Dzieci OnLine

PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - sms

s*y*l*w*i*a - Pią 22 Kwi, 2005 19:29
Temat postu: sms
podoba mi sie pewien chlopak i ja tez mu sie podobam poprosil mnie o numer komorki i dal mi tez swoj tyle ze minely dwa dni a on nic nie pisze mam napisac pierwsza??? a jak tak to co??? pomozcie!!!!
codi - Pią 22 Kwi, 2005 19:44
Temat postu:
Hmm fakt to on chciał nr. kom. i jako chłopak powinien pierwszy się odezwać, ale może jest bardzo zajęty i zapomniał lub kasy nie ma na komórce.
Możesz w takim razie coś do niego zapisać np:

Cześć to ja Sylwia czy mnie jeszcze pamiętasz ?
Poznaliśmy się w szkole.
Co słychać, co porabiasz ?
Odpisz

Po takim sms-ku chłopak powinien otrzeźwieć i się odezwać Very Happy
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 20:16
Temat postu:
zgadzam sie z codi.moze nie miec kasy etc albo moze zgubil twoj nr chyba ze zapisywal w komorce przy Tobie.
Puszczaj mu czasem sygaly,ale nie za czesto.
Pozatym smielej przez smsy niż live wiec mozesz zaproponowac spotkanie Wink
Ma... - Pią 22 Kwi, 2005 20:35
Temat postu:
Jasne odezwij sie,może on myśli że nia ma u Ciebie szans albo nie ma kasy jak napisali juz inni;)Życze powodzenia!!
Nikita - Pią 22 Kwi, 2005 21:03
Temat postu:
Może ten chłopak jest zbyt nieśmiały i czeka abyś ty się odezwała ? Wink
ajeczka11 - Sob 23 Kwi, 2005 10:25
Temat postu:
jasne ze jeślki nie pisze to napisz do niego sama!!Póść do niego chlipa moze tez odpowiem...Napisz do niego co słychać, odrobiłeś polak, co zadane z matmy...A w szkole jeśli chcesz żeebyście byli blizej siebie gadajcie razem wychodźcie ze szkoły i wogle stara siego do siebie przybliżyć lecz nie tak odrazu!!Najpierw posttaraj sie abyście zosali takimi dobrymi przyjaciółmi:wink:
Dopiero potem możesz myślec o chodzeniu
Kinga - Sob 23 Kwi, 2005 17:34
Temat postu:
A co to za problem ? zaden wstyd Smile

Napisz pierwsza co Ci szkodzi ... a tak bedziesz siedziala w nieskonczonosc czekajac Smile
mroweczka - Sob 23 Kwi, 2005 20:52
Temat postu:
Ja też już bym napisała...Zgadzam sie z Kinga, zaden wstyd. Napisz cos w stylu "hej, to ja Sylwia, co porabiasz? odpisz" i od czasu do czasu puszczaj sygnały ale nie za czesto,zeby sobie nie pomyślał:>.
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 21:31
Temat postu:
uwazam jak poprzedniczka.. napisac smsa mozna Smile w koncu to tylko sms.. a co bedzie potem to sie dopiero okaze..

w kazdym razie chyba warto probowac Smile
s*y*l*w*i*a - Nie 24 Kwi, 2005 10:18
Temat postu:
Bardzo wam dziękuje za pomoc. Puściłam mu sygnałka a on zadzwoniłVery Happy Tylko teraz zrodził się kolejny problem zaproponował mi spotkanie ja się zgodziłam tylko nie mam pojęcia o czym z nim gadać.
ajeczka11 - Nie 24 Kwi, 2005 11:06
Temat postu:
Może spróbuj dowiedziec sie czym się interesuje?Gry komputerowe, net muzyka...Jeśli idzieice do pizzeri czy kawiarni to moze o jedzeniu(Very Happy) np. jaką lubi pizze czy coś takiego...pogadajcie o WAS!!
Kinga - Nie 24 Kwi, 2005 11:10
Temat postu:
Brawooo Smile
Co do tematów Smile

TO zapytaj sie go czym sie interesuje ... jakiej myzyki słucha gdzie lubi bywać Smile
CO lubi jesc ... <rotfl> poozniej samo pojdzie
Moze sie złozy ze słuchacie tego samego zespołu Razz
mroweczka - Nie 24 Kwi, 2005 13:11
Temat postu:
Też gratuluję Razz A tematów jest naprawdę wiele...Zazwyczaj najlepiej rozmawiac o tym co Was łączy np. chodzicie do tej samej szkoły możecie poobgadywać nauczycieli :> itp itd etc.
Ma... - Nie 24 Kwi, 2005 17:51
Temat postu:
GratulujęVery Happy Życzę powodzenia.................. A gadajcie o byle czym,takie tam chodzby o szkole,filmach......
Ma... - Nie 24 Kwi, 2005 17:51
Temat postu:
GratulujęVery Happy Życzę powodzenia.................. A gadajcie o byle czym,takie tam chodzby o szkole,filmach......
Akacja12 - Wto 26 Kwi, 2005 22:02
Temat postu:
Oglądałaś tą reklame co wymieniali na jakie tematy możesz z chłopakiem gadać? I co nie zaisałaś sobie? No wiesz...
Girl Zone - Wto 26 Kwi, 2005 22:38
Temat postu:
gadaj o wszystkich/wszystkim byle nie o konkurencji (dopowiedz do postu Akacji)
nasty_girl - Sro 27 Kwi, 2005 07:48
Temat postu:
taaaaa bierzcie przyklad z reklam.. lol
Kinga - Sob 30 Kwi, 2005 18:37
Temat postu:
<rotfl>
DObra no a o czym Razz
- szkoła
- plany
- obgadywanie ludzi Razz
- pogoda Razz
- wakacje
- jakies smieszne akcje

Nyu Razz

- muzyka
- zainteresowania ... moze ksiazki ?
- film Smile
mavie93 - Wto 03 Maj, 2005 08:00
Temat postu:
Świetnie, że udało ci się z poprzednim problemem. Skoro masz nowy to powinniśmy pomóc. Arrow Pomyśl sobie, że on też ma ten sam problem co Ty. Najlepiej gdybyś wiedziała, jakie ma hobby. Ale jeśli nie wiesz, to po prostu porozmawiać z nim o : domie, szkole, rodzeństwie, jedzeniu, sporcie ulubionym, o tym co robi na codzień, zapoznajcie sie i mów co ci przyjdzie do głowy. Powodzenia Wink
Martula - Wto 03 Maj, 2005 20:11
Temat postu:
Napisz nam czy poszlas i co sie dzialo!!!Pozdrawiam powodzenia.Moze moze Love zobaczysz wszystko siem okaze!! Love tez bym tak chciala.............
#fallen_angel# - Sro 04 Maj, 2005 16:17
Temat postu:
s*y*l*w*i*a napisał/a:
Bardzo wam dziękuje za pomoc. Puściłam mu sygnałka a on zadzwoniłVery Happy Tylko teraz zrodził się kolejny problem zaproponował mi spotkanie ja się zgodziłam tylko nie mam pojęcia o czym z nim gadać.

a moze np. idzcie do ina???mozesz mu to zaproponować..a potem spacer..i bedziecie mieli o czym gadać -film......
Kinga - Sro 04 Maj, 2005 16:20
Temat postu:
OMG ... patrze na podpis Martuli ... znow to słowo SZEPSI ...
nie zroientowanych odsyłam do SB ...
Dobra teraz mam nadzieje ze ktos mi wytlumaczyz naczenie tego slowa :>
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 16:22
Temat postu:
Kinga napisał/a:
OMG ... patrze na podpis Martuli ... znow to słowo SZEPSI ...
nie zroientowanych odsyłam do SB ...
Dobra teraz mam nadzieje ze ktos mi wytlumaczyz naczenie tego slowa :>
Hehehe a może sexi Razz
Kinga - Sro 04 Maj, 2005 16:31
Temat postu:
A to juz nie mozna normalnie ? biggrin

I patrzcie Razz < do scv R2 i innych gadów ktore tez nie wiedzialy o co chodzi >
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 16:35
Temat postu:
No ja nie wiem o co tak naprawdę chodzi...
Ale sexi może być =]

To jak to będzie szło ?
-Jestes 100 SEXI osoba ktora gapi sie tu!-
Laughing
Donieq - Pią 20 Maj, 2005 13:14
Temat postu:
O wszystkimm....i o niczym Razz
Yarpen_Abbil - Pią 20 Maj, 2005 18:03
Temat postu:
Napisz mu cosik.... Nie wiem.... np. zapytaj czy cie pamieta itp......

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group