Dzieci OnLine

Na luzie... - Jakis offtop o policji

nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 15:58
Temat postu:
EU07 czy ja narzekam? po prostu denerwuje mnie ze siedze na lawce a policja podchodzi czepiaja sie o wszystko a jak nie maja za co spiasac to za to ze ciemno jest wiec powinnam byc w domu (taki przypadek mialam zima.. godz moze kolo 19) wiec mi nie mow ze oni zajmuja sie tym co powinni..
EU07 - Czw 28 Kwi, 2005 16:34
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
EU07 czy ja narzekam? po prostu denerwuje mnie ze siedze na lawce a policja podchodzi czepiaja sie o wszystko a jak nie maja za co spiasac to za to ze ciemno jest wiec powinnam byc w domu (taki przypadek mialam zima.. godz moze kolo 19) wiec mi nie mow ze oni zajmuja sie tym co powinni..

No spisywanie tez jest jedna z metod dzialan Policji. A moze ta osoba co siedzi na laweczce to akurat jakis dealer narkotykow?
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 16:50
Temat postu:
czasami i chodzilo o dilowanie.. ale nic przy sobie nie mieli dlatego spisywali ich za siedzenie na lawce..
Noid - Czw 28 Kwi, 2005 16:57
Temat postu:
W pewnym stopniu podzielam zdanie nasty_girl ;] To jest lekko wkurzające jak Panowie Policjanci podchodzą i się czepiają o wszystko. Co ja takiego robie, że siedzę ze znajomymi na ławce o godzinie 20? Siedze, zachowuje sie kulturalnie i cicho, nikt się nie skarży, a tu podchodzi 3-sobowy patrol (boją się chodzić w 2, a pojedynczo to już wogóle Razz) i mowi, że zachowujemy się zbyt głośno, sąsiadom to przeszkadza i wogóle inne takie historie. Ok, rozumiem, taka jest ich praca, ale czemu mnie spisują jeżeli tak naprawdę nic nie robie?
Co do tematu to znam takie osob i 100% nie popieram tego co robią.
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 16:58
Temat postu:
oni wola sprawdzić każdego odrobine podejrzanego co to ma podkrążone oczy albo sie garbi na widok polcji...spytaj sie kingi jakie awanse i promocje dostaje zwykły glina jak złapie dealer'a

swoja dorga offtopuje ale, co do spisywania to z Otwieraczem jak jeszcze mieszkał blizej swojej szkoly to tam stała zawsze policja a my tamtendy chodzilismy na miecze...no i bylismy spisani raz na dwa tygodnie przynajmniej, raz nawet spisali dwie dziewczyny bo akurat ialy pecha w tym momencie powiedziec nam czesc biggrin
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:04
Temat postu:
hehehe Razz Ja to mam bardziej wtyki w kryminalnym niz w patrolówkach Razz

Seryjnie to co piszecie o tym spisywaniu to dla mnie nie mala sensacja jest bo sie z takim czyms nie spotkałam ... nigdy okolo godziny 21 za siedzenie gdzies czy chodzenie mnie nie spiasano ... moich znajomych również

Nie wiem to chyba zalezy od policjantów poprostu ... eh = =")
Noid - Czw 28 Kwi, 2005 17:06
Temat postu:
Kinga napisał/a:
Nie wiem to chyba zalezy od policjantów poprostu ... eh = =")

Zgadzam się, raz szedłem sobie koło 24, patrol mnie minął i nic. Innym razem o 20 zostałem spisany. No i do tego dochodzi miejsce zamieszkania ]:->
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:08
Temat postu:
Ale naprawde takie spiesywanie za nic nie no bezsens ... po 22 fakt takie maja prawo moga spisac nieletniego ... ale przed ? = =

A co do tych premii ... to moze po jakims czasie to w jakis sposob rzutuje ... bo wsyztsko jest spisywane kazdy dzien kazde zatrzymanie ... przejecia sluzby i wogole
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 17:25
Temat postu:
a mnie nie raz spisali, nieraz trzepali.. moze i racja wiedza ze znajomi diluja itd, ale tak jest czasami.. a czasami po prostu nie maja sie przyczepic..

swoja droga oni nie zauwaza nigdy nacpanego czlowieka.. ile razy balam sie czy cos zauwazam to przechodzili i nic nie widzieli.. a jak sie siedzi na lawce bez niczego przy sobie oni od razu sa pewni ze masz cos..
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:27
Temat postu:
Fajnie ... tya ...

Troche jak moja kumpela ... która sie zdziwiła bardzo ze ją trzepali ... znalezli u niej narkotyki ... spisali i jeszcze zabrali na komende !

Boshe jak ona sie dziwiła Razz
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 17:31
Temat postu:
no ale miala przy sobie wiec chyba rozumie.. dlatego wole zeby policja sie zajela innymi sprawami, a tym ze ktos se czasem kreske walnie to nie jest powod do 3 lat w zakladzie..
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:33
Temat postu:
To nie od Policji zalezy jakie jest prawo a od naszego rzadu ...

Policjanci wykonuja swoje obowiazki narkotyki sa nielegalne wiec sciagaja
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 17:53
Temat postu:
tak ale policja nie ma za zadanie trzepac kazdego kto im sie nie podoba..
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 17:58
Temat postu:
No tu juz sie zcazyna dyskusja o zlej i dobrej policji Smile
Taaa straszne ... jak ja pisalam not o nie spotkalam sie ejdzcze z tym odlamem zlej ...
Tzn ... spotkałąm sie ... ale takim najgorszym odlamem zlej polici

A taka co trzepie kogo poadnie arzcej nie Razz

No wiec coz Razz nie ma chyba o czym gadać bo wszedzie jest inaczej Wink
Holy Knight - Czw 28 Kwi, 2005 18:14
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
no ale miala przy sobie wiec chyba rozumie.. dlatego wole zeby policja sie zajela innymi sprawami, a tym ze ktos se czasem kreske walnie to nie jest powod do 3 lat w zakladzie..

Po pierwsze jest powód
Po drugie tłumaczyc ci nie będe bo i tak nie zrozumiesz może kiedyś w przyszłosci ale napewno ni teraz
PO TRRZECIE PROSIŁ BYM MODERACJE O POŁOŻENIE KRESU OFTOPOWI JAK CHCECIE DYSKUTOWAC O POLICJI ZAŁUŻCIE NOWY TEMAT CHĘTNIE SIE WYPOWIEM>
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 18:16
Temat postu:
= = ...

Najlepiej byloby temat podzielić ... O !
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 18:36
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:

Robia cholernie dobrze!
Czemu mam sie bac wracac wieczorem do domu?
Wogole przebywanie w grupach po godzinie 20 powinno byc karane ;]
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 19:42
Temat postu:
Co się spisywania czepiacie- traci się najwyżej 5-20 minut. Bardziej wkurzające są mandaty za niektóre wykroczenia, ale w końcu to nie wina policji- takie jest prawo.
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 19:47
Temat postu:
Ant0n rozumiem ze jak wieczorem wracasz do domu boisz sie gdy zobaczysz 3 mlodsze od siebie dziewczyny?
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 19:47
Temat postu:
nasty zawsze mogą sie na niego rzucic i go zgwałcic !
On jeden one 3 ( a co ze mlodsze wiecej sily maja <rotfl> )
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 19:53
Temat postu:
moze potwora go bije i ma teraz uraz i boi sie wszystkich..
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 20:41
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
Ant0n rozumiem ze jak wieczorem wracasz do domu boisz sie gdy zobaczysz 3 mlodsze od siebie dziewczyny?

pewnie bylyscie bardzo cicho
i pewnie zawsze siedziecie tylko w 3, bez zadnych starszych kumpli w liczbie 28 ;]
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 20:45
Temat postu:
Ant0n no roznie to bywa ale akurat wtedy siedzialysmy we 3.. trzy "grzeczne" milutkie dziewczynki.. ;p
Holy Knight - Czw 28 Kwi, 2005 21:39
Temat postu:
Czy jest tutaj jakiś moderator ????????
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 21:47
Temat postu:
Mróweczka i Pułkownik Nikt jak chcesz zglosić offtopa jak mniemam to napisz do kogoś z nich =]
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 21:47
Temat postu:
To bylo pytanie retoryczne Smile
Anonymous - Czw 28 Kwi, 2005 21:49
Temat postu:
A ja jestem durnasem nie przejmój się...
Uuuuuu mam mały mózg jesli go wogóle mam =]
Pulkownik Nikt - Czw 28 Kwi, 2005 21:57
Temat postu:
A wiec mowie koniec offtopa.
Kolejny offtopowy post - ostrzezenie.

Obowiazek wypelniony. Temat zostal uratowany
Holy Knight - Czw 28 Kwi, 2005 21:59
Temat postu:
W sumie byłbym wdzięczny o wydzielenie tego poliyjnego wątku ale nie nalegam
nasty_girl - Czw 28 Kwi, 2005 22:34
Temat postu:
no i zostalo wydzielone.. ;p
Pulkownik Nikt - Czw 28 Kwi, 2005 22:34
Temat postu:
owszem
I tak oto znow triumfuje nad zlem i wystepkiem.
Kinga - Czw 28 Kwi, 2005 22:59
Temat postu:
na moja prywatna prozbe kuna Nyuu ! Razz ale dobrze sie stało Razz
Noid - Nie 01 Maj, 2005 18:57
Temat postu:
Znowu mam coś do policji xP Otóż dzisiaj, kulturalnie sobie czekam aż otworzą bramy na stadion, wkońcu otwierają, przede mną stoi facet z jakimś chłopakiem w mniej więcej moim wieku. Sprawdzenie biletu, żadnego przeszukania i puszcza ich dalej. Nadchodzi moja kolej, sprawdzają bilet i... najpierw sprawdzają wykrywaczem metali czy czegoś nie mam, później każą opróżnić kieszenie i pokazać wszystko co mam, na samym końcu skonfiskowali mi napój w szklanej butelce, bo może on zastać użyty jako broń czy coś takiego ;] Gdzie jest ta pieprzona sprawiedliwość?
nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 19:26
Temat postu:
no wlasnie.. kieruja sie pozorami.. a nie kazdy lysy w dresach jest przestepca..
Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 19:45
Temat postu:
no cóż bardzo mi sie kiedyś podobała jedna sytuacja
siedze z koleżanką jest dośc ciemno zima godzina 21 i stoi na drugim końcu parkingu radiowóz:] chodzi o parking - szubienice i o ten radiowóz opiera sie dwóch policjantów i piwo popijają. i w pewnym momencie my wstajemy i idziemy oni puszki odstawiają wsiadają do radiowozu i na nasz widok jak przechodzimy kołonich zaczynają wysiadać i sie pytać czy my pełnoletnie:D
Kinga - Pon 02 Maj, 2005 13:08
Temat postu:
Heh ... no to fajni policjanci ... zaiste biggrin
Btw ... no co mieli sobie w piciu piwa przeszkadzac Razz ... Jak zaczęłyscie "uciekać" im z pola widzenia no to musieli jednak przerwac "libacje" biggrin
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 14:02
Temat postu:
noo... a policji nie ma tam gdzie np ludzie publiczne ziolo jaraja.. dzisiaj znow mialam okazje popatrzyc przez okno babci.. a potem sie dziwie skad moja mama ma informacje ze moi znajomi cpaja.. wrr

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group