Dzieci OnLine

DOJRZEWANIE - Spóźniona miesiączka =|

Shaleniec - Wto 10 Maj, 2005 12:38
Temat postu: Spóźniona miesiączka =|
no więc mam pewien problem, a mianowicie okres mi sie spóźnia 2 tyg. i 5 dni. miesiączkuje już ponad 2 lata =/ i od długiego czasu już mam regularną miesiączkę (tj. od jakiegoś roku). Martwie się coraz bardziej =/ Czy to normalne, ze okres mi się aż tak spóźnia?
Pozdro
nasty_girl - Wto 10 Maj, 2005 12:42
Temat postu:
opoznienie miesiaczki moze tez byc spowodowane stresem, odchudzaniem, i innymi czynnikami wiec jezeli nie wspolzylas z chlopakiem nie powinnas sie martwic.. a jesli w ciagu paru tyg nie dostaniesz to przejdz sie do ginekologa..
Shaleniec - Wto 10 Maj, 2005 12:47
Temat postu:
no nie wiem.. nie odchudzam się wcale =/ i nie stresuje, wprost rpzeciwnie, jestem teraz szczesliwa i w ogole.
a do ginekologa jakoś nie bardzo chce mi sie isc, ale nie dlatego, ze sie boje. prawda jest taka, ze ginekolodzy sami nigdy nie wiedza dobrze, co dziewczynie dolega, więc przypisują różne tabletki antykoncepcyjne =/ i sa one niezdrowe, a nawet szkodliwe, mogą spowodować niepłodność.
co mi radzicie??
pozdro
aGa-) - Wto 10 Maj, 2005 13:01
Temat postu:
Ja radzę ci poczekać jeszcze tydzień a potem pójść do lekarza.
Kinga - Wto 10 Maj, 2005 13:03
Temat postu:
aGa-) napisał/a:
Ja radzę ci poczekać jeszcze tydzień a potem pójść do lekarza.

;/

Ja nie mialam miesiaczki 3 miesiace = =
a pozniej wszystko znow sie sutatkowało i jest oke
Shaleniec - Wto 10 Maj, 2005 13:12
Temat postu:
naprawde kinga? japo 3 miesiacach bym chyba zwariowala =P ale dzieki, ze to napisalas, teraz juz sie nie bede tak martwic.
a jaka jest granica? tzn. po jakim czasie juz naprawde powinnam sie martwic?
pozdro
Kinga - Wto 10 Maj, 2005 13:15
Temat postu:
Ja wtedy bylam raczej radosna jak wiosna Razz
Ze mam przerwe od meczarni Wink
Shaleniec - Wto 10 Maj, 2005 13:15
Temat postu:
no nie wiem, ja tam wole nie meic zadnych powikłań w organizmie =/
pozdro
Anonymous - Wto 10 Maj, 2005 14:00
Temat postu:
Hieh a ja nie mam okresu od ponad 2 miesięcy i sie bardzo ciesze =]=]=]=]=]=]
Na początku (nawet po roku) okres może być nieregularny... i tyle =]
nasty_girl - Wto 10 Maj, 2005 14:01
Temat postu:
ale zdarza sie ze po 2 latach tez jescze dziewczyna ma nieregularna, a ile ty masz lat wogole?
mroweczka - Wto 10 Maj, 2005 17:47
Temat postu:
Hm...Okres nawet jka był ostatnio regulkarny teraz ma prawo się opóźniać...Ale nie długo, po dwóch miesiącach maksymalnie powinnaś coś z tym zrobić. Tak jak dziewczyny może to być spowodowane stresem, nagla zmiana diety, temperatury otoczenia(ale to cie chyba nie dotyczy Razz ), nagla utrata wagi...Dużo, naprawde dużo może być powodów.
Ja ostatnio mialam w styczniu Embarassed Laughing

2.0 Powered by phpBB modified v1.9 by Przemo © 2003 phpBB Group