Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Co?

panienka_wierzba - Pią 06 Maj, 2005 21:29
Temat postu: Co?
No właśnie
Co w sobie lubicie
W swoim wyglądzie?
Są jakieś specjalnie 'kawałki' Waszego ciała które lubicie najbardziej?
Co i dlaczego jeżeli takie cuś istnieje ^^
Potem wypowiem się ja
nasty_girl - Pią 06 Maj, 2005 21:37
Temat postu:
wlosy.. po 40 min prostowania, podkrecania koncowe, modelowania, lakierowania..

oczy.. ale duzych zrenic to az sie boje..

a reszta .. za duze piersi, za krotkie nogi, za tlusty brzuch, wielka [cenzura], okragla twarz.. bleeeeeeeeee
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 21:37
Temat postu:
Ja w swoim wygladzie lubię:
-Włosy, teraz moze mają dziwny odcień, ale zmieniam na czerwony =]... a po za tym lubię w nich to, ze są takie pyszyste, jest ich dużo i zawsze sie wszystkim poodbają, moze są proste, ale zawsze są takie silne i dlatego staram się aby też były zdrowe. Po myciu jak się prześpię z mokrą głową sterczą we wszystkie strony, ale po chwili się łądnie układają.
-Nos. Bo nie wyróżnia się niczym specjalnym, nos, jak nos i dlatego piękny
-Oczy kolor niby normalny, ale nikt go nie potrafi zdefiniować, po za tym w nocy robią się zielone... seryjnie biggrin no i dodam,z e są niby szaro niebieskie, zielononiebieskie, szare... tak określane, ale nigdy do końca... no i dodam, ze nie są małe, niby duże, ale jak dla mnie są normalne co do wielkości...
-Nogi (!?) dziewczyny z mojej klasy kiedyś mi zaczęły na WF wmawiać, że mam zgrabne, bo są takie... wymiarowe Cool no ale ja tego nie podwarzam jak się im podobają to spox
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 21:38
Temat postu:
Nic w sobie nie lubie.Bo i co tu lubic?
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 21:42
Temat postu:
Wydaje mi się, że włosy dlatego, że są koloru blond i nie przycięte Razz
Crimson Lady - Pią 06 Maj, 2005 22:09
Temat postu:
hm.. ja tez lubie swoje oczy i wlosy.. nos raczej nie, ale usta lubie. i zeby, bo nigdy nie mialam z nimi wiekszych problemow XD" no i moglabym troche jeszcze podrosnac, wtedy bym byla hepi ;p [raczej nieosiagalne ;___;]. ale ogolem nie jest zle ;)
panienka_wierzba - Pią 06 Maj, 2005 22:13
Temat postu:
to tyraz ja
ja w sobie lubie jedynie swoje oczy
= ] i na tym sie konczy
a ze to temat co w sobie lubimy a nie nie lubimy to wiecej nie napisze <lol>
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 22:23
Temat postu:
Ja u siebie lubię nogi - bo są dłuuugie i zgrabne, haha. Razz
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 22:46
Temat postu:
me skrzydła...

...wewnentrznej wiary
Anonymous - Pią 06 Maj, 2005 22:50
Temat postu:
Nic nie lubię. Może oczy mogą być. Usta też. A reszta? Eee, szkoda gadać... Będę musiała przez całe życie przejść z takim wyglądem...
Holy Knight - Pią 06 Maj, 2005 23:32
Temat postu:
panienka_wierzba napisał/a:
to tyraz ja
= ] i na tym sie konczy

A moge napisac co mnie sie podoba w twoim wygladzie?
Bo tutaj mysle że mamy do czynienia z typowym kompleksem bardzo ładnej dziewczyny która uwaza że nie jest tak ładna.
Ale fakt faktem że w oczach coś masz Very Happy
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 11:32
Temat postu:
elfkaNenar napisał/a:
-Włosy, (...) a po za tym lubię w nich to, ze są takie pyszyste, jest ich dużo i zawsze sie wszystkim poodbają, moze są proste, ale zawsze są takie silne i dlatego staram się aby też były zdrowe. Po myciu jak się prześpię z mokrą głową sterczą we wszystkie strony, ale po chwili się łądnie układają.

ja tyysz ja tyysz tyle że chyba mam z deczka dłuższe tak trzy razy:]
Idda - Sob 07 Maj, 2005 11:42
Temat postu:
Ja też lubię swoje włosy ^^ dużo osób mi mówi,ze mam ładne...nie wiem,czy szczerz = =' : P No,ale i tak je lubie..jeszcze parę osób mi mówiło,że mam "ładniutkie oczka" =.=' biggrin Nie,no...zmieniają się zależnie od pory roku i od tego,jak pada świało,ale zawsze dominuje zieleń xDDD i...coś jeszcze??oo...moje czoło xDDD nigdy tam nie mam syfów xDD w ogóle mam w miarę dobrą cerę biggrin
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 12:42
Temat postu:
W swoim wyglądze lubie oczka, kolor włosów, no i chyba to wszystko...
No bo ciałko niezgrabne =/ Nos paskudny xD Nogi niby długie ale mi się nie podobają, ręcę.. za dużo żył sterczy dosłownie jakbym była narkomantką xD
Chesterka - Sob 07 Maj, 2005 12:58
Temat postu:
A ja lubię moje brązowo-zielone oczka i łyyyydkiiiii! Kocham moje łydki Mr. Green Są świeeeetneee!!! Ach...
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 13:01
Temat postu:
kradziejka napisał/a:
elfkaNenar napisał/a:
-Włosy, (...) a po za tym lubię w nich to, ze są takie pyszyste, jest ich dużo i zawsze sie wszystkim poodbają, moze są proste, ale zawsze są takie silne i dlatego staram się aby też były zdrowe. Po myciu jak się prześpię z mokrą głową sterczą we wszystkie strony, ale po chwili się łądnie układają.

ja tyysz ja tyysz tyle że chyba mam z deczka dłuższe tak trzy razy:]

Nie martw się zapuszczam =]...
Z tego co widze to ja na tle wszystkich jak narcyz wychodze biggrin
Nikita - Sob 07 Maj, 2005 14:45
Temat postu:
Trudne pytanie ^^ Hmmm...dłonie odpadają, nogi też Razz , o plecach już nie wspomnę, jedynie coś z twarzy...Nawet, nawet są moje włąsięta ^__^ Podoba mi się ich kolor ^^ Taki brązowiutki...nic innego nie przychodzi mi narazie do glowy...
Mała - Sob 07 Maj, 2005 14:52
Temat postu:
taki moment samouwielbienia?
jakby sie głębiej zastanwoić. zaczynając od dołu..
stopy.. e takie se. niezbyt je lubie.
nogi- teraz jak schudłam bdb :> tyci dłuższe bymogły być.
[cenzura]- w spodniach nieźle, bez gaci taka se.
brzuszek- wiecznie opalony, troszke duży, ale w sumie płaski.
plecy- oj lubie, nie ma na nich żadnej krostki, delikatne Razz fajne sa nawet
cycki- nie.. za małe! kategoryczni!
szyja- loos.
raczki - to najwazniejsza czesc mojego ciala dla mnie. szczegolnie dlonie. to chyba jedyna rzecz ktora w sobie kocham. moje dlonie.
twarz - <zygi> gorsza niz zla. niecierpie swojej twarzy w kazdym stopniu.
wlosy- jak sie wyprostuje sa ok.. w sumie..
Elun - Sob 07 Maj, 2005 15:37
Temat postu:
chyba w sobie lubie tylko moje dlonie, talie i oczy. No faktycznie to tylko to u mnie wyszlo na tyle fajne, ze mi sie podoba Smile

edit: zapomnialam jeszcze o nawet bardzo plaskim brzuchu.
panienka_wierzba - Sob 07 Maj, 2005 21:05
Temat postu:
Holy Knight napisał/a:
panienka_wierzba napisał/a:
to tyraz ja
= ] i na tym sie konczy

A moge napisac co mnie sie podoba w twoim wygladzie?
Bo tutaj mysle że mamy do czynienia z typowym kompleksem bardzo ładnej dziewczyny która uwaza że nie jest tak ładna.
Ale fakt faktem że w oczach coś masz Very Happy

jak kcesz pisz, zreszta mi juz to pisałeś

ale naprawde nic procz moich oczu mi sie nie podoba hm.. no moze jeszcze ewentualnie plecy, bez zadnego syfka i wogole, tylko ze na kręgosłupie mam chocby takie malutki blizny =/ ee tego praktycznie nei widac ale jak dotykam swojego kręgosłupa to to czuje i tego nei lubie
malina160 - Sob 07 Maj, 2005 21:14
Temat postu:
ja w sobie lubię moje długie i zgrabne nogi płaski brzuch wcięcie w tali niebieskie oczy bo moje spojrzenie potrafi dużo usta no i włosy bo mam bląd i są gęste i proste . poprostu każdy ma coś w sobie tylko usi to w sobie znaleść a wdy się maskuje Smile
Anonymous - Sob 07 Maj, 2005 21:39
Temat postu:
Ja lubie swoje dłonie i plecki Very Happy Niektórzy twierdzą że mam fajne i długie nogi,ale mi sie jakoś nie widzą.Nie wspomne już o twarzy,której nienawidze.Nos niby jest fajny,ale z profilu e...... juz troche mniej... Jeszcze ewentualnie lubie swoje włosy(po wystylizowaniu nowej fryzurki Smile ) i to tyle....
Pulkownik Nikt - Sob 07 Maj, 2005 21:39
Temat postu:
lubie swoje dlonie choc podobno sa to typowe rolnicze lapki - szerokie i kanciaste a przy okazji podniszczone. Ale lubie je:)
Co dalej - lubie swoje oczy i brwi - bardzo ladne moim skromnym zdaniem a szczeoglnie gdy widac je same bez twarzy Smile
A z charakteru to swoj spokoj ktory nieraz mnie ratuje w sytuacjach w ktorych wiekszosc ludzi dostala by ataku wscieklosci. Ale jest pewien sposob aby latwo mnie wyprowadzic z rownowagi ktorego nie zradze Smile
panienka_wierzba - Sob 07 Maj, 2005 21:42
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
lubie swoje oczy i brwi - bardzo ladne moim skromnym zdaniem a szczeoglnie gdy widac je same bez twarzy Smile
oo wlasnie u mnie o to chodzi Wink
Cytat:

A z charakteru to swoj spokoj ktory nieraz mnie ratuje w sytuacjach w ktorych wiekszosc ludzi dostala by ataku wscieklosci. Ale jest pewien sposob aby latwo mnie wyprowadzic z rownowagi ktorego nie zradze Smile
chodzilo o cechy zewnętrzne akurat w tym temacie ale ok = )
agag - Nie 08 Maj, 2005 02:25
Temat postu:
a ja jeśli chodzi o wygląd to lubię moje loki Wink Troche ich jest, nie muszę się specjalnie meczyć, żeby je układać, sa naturalne i... jakieś takie moje
lubię tez, moje dłonie, lubię je pięlęgnować, zwłaszcza, jeśli chodzi o paznokcie
lubię, kiedy na mojej twarzy pojawia się uśmiech. szczególnie ten spontaniczny, malutki, wywołany drobnostką, lub pojawiający się bez powodu.
Lubię cieszyć się jak dziecko, lubię spojżec czasem na świat jego oczami (przynajmniej próbować).

A u innych osób w pierwszej kolejności zwracam uwagę na uśmiech (szczerze mówiąc, to na zęby) i na dłonie

A z cech charakteru, to widzę dużo pozytywnych stron mojej wytrwałości, (może wręcz upartości), cierpliwości, precyzji i ambicji. Ale tez stosunkowo duża łatwość wybaczania i otwarość na ludzi.
Wszystkie te cechy jednak nie raz narobiły mi sporo problemów, więc nie do końca "ja lubie"
justka007 - Wto 10 Maj, 2005 18:31
Temat postu:
Ja nie lubię swojej twarzy, ale jest mały wyjątek oczy. Myślę, zę one jedyne sie wyróżniają są poprostu ładniejsze od całej reszty.
mroweczka - Wto 10 Maj, 2005 19:09
Temat postu:
Nena napisał/a:
Nic nie lubię. Może oczy mogą być. Usta też. A reszta? Eee, szkoda gadać... Będę musiała przez całe życie przejść z takim wyglądem...

Ja dokładnie tak samo.
opętana - Wto 10 Maj, 2005 21:39
Temat postu:
nos, wlosy i ew. oczy ;] reszta no comments Wink
Holy Knight - Wto 10 Maj, 2005 23:51
Temat postu:
Dziołchy kużwa wy musiscie sobie pogłebiac kompleksy ?? Wiekszosc kobiet jest pieknych na swój sposób
Shaleniec - Sro 11 Maj, 2005 08:17
Temat postu:
Włosy.. mogą być.. nic do nich nie mam, ale tez nie zachwycają.
Oczy.. w świetle naturalnym są niebieskie, a przy żarówkach zielone.. Ponoć są ładne, tak mi mówią ludzie. =)
Nos jak nos. Raczej prosty, z kilkoma piegami =D.
Usta.. lubie je =) a uśmiech mam ponoć wspaniały.. ja tam nie wiem, nie potrafie się do lustra uśmiechać. =P
Twarz ogólnie - mogłaby być ladniejsza moim zdaniem, aczkolwiek chłopcy mowią, ze jest super (nie zgadzam sie, oni to mowia tylko po to, zeby sie podlizac)
Szyja - normalna.
Ramiona - nie lubie ich! są za grube! =(
Dlonie - normalne.
Brzuszek - e tam, płaski i tyle.
Piersi - muszą podrosnąć trochę, ale jakby tego nie zrobily to nie bede rozpaczac
Wycięcie w talii - w normie Wink
Tylna część ciała - zadowalająca, chłopak mówi, ze idealna.
Nogi - moga byc, chociaz niezbyt szczuple w udach, tak z 1 cm czy 2 moglyby miec mniej w obwiodzie
Stopy - kategorycznie nie, za duze (39)
Wzrost - 160 okolo =\ mało, mało!
Waga - okolo 50 kg. duzo, duzo! =(

pozdrawiam

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group