Iśka napisał/a: |
Odchodząc od teamtu kabelka ![]() Mogę ocenić? Jeśli moge to patrz nizej, jesli nie to nie czytaj tego co nizej ![]() Ogólnie widać ze w zdjecia wkladasz dusze i ze nie pstrykasz co popadnie, podoba mi sie we wszystkich kapozycja, ale sa wg mnie drobne bledy (przepraszam ze sie tak wymadrzam). 1. tu - np. kwiat i pomysl swietne, ale nie pasuje mi do tego obrazka w tle ta zolta tabliczka czy cos ![]() 2. tu - kompozycja i pomysl swietny... zdjecie [cenzura], acz proporcjonalnie te kwiatki powinny byc wieksze, chociaz wiem ze to b. trudno uchwycic ![]() 3. to i to poprzednie - mi sie nie podobaja, zbyt albumowe, chociaz w tym fajne sa kolorki, taki przejzysty zielony 4. to - zdaje mi sie takie smutne... piekne, duzo przez nie wyrazilas, ale troche za monotonne ![]() 5. to - pomysl [cenzura], acz czegos mi tu brakuje. 6. to - mnie sie absolutnie nie podoba. 7. z trzech z tej serii - to najbardziej mi sie podoba. Wyraziste, duzo mowi. |
Tsej napisał/a: |
jak napisąłem ze jendo mi sie podoba to logicznie rzecz biorąc reszta nie...ale chciałem tego stwierdzenia zaoszczędzić |