Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Problem z filmem

Eithne - Nie 24 Kwi, 2005 22:08
Temat postu: Problem z filmem
Otóż napisałam scenariusz i zamierzamy go zrealizować. Można by powiedzieć, że do szczę¶cia nie brakuje nic, oprócz chłopaka do roli. Jak zdobyc takiego? W gre wchodziły castingi, które odbyły się z liczb± uczestników: 0. Co więc mam zrobić dalej?

A wy jakby¶cie areagowali na wiadomo¶ć, że wasza koleżanka zamierza nakręcic film i co wogóle o tym my¶licie?
agag - Nie 24 Kwi, 2005 22:12
Temat postu:
wydaje mi się, że juz podejmował±¶ ten temat w innym dziale...
Anonymous - Nie 24 Kwi, 2005 22:15
Temat postu:
Jak za dużo wypiję to też miewam problemy z filmem.
frigg - Nie 24 Kwi, 2005 22:22
Temat postu:
Otwieracz napisał/a:
Jak za dużo wypiję to też miewam problemy z filmem.

z filmem to z filmem - bywa ze obsada dziwna Smile
ajeczka11 - Pon 25 Kwi, 2005 07:53
Temat postu:
Potrze i roli chłopako...Nic trudnego! Zapytaj jakiegos z którym masz dobre kontakty! Nie wierzę,że nie masz takiego kogo¶ Wink
Anonymous - Pon 25 Kwi, 2005 09:56
Temat postu:
Ja bym się napewno nadawał. Byłem już aktorem w "Różowej Landrynce" oraz w polskim filmie akcji "Inspektor Zawodowiec". No, a oprócz tego występuję często na estradzie: jestem wokalist± w Formacji ZBCC (serio!) a nasza piosenka jest na 8242 miejscu listy przebojów Wirtualnej Polski Razz
codi - Pon 25 Kwi, 2005 20:04
Temat postu:
Zapro¶ kilku chłopaków do siebie których dobrze znasz i uważasz że by się nadawali do roli i daj jakie¶ kwestie z scenariusza i karz zagrać jak się spodoba to bierz biggrin.
Albo przestestuj ich w szkołe Very Happy i to osobno bo mog± się pokucić że ich nie wybrała¶.
Kinga - Wto 26 Kwi, 2005 16:25
Temat postu:
codi eh ?? " kaz zagrać" ?

Niech raczje zbierze ekipe chetnych ... a nie taka lapanka " chodz chodz"
Nie kazdemu sie chce nie kazdy ma czas

EDIT :

Casting ? tak no mozes ztak zrobic wywiesic ogloszenie pwoiedziec znajomym Smile I znalezc tego jedynego
nasty_girl - Wto 26 Kwi, 2005 16:35
Temat postu:
kinga no pewnie jak by sie komus nie chcialo to by odmowil.. ;p
Kinga - Wto 26 Kwi, 2005 16:38
Temat postu:
Mi chodziło o to ze codi podchodzi tak jakby
Kazdy chciał zgarać te role w tym akurat filmie i w tym moemncie mialoby sie spełnic marzenie kazdego biggrin Nyu o to mi chodzlo bardziej tak biggrin
codi - Wto 26 Kwi, 2005 19:57
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Mi chodziło o to ze codi podchodzi tak jakby
Kazdy chciał zgarać te role w tym akurat filmie i w tym moemncie mialoby sie spełnic marzenie kazdego biggrin Nyu o to mi chodzlo bardziej tak biggrin

No oczywi¶cie jak by chciali Razz
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 09:09
Temat postu:
inspektor_nr4 napisał/a:
Ja bym się napewno nadawał. Byłem już aktorem w "Różowej Landrynce" oraz w polskim filmie akcji "Inspektor Zawodowiec". No, a oprócz tego występuję często na estradzie: jestem wokalist± w Formacji ZBCC (serio!) a nasza piosenka jest na 8242 miejscu listy przebojów Wirtualnej Polski Razz

:>
to tylko kilka miejsc od podium...

a ja się podpisuję pod King± Wink
Anonymous - Sro 27 Kwi, 2005 10:02
Temat postu:
choć uwielbiam występować na scenie jako aktor, wolałbym być reżyserem
Elun - Sro 27 Kwi, 2005 11:58
Temat postu:
tez mialam taki sam problem, jak krecilismy film do szkoly. Po prostu podeszlysmy z dziewczynami do upatrzonego chlopaka i sie go pytalysmy, czy niechcialby wystapic w naszym filmie jako "ktos tam". Jak nie chcial, to go przekonywalysmy, a jak sie juz w ogole uparl, ze nie, to szlysmy do nastepnego i tak w kolko, az w koncu wszylo na to, ze mialysmy 5 meskich aktorow.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group