Dzieci OnLine

Gry i programy komputerowe - Pytanko dotyczące GG

Anonymous - Wto 03 Maj, 2005 10:06
Temat postu: Pytanko dotyczące GG
Hm... mam takie jedno, małe pytanko...
Słyszałem kiedyś, że podobno w GG jest możliwość takiego ustawienia opcji, aby opisy samoczynnie zmieniały się w kilkusekundowych odstępach.
No i muszę się zapytać, czy takie coś jest w ogóle możliwe, a jeśli już to jak to zrobić :].

(Pytanie na życzenie mojego kolegi, bo mi nie chce się szperać w opcjach żeby sprawdzić, czy to prawda Razz)
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 10:10
Temat postu:
jest.. jaks wtyczka do powera tak dziala.. nawet gdzies ja mam.. zaraz zobacze jak cos podam ci nazwe..

autostatus...
Anonymous - Wto 03 Maj, 2005 10:22
Temat postu:
Wielki dzięki :]. Niech Ci to bozia w dzieciach wynagrodzi, czy jak tam zechcesz Wink.
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 10:32
Temat postu:
Himitsu.. niech wynagrodzi ale jakos inaczej.. narazie nie w dzieciach;p moze za pare lat ;p
Anonymous - Wto 03 Maj, 2005 12:48
Temat postu:
tam są gotowe staty nawet fajne (: :p
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 12:57
Temat postu:
no mozna dac tekst z listy, ale nie bede ryzykowac bo mi jakis smieszny wyskoczy... albo co leci w winampie.. no ale po co mi to by bylo? zostane przy moim opisie..
Kinga - Wto 03 Maj, 2005 13:51
Temat postu:
<rotfl> Ja jak kiedys wlaczyłam autostatus Razz TO ludzie mi sie zaczeli wnerwiać <rotfl>
Ustawiłam z listy którys <rotfl> No i denerwowało ich pikanie co 10 sekund biggrin
Akacja12 - Wto 03 Maj, 2005 14:20
Temat postu:
Ta mnie też to wkurza biggrin ale teraz mam ustawione że informuje mnie tylko z niedostępnego biggrin
Anonymous - Wto 03 Maj, 2005 17:39
Temat postu:
Kinga napisał/a:
<rotfl> Ja jak kiedys wlaczyłam autostatus Razz TO ludzie mi sie zaczeli wnerwiać <rotfl>
Ustawiłam z listy którys <rotfl> No i denerwowało ich pikanie co 10 sekund biggrin

Toć to przecież można w opcjach zmienić, żeby nie pikało... =="
nasty_girl - Wto 03 Maj, 2005 21:40
Temat postu:
no wlasnie... ja mam ustawione tylko zeby bylo widac jak ktos wchodzi z niedostepnego na niewidoczny i odwrotnie... a tak.. jak niektore osoby zmieniaja co chwile na JaKiEs SmIeShNe statusiki to szlag moze trafic..

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group