Na luzie... - Łańcuszki zerwane i przerwane Crakken - Nie 01 Maj, 2005 09:45 Temat postu: Łańcuszki zerwane i przerwane
A ja... No nie pamieram, ale tego było tak dużo, że dawno nie powinienem mieć kompa, stracić wszystkich kolegów i przyjaciól, co krok powinien we mnie walić piorun i nigdy w życiu już się nie zakochać. A teraz wasze łańcuszki! Noid - Nie 01 Maj, 2005 09:52 Temat postu:
Przerywam każdy jaki dostanę, a dostaje dużo ]:-> Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 10:01 Temat postu:
Także przerywam każdy, jaki dostane. Powinnam już 3 razy zginąć, nie mieć szczęścia, chorować, stracić znajomych i przyjaciół.... i co? i gów*no Nienawidze tych wszystkich łańcuszków.... Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 10:09 Temat postu:
Nie rozsyłam żadnego. Co prawda, jestem nieszczęśliwa, ale tak było też przed tym wszystkim. Ostanio znowu jakiegoś dostałam. I pomyślałam, że RAZ jeden jedyny raz roześle. Pożałowałam tego, wszyscy na mnie nablugali Już nigdy nic nie roześle.
P.S. Co innego, że łańcuszków o papieżu też nie rozsyłałam. codi - Nie 01 Maj, 2005 10:53 Temat postu:
Łańcuszki to niezłe gów**.
Każdy przerywam xD. Napastnik - Nie 01 Maj, 2005 11:17 Temat postu: http://www.chains.orb.pl/Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 13:04 Temat postu:
Każdy łańcuszek przerywam i wyszło mi że jestem bez serca, nikt sie nigdy we mnie nie zakocha ( ) bede mieć nieszczęście, pewnego ranka obudze się z wysypką na twarzy etc. nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 13:46 Temat postu:
ja przez osatnie pare miesiecy nie przerwalam zadnego bo zaden do mnie nie doszedl.. a tak to przyrywalam wszystkie ktore dostawalam.. Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 14:39 Temat postu:
[...] ::PtyLuQ:: - Nie 01 Maj, 2005 14:49 Temat postu:
Ja każdy przerywam a dostaje duuuużo xD . mroweczka - Nie 01 Maj, 2005 15:14 Temat postu:
Ja też każdy przerywam... osttnio zaczelam zjezdzac wszystkich, ktorzy mi przesylaja Nienawidzę tego. "jesli tego nie roześlesz dalej, nie masz serca"...Ta jasne, już lece Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 15:24 Temat postu:
tysiace.
jedyne co to to o Papiezu wyslalam jeden i pozalowalam :/ Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 15:34 Temat postu:
Ja tylko raz wysłałam do wszystkich fanów łańcuszków =/... a oto on
http://www.nielancuszkom.prv.pl/Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 16:04 Temat postu:
a ja pisze "maxymalnie trzy razy możesz wysłac mi łańcuszek jeszcze raz go wyślesz i cie zablokuje czy jeszcze dwa razy..." i działa a jak nie to blokuje nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 16:28 Temat postu:
text filter trzeba se ustawic i lancuszkow zadnych nie bedziecie dostawac..
na szczescie wiekszosci znajomych wystarczylo powiedzenie ze nie chce takich wiadomosci i nie wysylaja...
Stołek http://opisy-gg.serw.org/Ona89 - Nie 01 Maj, 2005 17:09 Temat postu:
Pierwszy raz słyszę o czyms taki jak tekst filter i nie wiem gdzie to się ustawia.
Ja wszystkie łańcuszki przerywam i po treści jednego z nich, wnioskuję, że powinnam już nie żyć. nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 17:48 Temat postu:
Ona89 napisał/a:
Pierwszy raz słyszę o czyms taki jak tekst filter i nie wiem gdzie to się ustawia.
wtyczka w power gg.. Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 17:51 Temat postu:
filtry sa do [cenzura]
ja wole zablokowac ;] Elun - Nie 01 Maj, 2005 18:02 Temat postu:
ja przerywam chyba kazdy mozliwy lancuszek, jaki dostane
dla mnie to jest beznadziejne i wiesniackie rozsylanie tekstow w stylu "jesli nie wyslesz tego do xxx osob, to cie przejedzie tramwaj" nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 18:07 Temat postu:
Ant0n to jak ktos ze znajomych wysle ci lancuszka bo nie wie ze nie lubisz tego to od razu blokujesz? Crakken - Nie 01 Maj, 2005 19:26 Temat postu:
Szajs, szajs, szajs. Jedyne co przesłałem kiedykolwiek to ten łańcuszek o statusie gg. to przydatne, bo na tlenie jest a na gg nie ma. Anonymous - Nie 01 Maj, 2005 19:32 Temat postu:
a ja jak sie przesiadłam na tlena to dostawalam dużo spamu [od numerów gg!!] że wejdz na mojego blogaska bla bla bla a na gg nigdy nie bylo takiego spamu nasty_girl - Nie 01 Maj, 2005 19:51 Temat postu:
a ja mam wloczonego ignoranta wiec zadne nieznajome mi osoby nie pisza do mnie.. <jupi> Crakken - Nie 01 Maj, 2005 20:09 Temat postu:
Co do wypowiedzi Gabry: MUSZĘ korzysać z tlen.pl ponieważ mam problemy z OutLook'iem a na inną skrzynkę jakoś mi się nie chce przesiąść.Teraz sprawa spamu. Jeśli jakiś już idzie to zauważyłem że w rownych proporcjach na obu komunikatorach.