Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Mam problem :!:

Nirfanka - Pią 22 Kwi, 2005 20:43
Temat postu: Mam problem :!:
W osiemnastke mojej siostry wypada mi okres Exclamation nienawidze takich sytuacji:!:

czy da się w jakikolwiek sposób przesunąć ten termin Question słyszałam coś o

tabletkach hormonalnych ale nie wiem...sama nie wiem...co mi radzicie:?:
Anonymous - Pią 22 Kwi, 2005 20:48
Temat postu:
nom są takie przesuwaja okres
nie stosowalam ich biggrin wiec udaj sie do ginekologa,bo inaczej mozesz cos spaprac
a tabletki..hmm plastry też są Wink
codi - Pią 22 Kwi, 2005 20:49
Temat postu:
Być może można za pomocą jakiś tam tabletek ale czy warto ?
Nie lepiej poczekać te kilka dni aż sam minie ?
Po co się niepotrzebnie truć ?
Masz tampony, podpaski nie będzie tak źle Cool
ajeczka11 - Sob 23 Kwi, 2005 10:16
Temat postu:
ja bym nie polecała;)Mam sistre cioteczną(16 lat) a ona ma przyjaciółkei o na to wzięła-nie polecam! Naprawde nie polecam! Przecież chyba nie będziesz nic takiego robić w 18 ...tak mi sie zdaje:wink:
Elun - Sob 23 Kwi, 2005 10:20
Temat postu:
e tam, co za problem, ze w osiemnastke twojej siostry pojawi ci sie okres. No chyba, ze planujesz jakas nocke po tej zabawie Wink
ja zawsze mialam pecha i na prawie kazdej zielonej szkole albo na wyjedzie na wakacjach mialam okres.
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 14:34
Temat postu:
okres to nic strasznego i nie przeszkadza w dobrej zabawie na imprezie.. tylko pamietaj zeby nie brac tabletek przeciwbolowych jak bys miala zamiar pic..
Kinga - Sob 23 Kwi, 2005 14:45
Temat postu:
Eee Razz Moja kumpela piła podczas kuracji antybiotykowej ...
Normalnie niedowierzałam ze nie wylądowała na plukaniu zolądka
nasty_girl - Sob 23 Kwi, 2005 14:50
Temat postu:
Kinga no ja niestety mam bardzo nie mile wspomnienia co do mieszanki alkohol + antybiotyki.. moj pierwszy i jedyny szlaban po tej zabawie dostalam..
Kinga - Sob 23 Kwi, 2005 17:31
Temat postu:
No jak juz napisano tabletkami hormonalnymi mozesz ... ale nie radze Razz
ja bym na twoimmiejscu nie robila po co ingerowac w organizm
Akacja12 - Sro 27 Kwi, 2005 22:14
Temat postu:
Też mysle ze nie powinnaś się truć. Nie zakladaj super obcislych spodni to zalozysz se podpaske a jak juz bedziesz wiedziala ze jest to ewentualnie zmienisz na tampona. No chyba ze masz bardzo bolesne okresy - najwyzej bedziesz siedziala i zarla słuchając muzyczki też jakaś zabawa :D

AmazonkAA no to masz pecha - mi tez wypadl okres na zielona szkole i niestety jeszcze mi wtedy przeciekło - to bylo wieczorem kiedy gralismy w makao i jeden moj kolega widzial plame na krzesle ale on jest spoko i nie zareagowal jakos specjalnie :)
Shaleniec - Czw 28 Kwi, 2005 07:08
Temat postu:
jak jzu wczesniej wspomniano, mozesz uzyc tabletek hormonalnych, ale tylko za radą ginekologa! chociaz sama nie wiem, czy to az tak potrzebne. jesli masz dosyc lagodne okresy to lepiej nie przesuwaj, bedziesz mogla w czasie imprezy zmieniac podpaske nawet czesciej niz normalnie i na pewno nie ebdziesz czula az takiego dyskomfortu. Smile
pozdro.
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 07:08
Temat postu:
Kinga ale jak bys miala okres pare miesiecy non stop tez bys sie pewnie nie zastanawiala i biegla do ginekologa..
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 12:33
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Kinga ale jak bys miala okres pare miesiecy non stop tez bys sie pewnie nie zastanawiala i biegla do ginekologa..

Yy przepraszaaam ale o co chodzi Razz ( Bol maci moj umysł ajć ... )

NYu bo ja odpowiadałam na to :

Cytat:
W osiemnastke mojej siostry wypada mi okres nienawidze takich sytuacji:!:

czy da się w jakikolwiek sposób przesunąć ten termin słyszałam coś o

tabletkach hormonalnych ale nie wiem...sama nie wiem...co mi radzicie:?:

Wiec nie wiem o co chodzi biggrin
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 15:56
Temat postu:
Kinga bo mowisz zeby lepiej nie ingerowac w organizm.. ale sa przypadki ze trzeba cos z tym zrobic.. np baaaardo dlugi okres.. wina hormonow, i jezeli organizm sam ich nie wytwarza czasem trzeba je zarzyc..
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:23
Temat postu:
No wtedy tak

Ale w tym przypadku jest to niepotrzebna ... prawda ?

Po co faszerowac sie prochami zeby tylko przesunąc okres bo jest jakaś impreza ?
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 17:33
Temat postu:
nie no to to tak.. zreszta do imprezy watpie ze to by zdarzylo uregulowac.. moja kumpela po 4 miechac brania chormonow dopiero miala normalnie okres..
mała 13 - Sro 13 Gru, 2006 15:33
Temat postu:
nie mam jeszcze okresu ale zgadzam sie z dziewczynami nie faszeruj sie !! Very Happy
Anonymous - Sro 13 Gru, 2006 18:34
Temat postu:
Na przyszłość zapamiętaj: nie odnawiaj starych tematów.
Wystarczy spojrzeć na datę... Wielki mi problem.
rotorvator - Sro 13 Gru, 2006 18:34
Temat postu:
iq drozdza tez sie zdarza...

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group