Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - czy powinnam kupić stanik??

kociaczek - Pon 02 Maj, 2005 20:13
Temat postu: czy powinnam kupić stanik??
Cześć! Mam w biuście 71cm a pod biustem 69cm. Czy powinnam kupić stanik? Pomóżcie!
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 20:14
Temat postu:
nie. za mała roznica. poczekaj az bedziesz miala 7 cm roznicy. :/
Maria 12 - Pon 02 Maj, 2005 20:19
Temat postu:
wejdź na strone triumpha i zobacz jaki masz rozmiar ae uważam że masz zamałe piersi na stanik kup sobie topik zresztą jak chcesz to zależy od wygody ja mam 71 w biuscie mam 7 cm różnicy a nie mam dużych piersi i nie nosze ale mam zamiar narazie nie widziałam takich małych rozmiarów 70aa czy 65aa ani topów nie widziałam na mnie
Ona89 - Pon 02 Maj, 2005 20:29
Temat postu:
Kiedyś zapytałam siostrę skąd wiedzieć, ze potrzebny już jest stanik i odpowiedziala "No to się czuje" i miałą racje. Ja o swój pierwszy stanik poprosiłam, kiedy zaczęłam czuć, że podczas biegu biust mi się lekko trzęsię, a stanik dostałam po kilku miesiącach, bo mamusia zawsze miała jakąś wymówkę, żeby mi go nie kupić, ale w końcu musiała Wink
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 20:30
Temat postu:
kup se stanik sportowy jezeli chcesz.. nie taki zeby byly miseczki tylko jak by taki obcisly topik.. przy takim biuscie powinno ci starczyc..
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 20:31
Temat postu:
Zdecydowanie nie. Bez obrazy, ale ty nie masz na co założyć tego stanika Wink 2 cm to naprawde malutka różnica, moim zdaniem ledwo zauważalna. Tak jak powiedziała Heyah poczekaj aż bedzie gdzieś 7-10 cm różnicy i wtedy kup. co Wam sie tak spieszy do tych staników Rolling Eyes
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 20:34
Temat postu:
blackLady napisał/a:
co Wam sie tak spieszy do tych staników Rolling Eyes
No wiesz chłopaki na to lecą (żart) Razz
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 20:40
Temat postu:
taaa bo to takie podniecajace poszczelac dziewczynie ze stanika..

no wiesz teraz chca pokazac jakie to sa dojrzale itd.. a za miesiac bedziemy im odpowiadac w ich postach typu "biustonoze sa nie wygodne, nie chce ich nosic" ze musza sie przyzwyczaic..
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 20:42
Temat postu:
Stokrotka napisał/a:
blackLady napisał/a:
co Wam sie tak spieszy do tych staników Rolling Eyes
No wiesz chłopaki na to lecą (żart) Razz

No wiesz.... Niektórzy wolą jak co nieco prześwituje spod bluzki Razz
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 20:46
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
taaa bo to takie podniecajace poszczelac dziewczynie ze stanika..

no wiesz teraz chca pokazac jakie to sa dojrzale itd.. a za miesiac bedziemy im odpowiadac w ich postach typu "biustonoze sa nie wygodne, nie chce ich nosic" ze musza sie przyzwyczaic..

Dokładnie... Bedzie coś takiego: "nienawidze chodzić w tym staniku! On obciera,drapie i jest taki niewygodny!! Co mam zrobić? Pomocy!"
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 20:48
Temat postu:
a my powiemy... kazal ci sie ktos spieszyc? chcialo sie byc dojrzalym to teraz trzeba cierpiec:d
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 20:50
Temat postu:
No cóż też tak miałam że nie mogłam sie przyzwyczaić :/

A raz debile z mojej klasy strzelali mi ze stanika aż sie porwał i zamek połamał i do kosza :/
nasty_girl - Pon 02 Maj, 2005 20:56
Temat postu:
hehe mi na szczescie nie szczelali.. bo jak ja zaczelam to jescze nikt w klasie nie nosil wiec koledzy jescze nie mieli tego typu pomyslow.. dopiero potem zaczeli sie podniecac szczelaniem jak jakas dziewczyna zaczynala nosic..
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 20:58
Temat postu:
Nasty: Dokładnie to powiemy Twisted Evil
Stokrotka: Szczerze powiedziawszy,to mi sie jeszcze nidy nie zdażyło,żeby mi ktos ze stanika strzelał Very Happy Jaka ja mam dobrze wychowaną klase Very Happy
_szyszka - Pon 02 Maj, 2005 21:00
Temat postu:
To prawda ! Jeszcze nie potrzebujesz stanika Wink A u nas to dziewczyny takie co mają 12 lat to nosza staniki chociaż są płaskie jak deski i mysle ze maja je tylko dla pokazu - szpanerki Razz
Anonymous - Pon 02 Maj, 2005 21:03
Temat postu:
blackLady napisał/a:
Stokrotka: Szczerze powiedziawszy,to mi sie jeszcze nidy nie zdażyło,żeby mi ktos ze stanika strzelał Very Happy Jaka ja mam dobrze wychowaną klase Very Happy
No masz bo moja klasa jest najgorsza w całej budzie :/ Ale ogólnie jest spooko biggrin
madzia091 - Pią 17 Lis, 2006 19:43
Temat postu:
ja jak mialam takie piersi jak ty to jeszcze nie nosielam ale znam duzo osob (chodza ze mna do klasy) co maja takie piersi jak ty i nosza biustonasz choc ja uwarzam ze to przesada

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group