blackLady napisał/a: |
Eeeeee od kiedy facet traci dziewictwo? A moze ja o czymś nie wiem? A po drugie walenie konia może sie źle dla ciebie skończyć,przecież koń to silne zwierzę,a jak cie kopnie to może zaboleć i to bardzo...to żart oczywiście |
scv napisał/a: | ||
Dobrze to ujęłaś ![]() A wtedy może dojść do sytuacji w której już nie bedziesz mial czego tracić ![]() |
Christine fan napisał/a: |
Przepraszam,ze sie wtrace,ale mozecie wreszcie przestac pisac roznych rzeczy malymi literkami?Jak sie cos mowi,to albo sie to mowi po ludzku,albo wcale.I nie chodzi tu bynajmniej,ze nie umiem sobie tego tekstu wkleic do notepada... |
Christine fan napisał/a: |
Bardzo Ci za to dziekuje.Dla niereformowalnych mam probke:bla bla bla bla bla bla bla taka czcionka zwykle dopisuje sie glupotyFajnie? ![]() |
Gabra napisał/a: |
nie.
tak to wszystkie dzieci byłyby rozdziewiczone przez siebie samych ![]() |
Gabra napisał/a: |
no co?
chodzilo mi o chłopcow ;/ |
adam(o)_1991 napisał/a: |
no bo dziewictwo to jest takie cos ze jeszcze sie nie uprawialo sexu, no a jak sie wali konia to sie tez traci dziewictwo? |
panienka_wierzba napisał/a: |
a wiec
z nazwą tematu przesadziłes masz 14 lat i nie potrafisz odróżnić seksu oralnego od masturbacji - -" poza tym nie poprzez masturbacnie nie mozesz sie rozprawiczyc rozdziewiczyc sie moga tylko kobiety |
nasty_girl napisał/a: |
a ja sie dziwie ze jeszcze nie zostal zbanowany za to wszystko co tutaj wypisuje.. |
nasty_girl napisał/a: |
a co mamy sie wszyscy powtarzac i pisac to samo.. co to jest sex oralny? |