Dzieci OnLine
PRZYJAŹŃ MIŁOŚĆ - Jak zagadac dziewczyne.itp
Bestia - Sob 23 Kwi, 2005 09:20
Temat postu: Jak zagadac dziewczyne.itp
No wiec "spotkałem"(zobaczyłem) dziewczyne, która mi sie bardzo spodobala,myślałem ze sie odkocham bo tak zawsze jest w mojej sytuacji,ale jakos do dzisiaj to sie nie stalo.Dowiedzialem sie ze ona mieszka niedaleko mnie, nawet ja widziałem. No zaden z kumpli jej nie zna, wiec musze sam ja poznac, i oto chodzi ze ja nie wygladam jak ksiąze z bajki, a ona mi sie bardzo podoba, no i chciałbym do niej podejsc i ja zagadac ,tylko jak?? mam takiego cykora ze poprostu mnie wyśmieje, a chciałbym zeby mnie pokochała za to jaki jestem a nie jak wygladam....
Nikita - Sob 23 Kwi, 2005 09:42
Temat postu:
Hmmm....Jest od Ciebie starsza, czy młodsza, czy w miarę, w tym samym wieku ? Bo to też ma znaczenie
Nie wiem, na twoim miejscu dowiedziałabym się o niej jak najwięcej rzeczy, czyli jak ma na imie itp. aby zdobyć jej numer GG [ o ile ma neta ] I przez GG jakoś do niej zagadać
Bestia - Sob 23 Kwi, 2005 10:20
Temat postu:
no jest raczej w moim wieku na 14-15 lat wyglada, na starsza napewno nie.GG raczej jej nie zodobede....
ajeczka11 - Sob 23 Kwi, 2005 10:34
Temat postu:
poprostu podejdz:Cześć jeste....Mieszkam tu nie daleko.A ty jak sie nazywasz? No i taak wejdź w rozmowę z nia ile ma lat do której klasy chodzi i tak stopniowo sie z nią zaprzyjaźniaj! Spotykajcie sie pod blokiem i bądźcie takimi qumpelami!
Elun - Sob 23 Kwi, 2005 10:37
Temat postu:
no to jesli nie bedziesz nawet w stanie, zeby zdobyc jej nr gg, to raczej nie pozostaje ci nic innego, jak zagadac do niej na zywo w cztery oczy.
Kinga - Sob 23 Kwi, 2005 10:39
Temat postu:
Działaj działaj
Przełam strach wiem ze to sie tylko tak mowi
Spróbuj sobie pwoiedzieć
"Jesli nie srobie teraz to juz nigdy" ... i do przodu
Anonymous - Sob 23 Kwi, 2005 17:59
Temat postu:
jezeli chodzicie do tej samej szkoly;jezeli ktos sie z nia bedzie rozpychał [chlopak raczej] to 'uratuj'
ją,albo podejdź do niej i zagadaj..np hej jak masz na imie..albo w tloku spytaj sie ktora godzina [jak ma zegarek] a potem a jak masz na imie etc etc jaka masz lekcje potem i wogule :] czasem trza zaryzykowac zeby cos osiagnac :]
Kinga - Sob 23 Kwi, 2005 18:04
Temat postu:
Mozesz podejsc w tzw beaggach jesli nosisz bluzie z kapturem bez napisu najlepiej bo to wiesniacko jak mawia sie nowoczesnie i pwoiedziec do niej " Heyy Yoo spoko laska jestes taka ziomalska skoczymy na chate i zrobimy prywatee " Yy nyuu :>
A na serio ... to przeciez sa miliony tamtów
pogoda
szkola
Zdobadz jej nr tel gg tak bedzie latwiej
Eithne - Nie 24 Kwi, 2005 21:22
Temat postu:
Po pierwsze jezeli będziesz chciał z nią nawiązać rozmowę to nie próbuj zgrywac jakiegos wielkiego niewiadomokogo
Poprostu bądź sobą i bądź naturalny. Podczas rozmowy staraj się zaglądać (nie gapic się) w oczy. Może wtedy będzie łatwiej...
Naturalność jest bardzo ważną cechą
Anonymous - Wto 26 Kwi, 2005 09:46
Temat postu:
cholere może to nie do końca na temat ale w tejd ziedzinie...a niestety odpowiednie tematy sa juz (za stare) więc wyskoczy mi mróweczka czy inna ajeczka ze bawie sie w archeologa ale to co zamieszcze nie może ujść płazem i bez wiedzy, tak sie moi kochani podrywa dziewczyny
:
http://www.album.astral.pl/album/fotos/408/70/603/12.jpeg
Elun - Wto 26 Kwi, 2005 11:30
Temat postu:
eh dobre dobre
czego to tu ludzie nie wymyslla.
nasty_girl - Wto 26 Kwi, 2005 16:15
Temat postu:
juz to kiedys widzialam.. i zastanawia mnie czy to taki zbieg okolicznosci czy autor pisal tak aby od razu to mialo ukryte znaczenie
Naomi - Wto 26 Kwi, 2005 17:32
Temat postu:
Jeśli zobaczysz, że ona wychodzi z domu nakładaj buty i też wyjdź !
Weź pieska czy co tam masz(zwierzęta rozczulają) i idź tą samą drogą co dziewczyna.
Kiedy będziesz koło niej przechodził zacznij uspokajać psa mówić ,, Nie... Nie skacz na taką fajną dziewczynę" (jeśli jeteś barzdo nieśmiały pomiń słowo ,,fajną").
No i zobacz co będzie =]
Powoedzenia!
Bamboocha - Sro 22 Cze, 2005 19:32
Temat postu:
podejdz do niej przedstaw sie i ona wtedy sie tez przedstawi.....
to proste, jak poznales wszystkich twoich znajomych
Francesca - Sro 22 Cze, 2005 19:43
Temat postu:
A ona ma psa? Bo jeżeli ma i wychodzi z nim na spacery, możesz podejść i zagadać o niego, jaka rasa, wiek, imię... A potem powiedzieć "Ładny, ale nie tak, jak właścicielka". A może Ty też masz psa? Zawsze możesz zaproponowac wspólne spacery
2.0 Powered by
phpBB modified v1.9 by
Przemo © 2003 phpBB Group