Dzieci OnLine

SEKS - s3x oralny

adam(o)_1991 - Sro 04 Maj, 2005 17:50
Temat postu: s3x oralny
no bo dziewictwo to jest takie cos ze jeszcze sie nie uprawialo sexu, no a jak sie wali konia to sie tez traci dziewictwo?
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 17:52
Temat postu:
Mi się wydaje że tak, bo seks to seks ;P
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 17:53
Temat postu:
Boze,za jakie grzechy zeslales na forum tego durnia? ;(
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 17:56
Temat postu:
Co ma sex oralny do masturbacji????? Jak się masturbujesz nie tracisz moim zdaniem dziewictwa. Na przyszłość proponuję abyś nie mylił pojęć bo sex oralny nie równa się masturbacja. To 2 diametralnie różne rzeczy. Gdzieś na pewno znajdziesz encyklopedię zawierającą znaczenie takich wyrażeń.
Elun - Sro 04 Maj, 2005 18:03
Temat postu:
trzymajcie mnie, bo zaraz padne
myslales moze, zeby sie udac do seksuologa????????????
tam on chetnie poodpowiada ci na twoje coraz to bardziej wymyslane pytania

-------------

Oczywiscie, ze sie nie traci!!!!!!!!!!!!

.
Crimson Lady - Sro 04 Maj, 2005 18:04
Temat postu:
omasz ==;;
adam, bez obrazy, ale czy ty jestes takim idiota, zeby w tym wieku nie wiedziec co jest co, czy tylko udajesz? _^_
pierwsze primo: dziewictwo traci kobieta i jest to widoczne, bo przy stosunku przebija sie blone dziewicza.
drugie primo: facet nie straci dziewictwa, facet moze sie jedynie 'rozprawiczyc'
trzecie primo: jak 'sie wali konia', to sie niczego nie traci. po prostu sie masturbuje i tyle!
i nie zadawaj durnych pytan ==" wysil sie i poszukaj w necie, tego jest mnostwo :P
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:07
Temat postu:
Eeeeee od kiedy facet traci dziewictwo? A moze ja o czymś nie wiem? A po drugie walenie konia może sie źle dla ciebie skończyć,przecież koń to silne zwierzę,a jak cie kopnie to może zaboleć i to bardzo...to żart oczywiście
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:09
Temat postu:
blackLady napisał/a:
Eeeeee od kiedy facet traci dziewictwo? A moze ja o czymś nie wiem? A po drugie walenie konia może sie źle dla ciebie skończyć,przecież koń to silne zwierzę,a jak cie kopnie to może zaboleć i to bardzo...to żart oczywiście

Dobrze to ujęłaś Razz

A wtedy może dojść do sytuacji w której już nie bedziesz mial czego tracić Razz
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:15
Temat postu:
scv napisał/a:
blackLady napisał/a:

Dobrze to ujęłaś Razz

A wtedy może dojść do sytuacji w której już nie bedziesz mial czego tracić Razz

Taaakkk,dobrze,że to dodałeś Razz należało by mu sie =P
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:19
Temat postu:
Przepraszam,ze sie wtrace,ale mozecie wreszcie przestac pisac roznych rzeczy malymi literkami?Jak sie cos mowi,to albo sie to mowi po ludzku,albo wcale.I nie chodzi tu bynajmniej,ze nie umiem sobie tego tekstu wkleic do notepada...
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:21
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Przepraszam,ze sie wtrace,ale mozecie wreszcie przestac pisac roznych rzeczy malymi literkami?Jak sie cos mowi,to albo sie to mowi po ludzku,albo wcale.I nie chodzi tu bynajmniej,ze nie umiem sobie tego tekstu wkleic do notepada...

No dobrze,juz nie bede Rolling Eyes Ostatnio sie tak jakoś przyzwycvziłam....
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:24
Temat postu:
Bardzo Ci za to dziekuje.Dla niereformowalnych mam probke:bla bla bla bla bla bla bla taka czcionka zwykle dopisuje sie glupotyFajnie? Neutral Bo jak dla mnie co najmniej glupie i bez sensu.Moze sie i czepiam,ale mowie co mnie boli,i nie przestane.Koniec,kropka.
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 18:56
Temat postu:
Christine fan napisał/a:
Bardzo Ci za to dziekuje.Dla niereformowalnych mam probke:bla bla bla bla bla bla bla taka czcionka zwykle dopisuje sie glupotyFajnie? Neutral Bo jak dla mnie co najmniej glupie i bez sensu.Moze sie i czepiam,ale mowie co mnie boli,i nie przestane.Koniec,kropka.

I bardzo dobrze,że mówisz to co myślisz :] Ja już przestałam,nie wiem jak inni Very Happy
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 19:08
Temat postu:
nie.
tak to wszystkie dzieci byłyby rozdziewiczone przez siebie samych Cool
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 19:27
Temat postu:
Gabra napisał/a:
nie.
tak to wszystkie dzieci byłyby rozdziewiczone przez siebie samych Cool

Mów o sobie Razz
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 19:54
Temat postu:
no co?
chodzilo mi o chłopcow ;/
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 19:57
Temat postu:
Gabra napisał/a:
no co?
chodzilo mi o chłopcow ;/

Nie obrażaj siem Razz pisałam to w sensie żartu Razz a podopna ja jestem obrażalska hiehehe Mr. Green
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 20:02
Temat postu:
;( przeprzaszm %_%
dobra nie offtopujmy ;]
codi - Sro 04 Maj, 2005 20:16
Temat postu: Re: s3x oralny
adam(o)_1991 napisał/a:
no bo dziewictwo to jest takie cos ze jeszcze sie nie uprawialo sexu, no a jak sie wali konia to sie tez traci dziewictwo?

Buhahahahaha. Shocked
O stary żeś dał czadu xDDD.
adam(o)_1991 - Sro 04 Maj, 2005 20:27
Temat postu:
kur... dziwne ze niektorzy umia normalnie odpowiedziec
panienka_wierzba - Sro 04 Maj, 2005 20:29
Temat postu:
a wiec
z nazwą tematu przesadziłes
masz 14 lat i nie potrafisz odróżnić seksu oralnego od masturbacji - -"
poza tym nie poprzez masturbacnie nie mozesz sie rozprawiczyc
rozdziewiczyc sie moga tylko kobiety
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 20:29
Temat postu:
Na takie pytanie nie da się normalnie odpowiedzieć Razz A jeśli Ci się nie podoba tutaj to nikt Cię nie zmusza abyś się tu pojawiał, podejrzewam, że są tacy, dla których Twoja nieobecność bylaby błogosławieństwem.
codi - Sro 04 Maj, 2005 20:43
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
a wiec
z nazwą tematu przesadziłes
masz 14 lat i nie potrafisz odróżnić seksu oralnego od masturbacji - -"
poza tym nie poprzez masturbacnie nie mozesz sie rozprawiczyc
rozdziewiczyc sie moga tylko kobiety

Ale Adam może być dziewczyną (nic nie wiadomo xD).
I chce się rozdziewiczyć xDD.
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 20:46
Temat postu:
A któż go tam wie, ale jakoś dziewczyny mi się zawsze wydawały mądrzejsze i mi to nijak nie pasuje w takowym przypadku.
malina160 - Sro 04 Maj, 2005 21:18
Temat postu:
błagam niech ktoś zamknie ten temat bo jest on zupelnie bez snsu jach on nie wie czy jest chłopakiem czy dziewczyna to jego sprawa a niech nie wypisuje takich bzdur na forum bo tylko je zaśmieca w dodatku ja nie odróżna masturbacji od sexu oralnego to nie tak jak wszyscy radzili niech poszuka w necie (napewno znajdzie bo jest tego pełno) albo niech się przejdzie do biblioteki (tam rownież książek na te tematy nie brakuje) Laughing cchyba że jest juz takim imbecylem że czytac nie umie Very Happy Wink Confused a jak nie wie jako kto się urodził to niech spyta mamusię napewno mu odpowie Very Happy
Anonymous - Sro 04 Maj, 2005 21:21
Temat postu:
Gabra - czytałam w książce, że każde dziecko w dzieciństwie sie task jakby masturbowało, poznając tym swoje ciało Wink I to normalne.

Co do tematu - nie.
adam(o)_1991 - Czw 05 Maj, 2005 14:09
Temat postu:
przeciez sex oralny to jest mastrubacja - uprawianie sexu z samym soba, gdzies to w necie przeczytalem, wiec co glupoty piszecie madrale?
panienka_wierzba - Czw 05 Maj, 2005 14:15
Temat postu:
sex oralny
jest to sex poprzez pieszczenie ustami lub językiem
zarządów płciowych partnera ;/
i kto tu jest qrwa mądralą
Napastnik - Czw 05 Maj, 2005 14:24
Temat postu:
Gdyby to jeszcze śmieszne było... Człowieku, naprawde wątpie aby istniał taki idiota, który kreuje się mi przed oczyma po przeczytaniu Twoich postów... Mam nadzieje, że tylko udajesz, bo mój dotychczasowy światopogląd może legnąć w gruzach Wink .
Kinga - Czw 05 Maj, 2005 15:06
Temat postu:
Seks oralny nie jest masturbacja !

MASTURBACJA nazwyamy SAMODZIELNE zaspokajanie popedu plciowego
Czyli sobie robisz swoja wlasna reka cos Razz

SEKS ORALNY jets to zaspokajanie PARTNERA ... pieszczenie USTAMI !

Ustami to sobie mozesz conajwyzej ppiescic reke = = Razz
CHyba ze takis wysportowany ze sam umiesz biggrin

SEKS to seks ... cos co robisz z druga osobą

MASTURBACJE wykonujesz sam = =
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 15:28
Temat postu:
Moze sie powtorze,ale co mi tam,moze wreszcie dotrze do jego zakutego lba.Jestes glupi jak but albo sie zgrywasz.Nie ma innego wyjscia.Albo i to,i to na raz.
Elun - Czw 05 Maj, 2005 16:21
Temat postu:
ja bym powiedziala, ze i jest glupi i ze sobie robi jaja i ze sie zgrywa Smile
nasty_girl - Czw 05 Maj, 2005 16:27
Temat postu:
a ja sie dziwie ze jeszcze nie zostal zbanowany za to wszystko co tutaj wypisuje..
Elun - Czw 05 Maj, 2005 16:29
Temat postu:
mial juz raz zakaz pisania, ale toja usunela mu 3 ostrzezenie (chyba niestety heh).
nasty_girl - Czw 05 Maj, 2005 16:33
Temat postu:
no niestety.. ale to ze go teraz nie ma nie znaczy ze nie moze miec wogole..
nidhogg - Czw 05 Maj, 2005 18:57
Temat postu:
Hmm wiecie, gdyby tylko za glupote rozdawali bany - polowy uczestnikow by nie bylo, wiec porsze sie nie znecac i nie rozpatrywac bo chyba juz zostalo wyjasnione wiec dalsze oftopy uwazam za zbedne.
Anonymous - Czw 05 Maj, 2005 20:56
Temat postu:
skąd wiecie ze gnój nie jest fetyszysta i nie ślini swoich stóp...i ma swój seks oralny biggrin albo jest odjazdowo wygimnastykowany biggrin

"czemu pies liże sie po ch*uju?"biggrin
-"bo może" :B
nasty_girl - Czw 05 Maj, 2005 21:12
Temat postu:
taaa moze poszedl w slad mensona.. i sie zeber pozbyl zeby se laski trzaskac.. no i to by wszystko wyjasnialo ...
adam(o)_1991 - Pon 09 Maj, 2005 07:57
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
a ja sie dziwie ze jeszcze nie zostal zbanowany za to wszystko co tutaj wypisuje..

a niby np.co ?
poza tym mozecie powiedziec dlaczego nabijacie se posty piszac jaki to ja jestem glupi?
dziwne ze np.kinga odpowiedziala normlanie?
nasty_girl - Pon 09 Maj, 2005 14:40
Temat postu:
a co mamy sie wszyscy powtarzac i pisac to samo.. co to jest sex oralny?
nidhogg - Pon 09 Maj, 2005 21:49
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
a co mamy sie wszyscy powtarzac i pisac to samo.. co to jest sex oralny?

mozecie nic nie pisac, co za roznica czy wszyscy powtarzaja co to jest sex oralny, czy wszyscy pisza "o jaaa jaki to debil" i to powtarzanie i to powtarzanie, a zeby nikogo juz nie korcilo - zamykam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group