:45 fuma4 (3957828) i padam xD |
TEnchion i tak na codzien ? |
jak dobrze ze mi mama pierze.. nawet nie wiem kiedy.. hyhy no ale z drugiej strony fajnie masz.. z takiego powodu nie pojsc do szkoly ;p |
a)Nauczyciel wylatuje - najwyrażniej nie nadaje się do tego zawodu b)Uczniowie za zachowanie zostają stosownie ukarani Koniec pieśni - dyscyplina musi być |
agag ja nie narzekam na moja szkole, i prawde mowiac w gim sie wogole nie uczylam, i juz teraz nie widze sensu bo i tak nie poprawie sie tak zeby miec dobre oceny, ale od lo biore sie do pracy..
tylko mowie ogolnie ze w takich warunkach komus kto by chcial sie nauczyc moglo by byc ciezko.. |
25/30 osob robi cos innego rzuca w nauczyciela papierami, spi, gada i przeszkadza a nauczyciel w koncu ma to w dupie i nie chce mu sie lekcji w takich warunkach prowadzic albo sie drze przez 40 min ze maja sie uspokoic to ty sie gowno nauczysz.. |
A ja mam wlasciwie na 4 dni chate dla siebie ![]() |
Tsej napisał/a: |
aktor grający główna role nie mało schudł by zagrac w tym filmie, to ten sam co w Equilibrium |
nenar alesz ty sie na filmach znasz...maszyniste wypadałoby zrozumieć wbrew pozorom to film typowy ale ile motywów tam złamano ile ciekawych pomysłów użyto oraz fakt ze aktor grający główna role nie mało schudł by zagrac w tym filmie, to ten sam co w Equilibrium
ps.[cenzura] jest Ivan :> |
panienka_wierzba napisał/a: |
było mnóstwo kurzu pod sceną (koncert reggae) i podczas pogowania |
gadałam do 5 HolyKnight'em (omg, wykonczona jestem tą rozmową niesamowicie, mam dosc rozmow od rzecyz, ja chce sie odmozdzyc)
|
Crimson Lady napisał/a: |
a mnie dzisiejszego, pieknego dnia potracil samochod na ulicy kosciuszki w szczecinie.
dziekuje za uwage. ==; |
Crimson Lady napisał/a: |
a mnie dzisiejszego, pieknego dnia potracil samochod na ulicy kosciuszki w szczecinie.
dziekuje za uwage. ==; |
Ja dziś trenowałem na treningu technike, której nazwa w przetłumaczeniu to: Ruchy Wierzby - <rotfl> ![]() |
panienka_wierzba napisał/a: | ||
jeeeeeeej^^ to sie do wszystkich przytulaliście nawzajem i całowaliście? ^.^ |
no widzisz jak to trudno mnie duawać = )
ja umiem już ha! ucz sie ode mnei =D |
|
panienka_wierzba napisał/a: | ||||
tylko jedno bo jak byłam na koncrcie to mnie kopnęłi : ( |
elfkaNenar napisał/a: |
Mówiła, ze wieczorem matka mi przez przypadek wsadziła palec do oka? Jeśli nie to teraz mówię, przez to mnie dzisiejszy dzień napieprzało oko i spuchlo, jak ja się chłopakowi pokażę!?
No po za tym to była ostra dyskusja o komersie z wychowawczynią, ja prawdopodobnie nie pójdę, a klasa potem robi imprezke w domku u kumpel więc będzie o wiele ciekawiej. Po za tym na informatyce z prawie gotową stroną zepsuła się nam dyskietka i takim sposobem musimy z Jolką robić wszystko od początku... Oko mnie nadal boli |
miło ze wyjaśniłaś sytuacje kingo...i nie trza przepraszać...
niddd dużo wynika z twojego posta ...całe nic ![]() |
15:33:58 fuma4 (3957828) man 15:34:01 fuma4 (3957828) wchodze na polski 15:34:06 fuma4 (3957828) i babka wystawia wstępnie oceny 15:34:18 fuma4 (3957828) na początku: 15:34:27 fuma4 (3957828) (znaczy jak do mnie doszla) 15:34:30 fuma4 (3957828) No i teraz Norman... 15:34:35 fuma4 (3957828) hmmmmm cztery masz 15:34:38 fuma4 (3957828) o tym wiedziałem ;D 15:34:45 fuma4 (3957828) [mam jako jeden z nielicznych 4] 15:34:51 fuma4 (3957828) i potem czyta juz cala liste 15:34:54 fuma4 (3957828) po wystawieniu wszystkim 15:34:58 fuma4 (3957828) [ja mam nr 15] 15:35:00 fuma4 (3957828) 13..... trzy 15:35:02 fuma4 (3957828) 14.... trzy 15:35:05 fuma4 (3957828) 15.... cztery 15:35:10 fuma4 (3957828) (cisza) 15:35:17 Harkonnen (1528939) hehehe 15:35:24 fuma4 (3957828) cztery... na pięć 15:35:32 fuma4 (3957828) jeszcze to musze przemyśleć - bo to za całokształt 15:35:34 Harkonnen (1528939) 15:35:50 fuma4 (3957828) i potem jeszcze mielismy lekcje 15:36:10 fuma4 (3957828) i bylem aktywny [bo to o patiotyzmie - i ja sie sprzciwialem ze istnieje cos takiego jak polska megalomania narodowa] 15:36:14 fuma4 (3957828) i dostalem z aktywnosci 5 15:36:25 fuma4 (3957828) pytalem sie po lekcji, cyz jakis referat mam przygotowac, czy cos na tą 5 15:36:29 Harkonnen (1528939) no widzisz 15:36:39 fuma4 (3957828) a babka mówi, żebym nic nie przygotowywał, bo mam tak dużo ocen z aktywnosci ze juz mi sie nie mieszczą 15:36:47 fuma4 (3957828) bo chce zeby inni tez cos przygotowali 15:36:48 Harkonnen (1528939) 15:36:51 fuma4 (3957828) a ze ona sie musi zastanowic 15:37:01 fuma4 (3957828) a co lepsza [mialem swietny dzien] 15:37:06 fuma4 (3957828) potem mnie babka z majcy pytala xD.... 15:37:11 fuma4 (3957828) i dostalem..... 5 15:37:12 fuma4 (3957828) XD 15:37:23 fuma4 (3957828) potem z angola babka oddawala wypracowania.... 15:37:25 fuma4 (3957828) dostalem 5- xD 15:37:38 Harkonnen (1528939) no widzisz czyli dobry dzień miałeś 15:37:41 fuma4 (3957828) : D 15:37:44 Harkonnen (1528939) Chwała Razielowi! |
hehe no a moze to jakas przepowiednia? jakis znak? moze zacznij myslec o seminarium:d |
Nikita napisał/a: |
Jakbyscie zobaczyli mnie, paradującą w szlafroku ![]() |
agag napisał/a: |
słonko dzisiaj pięknie praży
więc będę się uczyć na plaży... (jak dobrze że mieszkam 200 metrów od morza) |
Akacja12 napisał/a: |
Ile osobom chce się czytać wypowiedzi innych osób w tym temacie ? ![]() ![]() A ja też mieszkam nad morzem, jakieś 10 kilosów od ![]() |
agag napisał/a: | ||
ponad 2400 osobom ![]() |
Gabra napisał/a: |
a mnie dzis nazwano satanistką ;] |
Papierowa Tęcza napisał/a: |
Ja dzisiaj wchodze do biblioteki, zeby oddac ksiazke, a tam jakas mala dziewczynka mi sie przyglada... przyglada sie i przyglada... az nagle sie pyta: "Ty jesteś chłopak czy dziewczyna?" .. zdążyłem tylko odpowiedzieć "chłopak...", po czym glebnąłem xD |
panna_nikt napisał/a: |
Co do zboczeńców: Dziś byłam przytulana i głaskana przez kolegę brata w celu wyłudzenia ode mnie złotówki. Oczywiście nie dałam. ![]() |
No ba! Bo ile przyjemności może mi dostarczyć czternastolatek wyższy ode mnie o 8 cm!
; ) |
Buahahaha! Wiesz, na suma nie wygląda bo wąsów nie ma. Na karpia też nie bardzo. Na śledzia za duży. Neonkiem, skalarem, mieczykiem też nie jest. ; ) A innych gatunków ryb nie znam... ;P |
E. Szczupak chyba. Zębiska ma. XD |
mroweczka napisał/a: |
A ja dzisiaj obudzilam się przed 10...Tzn pies mnie obudził skacząc po mnie - - . Oczywiście wkoło było pełno czarnej siersci co oznacza, ze ta czarna doopa ze mna spala --' (wczoraj nasikala mi do buta i zrobila kupe do doniczki, w ramach protestu nie daje jej jesc xD ). Jakos tam sie zwloklam, nic mi sie nie chce zadzwonilam do koleznaki ktora miala ze mna jechac do Myslecinka a jej nie bylo, bo byla u jakiejs kolezanki pomoc jej w matmie...No to doopa, wkurzylam sie. Zadzwonilam do kolezanki, ktora miala ze mna jechac na konie, ale ona nie moze bo musi uczyc sie fizyki i gegry bo bedzie miala 1 prawdopodobnie. Doopa. Do Myslęcinka nie jadę, a na konie idę sama. I jak zwykle zrobie zadanie domowe, posprzatam. Eeee....Kolejna nudna sobota, a juz mialam takie fajne plany :/. |
ee zakonczenie studiow..
co to jest... jak ja bylem na wojnie, to nie bylo takich wynalazkow i nikt nie narzekal |
Stokrotka napisał/a: |
A mój dzion sie tak prezentował:
Matka pozwoliła mi nie iśc na histe wiec poszłam na 9.00 do szkoły... po drodze spotkałam psiółę i powiedziała ze na hicie było tylko 5 osób więc nie warto iśc... no to zbiłam z matmy na której jak później sie okazało były 3 osoby... Odwołali nam infe wf i poldona i wróciłam to domu ;] ... i zaczęłam grać w braciakiem w fifie ![]() ![]() |
Francesca napisał/a: |
Zakończyłam dziś swoją edukację w gimnazjum... I szczerze powiedziawszy po raz pierwszy nie ciesze się do końca z wakacji, tak jak powinnam. Już wiem, że będę tęsknić za tą szkołą ![]() A zaraz do weterynarza... To nie jest dobry dzień.... |
i wspolna nocka ![]() |
TECHNO TO GOWNO |
Otwieracz napisał/a: | ||
Ja popierać. |
Ant0nFucker napisał/a: |
grac? w co albo na czym? |
to oni wydali nowego longpleja? |
Gabra napisał/a: | ||
o lol zapomnialam napisac ze ta plyta jest z zeszlego roku ![]() subliminal verses :] |
Ant0n napisał/a: | ||||
mp3 sie znudzily? ;] dobrze, ze wspomagasz przemysl muzyczny! |
II lo w legnicy? przeciez ty jestes z rocznika 90.. nie za wczesie na liceum? no i nie chce cie martwic ale do II srednio na klase bylo po 180 - 300 chetnych.. z czego po kilka osob w kazdej klasie ma juz zalatwione.. ja bym se nadziei nie robila |
kaasiiennkaa napisał/a: | ||
no luuz ja do szkoly wczesniej o rok poszlam :] a jednak sie dostalam i to do 3 szkol i teraz nie wiem gdzie mam isc. ale do 2lo na bio chem jestem na rezerwowej ale za to do jakiejs innej mnie klasy wrzucili takze jestem w 3 szkolach na listach! i jeszcze nie wiem gdzie isc... :p "180-300" osob? skad ty to wzielas dziewczyno? najbardziej oblegany byl biochem i tam bylo mniej niz 150 osob :] a ty gdzie idziesz do skzoly? ja mysle jeszcze nad 3 i ekonomem :] |
fligenflugenflogenheih, Hans und Gruber
|
Otwieracz napisał/a: |
Frau Weide von Schlesien und Pauline von Nenar chcą przejąć władzę nad światem! |
Gabra napisał/a: |
a mnie obudzila kosiarka -.- hwdk ;] |
Co za idiota pakowałby wacka do kosiarki? |
Co za idiota pakowałby wacka do kosiarki? |
Kosta napisał/a: |
A ja dziś wróciłam znad Bugu ![]() |
Inspektor 5 napisał/a: |
Tytanowa teńczo na tych zdjęciach masz [cenzura] elo skarpetki |
Grafficiarz |
Graffitiasz napisał/a: | ||
Nie Grafficiarz, tylko Graffitiasz. |
Graffitiasz napisał/a: |
Gram. |
Graffitiasz napisał/a: |
Mi odpowiada ten. |
Sebo napisał/a: |
boże może sobie załóżcie temta o Warcrafcie ten jest o czym innym
p.s. polecam wam World of Warcraft:) |
opętana napisał/a: |
a mi sie spac chce... Ty, Ty... KURDE! ;P |
Papierowa Tęcza napisał/a: | ||
|
No dobra - dam Ci punktcik "pomogła" - jako że obudzenie Cie pomogło w poprawieniu mi humoru! xD |
TomcioMag napisał/a: |
w mieczy czasie |
kos napisał/a: |
rame znalazl. korbe kupil. kola kupil. robot przerzutki tez kupil. hamulce, gripy, pedala, opony, lancuch w drodze. malowanie ramy sam. perfekcyjnie ją pomalował.
dzisiaj. troche pomykalem po bagienkach. efekt. caly rower upierniczony. czyli moge z gory napisac na jutrzejszy dzien. ze bede czyscil rower. |
Kupiłem sobie nową trV koszulkę dzisiaj której fota jest poniżej ![]() Obrazek |
Shaleniec napisał/a: |
o 9:50 obudzil mnie Bobek, wysylajac smsa.. wiec wstalam, umylam włoski i poszlam z nim do kosciola na 11:30 =] o 13 bylam w domu, suiadlam do kompka, a teraz jem obiad.. ;o a na 16 ide na 18-nastke do Budynia, gdzie bedziem jarać pić i sluchac muzy. ![]() |
nie, dlaczego tak myslisz? :/ |
no co ja poradze, ze rodzice karza? mam dostac paskiem po dupie czy jak, po to zeby nie popelnic swietokradztwa? ![]() |
no coz do kosciola nie powinno sie zmuszac..w koncu wiara to nasza osobista sprawa, a kosciol to nie jedyne miejsce do modlitwy, jedyne co mozemy to wspolczuc takich nietolerancyjnych rodzicow |
z tym apskiem to byl taki zart.. ale ja mam sytuacje taka jak Himitsu, matka jest wierząca, ojciec tez.. chyab by nie rpzezyli zebym przestala do kosciola chodzic. :/ |
Tia, moi rodzice pochodzą ze wsi, a tam zawsze wiara na pierwszym miejscu. Myślałem kiedyś coby iść po radę do sióstr, które zawsze coś mi doradzą czy pomogą... ale jakby nie było one też są wierzące. Co prawda nie aż tak jak rodzice, ale jednak ;P I myślę, co robić ==" |
Otwieracz napisał/a: |
Wyraźny powrót do religii nastąpił w PRL-u. |
o ty ateistyczna nawalo bolszewicka ! plon !
Co ci sie nie podoba w tym?;p |
Że niby mnie? Praktycznie wszystko, bo mam cholerną ochotę skończyć z Kościołem, wiarą itp., jednak z powodu rodziców mam to "nieco" utrudnione. |
jaki alkoholizm : o ostatio sie tlyko tak zdarza, ze dosyc czesto ![]() |
elfkaNenar napisał/a: |
Z mojego za często Łukasz ywstosował mi zakaz, a i tak o wszystkim nie wiedział ![]() Ja za chwile sie zakradam do koleżanki na łyka jacka danielsa... niami ![]() |
jakie są tytuly pozostalych pisoenek? *___* |
KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *^_^*
MAM CAŁY SOUNDTRACK WEISS KREUZ I JESTEM W SKOWRONKACH KYAAAAAAAAAAAAAAAAAAA *^_^* |
(mamy 10 osob.. lol.. 2 sie jescze dopisaly.. hahaha:d) |
normalna klasa w prywatnym liceum.. |
TomcioMag napisał/a: |
obudziłem sie dzis przed 7.... wstałęm ok 7:30
poszedlem pod prysznic ubralem sie itp itd posiedzialem rpzed kompem troche i pojechalem do komupla potem poszlismy do szkoły... po drodze spotkalismy kolegów i poszlismy nateren szokły posiedzielismy troche na boisku i poszlismy do parku na górke potem zobaczyc skejtpark .... niestety jeszcze nie skonczony ; o rozlezlismy sie po domach potem do mnie przyjechal mietem przykrecilismy mu rockring i pojechal do marka i wrocil do mnie posiedzial troche i pojechalismy do adriana i na rowerach w miasto ![]() ![]() ![]() ![]() |
A ja to dzisiaj w szkole bylem ;P
I bardzo chcialem zobaczyc jak wygladam z nowym avatarem:) |
Yan napisał/a: |
Bylem w kinie z klasa na Oliverze Twiscie,film tak nudny ze az zal doope sciska. |
no i wywiadowka byla... ciekawe czemu sie do mnie matka nie odzywa? |
kicp napisał/a: | ||
bo siedzisz na forum zamaist sie uczyc ![]() |
opętana napisał/a: |
najgorsze jest to, ze jesli mamy napisac WŁASNE refleksje i poglady na jakis temat to oni potrafią nawet dać 1;/ i jeszcze krytykują |
stotka napisał/a: | ||||
aj tam ![]() |
ja dostałam pałe za zadanie ale z gebelsa. |
Wczoraj z Otwieraczem sie zastanawialismy czy ten palec w kadrze na niektorych fotach to jakis efekt artystyczny :> |
Ariamehr napisał/a: |
http://masternail.pl/tao/3-6/2.htm
Lepiej to popraw, bo gdyby nie to, to zdjęcie nawet niezłe (takie na 3+ czy 4, a przez ten palec to na 2). |
Na paru fotkach to chyba byl kosz na smieci ... przy twarzy :DDDD |
REGULAMIN napisał/a: |
4. Na forum obowiązuje zakaz:
- używania wulgarnego słownictwa |
Sluchaj j-music albo idz spalic kogos na stosie zamiast czepiac sie normalnych ludzi. |
Ariamehr napisał/a: |
Tylko umyj ręce potem. |
"mowcie "NIE" swoim rodzicom
plujcie w twarz nauczycielom!" |
stotka napisał/a: |
kielbasa - za takim mega napisem:
"mowcie "NIE" swoim rodzicom plujcie w twarz nauczycielom!" dzisiaj zawisłl z mojej szfce:) yeah! no a na nim zdjyncia |
przez taką żałosną domenę umiera nasz kraj :/ |
Artoo napisał/a: | ||
Ratujmy Polskę przed złem, homoseksualistami i zepsuciem! |
Papierowa Tęcza napisał/a: | ||||
|
Napastnik napisał/a: | ||||||
Ale zawsze pozostaje przecież Ostateczne Rozwiązanie tej kwestii prawda? |
kasia0001 napisał/a: |
No dzisiaj to zeżarłam mnustwo cukierków w szkolce... bo są dzisiaj MOJE IMIENINKI!! |
Napastnik napisał/a: | ||||||
Ale zawsze pozostaje przecież Ostateczne Rozwiązanie tej kwestii prawda? |
opętana napisał/a: | ||
moje tez, a cukierków nie mialam xp hehehe ;] tak wiec wszystkiego naj :> |
stotka napisał/a: |
zal mi was, chlopcy:)
jak jeszcze nigdy nikogo. // kicp - pokaz mi, gdziez napisalam, ze jestem buntowniczka? hm? wrecz przeciwnie - zaprzeczylam. |
kasia0001 napisał/a: |
Pyta sie mnie : Jak ci ta liczba wyszła ... Ja: Normalnie... obliczyłam i tak wyszlo ...wystarczy dobrze dodac... to pan źle obliczyl ( tak żartem) ... i wszyscy w breche... |
Artoo napisał/a: | ||
Chwaląc sie tym plakatem chyba nie pozostawiasz watpiwosci. Ja nie powiesiłbym sobie na scianie plakatu ojca rydzyxa podczas gdy mi *tiki riki* nie odpowiada. |
Od ponad godziny poszukuję znaczenia określenia:
Para terrorystyczne grupy lewackie :/... troche to trudne :p Kurde świat to carim :/ |