panienka_wierzba napisał/a: |
to tyraz ja
ja w sobie lubie jedynie swoje oczy = ] i na tym sie konczy a ze to temat co w sobie lubimy a nie nie lubimy to wiecej nie napisze <lol> |
elfkaNenar napisał/a: |
Ja w swoim wygladzie lubię:
-Włosy, (...) a po za tym lubię w nich to, ze są takie pyszyste, jest ich dużo i zawsze sie wszystkim poodbają, moze są proste, ale zawsze są takie silne i dlatego staram się aby też były zdrowe. Po myciu jak się prześpię z mokrą głową sterczą we wszystkie strony, ale po chwili się łądnie układają. |
kradziejka napisał/a: | ||
ja tyysz ja tyysz tyle że chyba mam z deczka dłuższe tak trzy razy:] |
Holy Knight napisał/a: | ||
A moge napisac co mnie sie podoba w twoim wygladzie? Bo tutaj mysle że mamy do czynienia z typowym kompleksem bardzo ładnej dziewczyny która uwaza że nie jest tak ładna. Ale fakt faktem że w oczach coś masz ![]() |
Pulkownik Nikt napisał/a: |
lubie swoje oczy i brwi - bardzo ladne moim skromnym zdaniem a szczeoglnie gdy widac je same bez twarzy ![]() |
Cytat: |
A z charakteru to swoj spokoj ktory nieraz mnie ratuje w sytuacjach w ktorych wiekszosc ludzi dostala by ataku wscieklosci. Ale jest pewien sposob aby latwo mnie wyprowadzic z rownowagi ktorego nie zradze ![]() |
Nena napisał/a: |
Nic nie lubię. Może oczy mogą być. Usta też. A reszta? Eee, szkoda gadać... Będę musiała przez całe życie przejść z takim wyglądem... |