Dzieci OnLine

INNE PYTANIA - Nagłe wybuchy śmiechu

Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 10:13
Temat postu: Nagłe wybuchy śmiechu
Mam taki bardzo głupi problem: w ciągu ostatnich dni miewam wybuchy śmiechu,śmieje sie z każdego dup*stwa że tak powiem, albo jak mi sie przypomni coś zabawnego, to moge sie zacząć śmiać np. w kościele albo na lekcji, ledwo nad tym panuje itp...5 dni temu miałam potężnego doła, a teraz jest jak jest.. Dlaczego tak sie dzieje,jak nad tym panować i czy wy tez tak macie(nie jestem wariatką xD) Very Happy
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 10:19
Temat postu:
Hehe, też tak często mam Razz... I wtedy się zaczynam tak śmiać, że aż mnie to serialnie boli... Trzeba zatkać usta i pomyśleć o czymś nieprzyjemnym, smutnym... Ale jest to raczej normalne, znam dużo ludzi, którym się to przytrafia.
Ona89 - Nie 08 Maj, 2005 10:32
Temat postu:
Też tak mam Razz Jeszcze niedawno miałam w piątki ostatni język polski i wtedy mi i mojej koleżance najbardziej odbijało, wystarczyło, żebyśmy zobaczyły jedną śmieszną rzecz, np rysunek w podręczniku i później już śmiałyśmy się ze wszystkiego, ale najlepsza akcja była pewnogo piątkowego dnia, kiedy ktoś na zmianę czytał tekst na głos z podręcznika, oczywiście ja i Ula (imię koleżanki z ławki) byłyśmy już rozbawione jakimiś głupotami i w pewnej chwili nauczycielka poprosiła Ulkę o czytanie i ona czyta, czyta i wybuchła, udało jej się ledwie powiedzieć " Proszę Pani, ale ja już nie mogę" chodziło jej że nie może dalej czytać, cała klasa później się śmiała, dobrze że nauczycielka się nie wkurzyła. Czasem są takie dni, że muszę się gryźć w rękę, żeby przestać się śmiać Mr. Green
Chyba każdy ma takie dni, lubię sama je mieć, ale jak na przykład moja siostra ma takie odchyły od normy to normalnie mnie to wkurza Razz
codi - Nie 08 Maj, 2005 10:54
Temat postu:
Ja tak mam odkąd się urodziłem xDD.
Mam łacha ze wszystkiego dosłownie xDD.
I nie moge się powstrzymać Razz .
Zresztą moi koledzy też xDD.
I jest fajnie Razz .
Kinga - Nie 08 Maj, 2005 11:30
Temat postu:
Ja mam tak samo = =
Juz od najmlodszych lat ... byle bzdura doprowadza mnie do smiechu
Elun - Nie 08 Maj, 2005 11:32
Temat postu:
na mnie sie zawsze kolezanki dziko patrza, gdy nagle na lekcji zaczne sie dusic smiechem, a one nie wiedza co mi jest Smile
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:02
Temat postu:
Hsiu, a już myślałam że jestem odchyłem Very Happy W dzisiaj zaczęłam sie śmiać w kościele,ale udało mi sie to przytłumić, bo akurat klęczeliśmy,a ja twarz zakryłam rękami i spoko Mr. Green
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:12
Temat postu:
wiosna idzie przeciez =D
Ja sie smieje z byle głupstwa ale wygralabym tez konkurs na najbardziej przejmujaca sie osobe najmniejszymi glupstwami ;D
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:14
Temat postu:
Gabra napisał/a:
wiosna idzie przeciez =D
Ja sie smieje z byle głupstwa ale wygralabym tez konkurs na najbardziej przejmujaca sie osobe najmniejszymi glupstwami ;D

Gabra to ty takie 2 in 1 jesteś Mr. Green
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:16
Temat postu:
uhaha Razz
niestety biggrin
Zmiennosc nastrojów ;/
nasty_girl - Nie 08 Maj, 2005 12:23
Temat postu:
ja tez sie wczoraj smialam ze wszystkiego .. <lol>
Nikita - Nie 08 Maj, 2005 12:27
Temat postu:
To sajba odbijająca wszystkim na wiosne lol Nie martw się, z czasem samo przejdzie Wink

poznac glupiego po smiechu jego Mr. Green
nasty_girl - Nie 08 Maj, 2005 12:30
Temat postu:
taaaa a dzisiaj do [cenzura] pogoda to sie smiac nie chce...

do wieczora
bartek - Nie 08 Maj, 2005 12:32
Temat postu:
Ja nie pamiętam od kiedy mam te nagłe wybuchy śmiechu.
Podczas lekcji gdy kolega (z ławki of kors) zrobi coś głupiego to nie umiem sie powstrzymać.
Odbije mu sie i... Confused Smile Surprised Very Happy.
Chesterka - Nie 08 Maj, 2005 12:34
Temat postu:
To poprostu jest głupawka ;]
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:40
Temat postu:
nasty_girl napisał/a:
taaaa a dzisiaj do *ciach* pogoda to sie smiac nie chce...

do wieczora

Zależy komu Razz Mi sie chce śmiać i to bardzo mimo,że pogoda jest jaka jest xP
Pulkownik Nikt - Nie 08 Maj, 2005 12:45
Temat postu:
A czy komus z was zdarza sie smiac np idac samemu ulica i nagle patrzac na cos wybuichnac smiechem?Smile
Nikita - Nie 08 Maj, 2005 12:47
Temat postu:
Pulkownik Nikt napisał/a:
A czy komus z was zdarza sie smiac np idac samemu ulica i nagle patrzac na cos wybuichnac smiechem?Smile

Ooo tak ! Razz Zazwyczaj gdy idzie jakiś grubasek przede mną Razz Rolling Eyes
Pulkownik Nikt - Nie 08 Maj, 2005 12:50
Temat postu:
ale nie nie z ludzi. Poprostu idziesz sobie ulica i nagle zaczynas sie smiac patrzac np. na chmury albo na jakis dom?
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 12:59
Temat postu:
ale nie nie z ludzi. Poprostu idziesz sobie ulica i nagle zaczynas sie smiac patrzac np. na chmury albo na jakis dom?

Oczywiście :] Wystarczy że zobaczy zwykły znak drogowy Mr. Green A w piątek sobie ide,ide, przedemna taki macho sie wywalił na prostej drodze, a ja w ryk <lol> Very Happy
nasty_girl - Nie 08 Maj, 2005 13:04
Temat postu:
no czasami mam takie sytuacje.. biggrin
Anonymous - Nie 08 Maj, 2005 16:37
Temat postu:
Ja of course też tak mam =]
Brechtam się z jakiś głupot =]
Na lekcji często z psiółą i kolegami którzy siedzą za nami, tak sie zalewamy że baba ,,Przestańcie Evil or Very Mad Mam wezwać waszych rodziców Evil or Very Mad '' Wink
Ostatnio dosłownie niewytrzymałam śmiejąc się jak szły za mną dziewczyny po 20-stce i śpiewały na cały głos ,,Sznapi'' czy coś takiego i ciągle Sznapi Sznapi Sznapi Sznapi Razz A później jedna gleba w kałuże zaliczyła xD
Anonymous - Pon 09 Maj, 2005 10:12
Temat postu:

No ba.
Ostatnio ide i idzie łysy pies - dosłownie leżałam na chodniku (kolega mnie podnosił haha ^^). Ale mu obciachu narobiłam. :} Wracam z psem ze spaceru, wchodzę po schodach, patrzę na niego i w ryk. biggrin Aż sąsiad wyszedł zobaczyć czy coś się nie stało. biggrin
Kiedyś idę z przyjaciółką ulicą i widzimy pannę... czarne włosy i siwe (!!!!!) odrosty. Szydera byłą przez 3 dni. Albo... jesteśmy w sklepie i kupujemy wodę mineralną. Ona wyciąga łapę po taką za 1.85 zł, podczas gdy obok są takie za 1.05 zł. Obok stoi taki śliczny pan. Razz Po czym ja wypalam "Jezus Maria! Złoty osiemdziesiąt pięć?! Niech cię ręka boska broni!" biggrin Wygonili nas ze sklepu...

Ogólnie to ja ciągle się śmieję, a jak nie to mnie rozśmieszają, bo ta pusto bez mojego idiotycznego hahaha...
Girl Zone - Pon 09 Maj, 2005 10:43
Temat postu:
i ja też należe do 'grona głupawki'
ostatni z kolegą z ławki pzreksztaucamu reklmy, albo cytatami z reklamy
np co słychać?
niezdąże zaprowadzić maćka do szkoły.
ale ogólnie śmieje się kiedy sie da w szkole, w domu, na dworze, na treningach, wszedzie
albo przyponę sobie cuś śmiesznego i się zaczynam śmiać.
Anonymous - Pon 09 Maj, 2005 13:03
Temat postu:
A ja dziś się zalewałam jak na plascie malowaliśmy farbami, kolo miał całą uwaloną farbą rękę i przejechał sobie po twarzy Laughing
Kinga - Pon 09 Maj, 2005 14:07
Temat postu:
Ja sie dzis zaczęłam na przystanku smiać = =
I takiej głupawki dostałam ... zaczelam cos do kumpeli sie wygłupiac " Patrz patrz patrz AutooOOooooOOobuuuusss ... jedzie ... " = =

A jakas babka sie ogląda ... i mowi " tak "

A ja <rotfl> prawie Razz gdyby nie te kaluze = =

WOgole dzis pieknie było Razz <rotfl>

ALbo w szkole do ktorej staram sie o przyjecie ... ludzie sie patrza na nas Razz bo jakies nowe miesko przyszło Razz i taki chłopak idzie ... ja mu " Sieeeemaaaasshhh Razz"

Zrobil glupią minę biggrin ale pozniej podszedł i sie fajnie nawet gadało biggrin Hhah Razz
Ma... - Pon 09 Maj, 2005 16:47
Temat postu:
Jakos ostatnio nie mam ochoty na ,,głupawki"ale lubie sie śmiać do łez z moimi qmpelkami
Razz
::PtyLuQ:: - Pon 09 Maj, 2005 18:33
Temat postu:
Normalne ..

Też tak mam xD .
adam(o)_1991 - Pon 09 Maj, 2005 20:38
Temat postu:
ja tam sie smieje z [cenzura], a niekiedy w kosciele sobie wyobrazam ze tera ktos wejdzie i beknie i mi sie chce smiac...
Anonymous - Pon 09 Maj, 2005 21:19
Temat postu:
poprostu wam odbija biggrin widzicie światełka i czerwono niebieska kratke plamki na cąłym krajobrazie...i wogole kolorowo
nasty_girl - Pon 09 Maj, 2005 21:24
Temat postu:
kartek nie widze ale tamten pan mial fajny dresik <hahaha>
AloneMoon - Pon 09 Maj, 2005 21:37
Temat postu:
Mi najczesciej odbija jak ogladamy z klasy jakis film xD
Raz oglodalismy o rolnictwie.Jedna baba jechala Traktorem a ja w ryk Mr. Green
Albo jak jakis gosc wycieral se nosa xD
A czasami dostaje tak mocnej glupawki ze nie moge sie powstrzymac ,smieje sie az do bulu o__o
Jak bylam mala czesto takie dostawalam.
Naprzyklad turlalam sie po podlodze ze smiechu jak z wieszaka spadly zlote majtki xDxD LoooL
Idda - Pon 09 Maj, 2005 22:52
Temat postu:
AloneMoon napisał/a:
Mi najczesciej odbija jak ogladamy z klasy jakis film xD
Raz oglodalismy o rolnictwie.Jedna baba jechala Traktorem a ja w ryk Mr. Green

HAHAHA!!!! biggrin Baba na traktooorzeee!!!! biggrin xDDD LOoOoOl!! A u nas klasa jest mało tolerancyjna!! biggrin Dzisiaj się "ukryliśmy" na korytarzu,zeby jakaś babka nie przyszła na zastępstwo z matmy...i zaczęłyśmy z koleżanką robić "perkusję dźwięków" na naszych cialach,ustami itp. xDD i wszystkie dziewczyny miały niezłą bekę (ja i kol. sikałyśmy po nogahc ze śmiechu,ale dobra xD jesteśmy naprawdę inne biggrin),a chłopacy oczywiście do mnie-Zamknij się,szczupak!

A ja na to(nadal sikając już z czegoś inego po nogach)-Sam się zamknij!A w ogóle,to spie***laj,śmierdzielu! xDD

"Śmierdzielu" niestety nie usłyszał : P
Shaleniec - Wto 10 Maj, 2005 10:22
Temat postu:
Ja też mam to samo. Raz z koleżanką siedzimy wkościele i akurat klękać trzeba było i tak klękamy, a przed nami taki koleś tez kłekał i sie obejrzał do tyłu i on mial takie pejsy7 i brudke i w ogole jakiś taki owłosiony xD a moja koleżanka: "ale to włochate!" na clay glos. i jak my ryczeć nie zacnziemy ze śmiechu, wszyscy dookoła się na nas gapili. musiałam włożyć pięść do ust =p
pozdro
aGa-) - Wto 10 Maj, 2005 13:03
Temat postu:
Tez tak mam. Smile Mnie najbardziej wkurza to, jak chce mi się śmiać w jakiejś poważnej chwili, kiedy zupełnie nie wypada.
Idda - Wto 10 Maj, 2005 13:43
Temat postu:
HAHAHA!!!!My raz z koleżanką zaczęłyśmy udawać orgazm na ulicy!!!! biggrin I potem wywnioskowałam z tego,że Pati(ta,z, którą udawałysmy xD)dostaje orgazmu,jak płaczeee!!! biggrin A raz SERIO się ze śmiechu posikałam pod klatką koleżanki!!!Przychodzę do domu,a moja mama:
-Iduś,czemu masz mokre spodnie?
-Ee.e..yy... Rolling Eyes Wpadłam w kałużę xDDD Twisted Evil

A na dworzu było sucho xDDD Ale dobra = =' biggrin

A w ogóle teraz mamy zamiar se z taką Karolipą kupić RAJTUZYYYY i założyć na głowęęę i udawać bandytóóów xDD ;D
justka007 - Wto 10 Maj, 2005 18:22
Temat postu:
Też tak mam czasami. Nie potrafię zapanować nad śmiechem.
mroweczka - Wto 10 Maj, 2005 19:37
Temat postu:
Skąd ja to znam ^^...Głupoawki zdarzają mi się akurat wyjątkowo często :]. Np. dzisiaj przed biologią na dużej przerwie przyleciało do mnie piorko ^__^ takie niebieskie. I zaczęłyśmy je łapać z koleżanką. Idą ludzie a my lecimy,przewracamy się i gonimy jakies piorko ^^. Wszyscy z nas lali anokoło...Ale pozniej piorko zginelo...A pod konie cprzerwy znowu i znalazlo i znowu sie zaczelo ^^.
Takich sytuacji jest pełno...Kiedys kumpela do mnie powiedziala cos w stylu "ale my jestesmy p o j e b a n e " i sie zaczelam tak smiac,ze skonczyc nie moglam chociaz nie wiem co w tym smiesznego ^^. Tak samo na fizyce robiliśmy wykres i babka do nas "a teraz punkty któreotrzya,mliscie polaczcie jedna linia..." moja kumpela "jaaa i co teraz...chyba ttego nie zrobie Shocked " a ja "no bo podchwytliwe takie,nie?" i sie znowu zaczelo ^-^ ...Albo kiedyś na wfie robilismy przewroty w przod i w tyl, moja kumpela ktora zawsze sie smieje zanim podjela sie proby powiedziala "prosze o nie-smianie sie ze mnie" wszyscy czekaja w skupieniu...zrobila oczywiscie zle(wg naszej baby) i facetka zaczela jej robic wyklady(darla sie,a my sie wszystkie smialysmy) ze ona sie do szkoly dla clownow nadaje i w ogole...A potem bylo stanie na glowie i ta sama kolezanka stanela na glowie(musiala sie oprzec o dwie kolezanki asekurujace),przez przypadek jedna kopnela i powiedzila "sorry" i worcila z powrotem i znowu wrzask facetki...od tej pory uznalysmy z Gosia, ze zdajemy do szkoly dla clownow...Acha, facetka sie plula, ze kolezanka mogla jezyk polknac i nie wiem dlaczego wydalo mi sie to cholernie smieszne.
Dzisiaj na wfie mowie "a wiecie,ze w necie znalazlam szkole dla clownow?" a koleznka "taaaa....?:>" a ja "no tak,ale nie pamietam czy dla clownow czy dla downow" (nie zgrywalam sie w tym moemencie), klasa oczyiscie w smiech choc nie wiem co w chorobie downa jest takiego smiesznego.
BTW-Generalnie korzystam ze sposobu Neny...POmyslenia o czyms smutnym. Ale w tych sytuacjach akurat nic sensowenego nie przychodzi mi do glowy ^^.
Akacja12 - Wto 10 Maj, 2005 20:46
Temat postu:
Idda napisał/a:
HAHAHA!!!!My raz z koleżanką zaczęłyśmy udawać orgazm na ulicy!!!! biggrin I potem wywnioskowałam z tego,że Pati(ta,z, którą udawałysmy xD)dostaje orgazmu,jak płaczeee!!! biggrin A raz SERIO się ze śmiechu posikałam pod klatką koleżanki!!!Przychodzę do domu,a moja mama:
-Iduś,czemu masz mokre spodnie?
-Ee.e..yy... Rolling Eyes Wpadłam w kałużę xDDD Twisted Evil

A na dworzu było sucho xDDD Ale dobra = =' biggrin

A w ogóle teraz mamy zamiar se z taką Karolipą kupić RAJTUZYYYY i założyć na głowęęę i udawać bandytóóów xDD ;D
Orgazm ma ulicy? Nie no niezłe Razz
Ależ Ty z Karolipą niezłe jesteście biggrin
Anonymous - Wto 10 Maj, 2005 20:52
Temat postu:
Ach głupawy, miewam często i w stopniu nasilonym, więc ja się boję co będzie jak przyjade do Idy. Jak miewam to się napiperzam z wszystkiego, a ze smiechu się turlam po podłodze ewentualnie chodniku, czy trawniku jak to było ostatnio przy boisku szkolnym

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group