ehh dzięki
 ehh dzięki  

| Cytat: | 
| no, niby sie poprzytulałam (jeeej po imieniu) ale jakos tak.. eh, no niewaze | 
| panienka_wierzba nie masz sie czym martwic.. no chyba ze masz bolesny okres.. a jezeli nie to przeciez to jest jak kazdy inny dzien, i masz sie bawic jak bys nie miala tego okresu.. zreszta myslisz ze jak sie impreza rozkreci to ty bedziesz myslec tylko o tym.. na pewno zapomnisz i nie bedziesz sie tym wogole przejmowac.. | 
| rozstałam się z przyjaciółką | 

| Tsej napisał/a: | ||
| 
 | 

| no i widzicie lepiej być pragmatykiem jak ja...jest sie nieczułym zimnym jak kamień bezlitosnym a przede wszystkim takich rzeczy sie spodziewa w kazdym momencie | 
| Cytat: | ||
| 
   druga wersja? ...chodzisz tez z dziewcyznami? fajnie- wiesz ja też moge być dziewczynką    | 
 (lol)
 (lol)      
| nie wierze że jesteś nieczułym, zimnym i bezlitosnym (...) | 
| ale zabawić sie zawsze mozna | 
| Tsej napisał/a: | ||
| 
 Bo nie jestem, ale panno Katarzyno, wiary same z siebie nie powstają. | 
 Nauka,Miłość a przyjaciółka nie masz kogoś kto móglby ją dobrze zastąpić?
 Nauka,Miłość a przyjaciółka nie masz kogoś kto móglby ją dobrze zastąpić?     | Cytat: | 
| Tsej napisał/a: Cytat: nie wierze że jesteś nieczułym, zimnym i bezlitosnym (...) Bo nie jestem, ale panno Katarzyno, wiary same z siebie nie powstają. niby same z siebie nie ale nie mozna wierzyc we wszystko | 

wyjdzie podwójnie na dobre..oraz dowiedzieś nieprawdy memu oszczerstwu o bycie spaślakiem(czytso zaczepne ale moze sie okazac motywujące)
 wyjdzie podwójnie na dobre..oraz dowiedzieś nieprawdy memu oszczerstwu o bycie spaślakiem(czytso zaczepne ale moze sie okazac motywujące)

| panienka_wierzba napisał/a: | 
| zjadłam dzisiaj stanowczo za dużo słodyczy wieczorem bede sie katować ćwiczeniami   ale moze wszystko sie uda przeprowadzona kolejna powazna rozmowa chyba zaczyna sie robic lepiej | 

taki sztres
 taki sztres  
 ze chociaz cus zjadlam
 ze chociaz cus zjadlam  P
P