Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Potrzebuje informacji

Blazej - Pią 06 Maj, 2005 13:38
Temat postu: Potrzebuje informacji
Uprawialismy z dziewczyna petting! i boimy sie ze doszlo przypadkiem do zaplodnienia! chodzi o to ze ja doszedlem i skonczylismy ubralismy sie! teraz nie pamietam czy umylem rece czy nie a nasienie moglo miec kontakt z moimi rekami! przez ponad godzine siedzielismy rozmawialismy! rece napewno wytarlem i raczej podczas tej godziny nasienie mogly byc wytarte w ubranie lozko itp! ale nie jestem pewien czy to jest jakas gwarancja! i boje sie bo po godzinie doprowadzalem dziewczyne do orgazmu palcami i nie wiem czy nie bylo na nich nasienia! POMOZCIE MI! to stalo sie 2 dni temu! napiszcie czy moglo dojsc do zaplodnienia ? i jak to mozna stwierdzic poza wizyta u ginekologa!!
Kinga - Pią 06 Maj, 2005 13:45
Temat postu:
Tak moglo dojsc do zaplodnienia
jesli sladowe ilosci nasienia byly na palcach ... jesli dostały sie do pochwy ... Lub chociaz znajdowały sie (edit) w wejsciu do pochwy

jesli chcesz to mozesz zagadac na gg ... to pwoiem wsyztsko co i jak ...

numer masz w moim profilu

EDIT : Mozna stwierdzic to testem ciazowym ... ale najrzetelniejszy wynik jest podczas planowanego terminu miesiaczki
Holy Knight - Pią 06 Maj, 2005 23:40
Temat postu:
Boże jakie wy macie tematy . Szczerze KAŻDY lekarz ci powie że nie mogło ludzi jakby zapłodnienie było tak proste jak sostawienie odrobiny nasienia a pochwi podczas owulacji to sztuczne zapłodnienie ni było by tak trudne.
Ludzi plemniki traca ruchliwosc juz po 10 minutach na wolnym powietrzy a do zapłodnienia trzeba czegos o wiele wikszego niz śladowe ilosci a poza tym wytrysk determinuje kierunek ruchy plemników. Zamiast gadac o pierdołach to byscie poszli lepiej do pierwszej wiekszej biblioteki i poczytali podreczniki medyczne !! sznasa zapłodnienia przez takie cos jest jak 1 do 100 mln
PS Kinga mam nadzieję że to co pisalas wyżej to jest ironia bo szczerze ale to z łechtaczka to już ewidentne przegięcie
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 09:23
Temat postu:
Holy Knight napisał/a:
Boże jakie wy macie tematy . Szczerze KAŻDY lekarz ci powie że nie mogło ludzi jakby zapłodnienie było tak proste jak sostawienie odrobiny nasienia a pochwi podczas owulacji to sztuczne zapłodnienie ni było by tak trudne.
Ludzi plemniki traca ruchliwosc juz po 10 minutach na wolnym powietrzy a do zapłodnienia trzeba czegos o wiele wikszego niz śladowe ilosci a poza tym wytrysk determinuje kierunek ruchy plemników. Zamiast gadac o pierdołach to byscie poszli lepiej do pierwszej wiekszej biblioteki i poczytali podreczniki medyczne !! sznasa zapłodnienia przez takie cos jest jak 1 do 100 mln
PS Kinga mam nadzieję że to co pisalas wyżej to jest ironia bo szczerze ale to z łechtaczka to już ewidentne przegięcie

Rozumiem Twoje oburzenie... ale w takim razie dlaczego w szkole uczą nas błędnych informacji? Bo tego już nie rozumiem... po co...
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 10:21
Temat postu:
bo to katechetki..one nie uznaja pettingu biggrin to wogule jakiś szatan
Kinga - Sob 07 Maj, 2005 10:50
Temat postu:
Holy Knight napisał/a:

Nie mialam na mysli samej lechtaczki ... a raczej wejscie do pochwy ale dobra newermind
nidhogg - Sob 07 Maj, 2005 11:17
Temat postu:
HeyaH napisał/a:
Holy Knight napisał/a:

Rozumiem Twoje oburzenie... ale w takim razie dlaczego w szkole uczą nas błędnych informacji? Bo tego już nie rozumiem... po co...

no wiesz ja tak bym sie nieugerowala tym czego ucza Was w szkole skoro wymieniaja tampony jako srodek antykoncepcyjny... juz ustalilismy ze bzdur Was ucza Smile
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 12:08
Temat postu:
nidhogg napisał/a:
HeyaH napisał/a:
Holy Knight napisał/a:

no wiesz ja tak bym sie nieugerowala tym czego ucza Was w szkole skoro wymieniaja tampony jako srodek antykoncepcyjny... juz ustalilismy ze bzdur Was ucza Smile

Nie... tampony to było w książce od biologii... a poza tym to kiedys byly jakies prelekcje (coś podobnego) cuda wianki i tam właśnie było o tym kiedy można, a kiedy nie można Razz

nyo ale neverminde biggrin
nasty_girl - Sob 07 Maj, 2005 12:09
Temat postu:
moja babka na uczy ze jedynym 100% sposobem antykoncepcji jest nieuprawianie sexu..
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 15:40
Temat postu:
to tez nie działa w 100% ... patrza co sie stało z św.Maryją czy Marią (o ja bluźnierca nie pamietam-naprawde : D)
nasty_girl - Sob 07 Maj, 2005 15:47
Temat postu:
no tak.. zawsze dziewica a dziecko miala.. no w sumie.. jak by tak zaplodnic palcem a potem cesarskie ciecie i to jest chyba mozliwe..

coreczko wiesz ze tatus zrobil cie palcem?

<ściana>
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 22:12
Temat postu:
ściana buahauhuahaauh biggrin
no w sumie taka reakcja
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 11:02
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
coreczko wiesz ze tatus zrobil cie palcem?

Wiem mamusiu. Smile
Będziesz miała wnuka, który powstał dzięki desce od wc.

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group